Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
BCC-NYT nr. 1 januar 2019 Udskriv Email
Fredag, 18. januar 2019 15:03

Så er det sket igen, det nye år begynder som det gamle sluttede, med endnu et epokegørende smukt nummer af Bornholms største cykelmagasin. Læs det før din nabo, bliv først med det sidste nye indenfor cykelsporten på Bornholm. Ingen skriver bedre om BCC end Holger.

BCC-NYT nr. 1 januar 2019

 

 
Stjerneløbet - 3. afdeling af Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mounntainbike cup - resultater Udskriv Email
Lørdag, 29. december 2018 13:34

Der var rekord mange deltagere i Bornholms cycle clubs stjerneløb, der lørdag formiddag blev kørt i Onsbæk. 45 deltagre var klar på startstregen da Stjenerløbet blev skudt igang.

 

Eliteklassen havde 13 deltagere og ikke uventet blev dagens vinder Emil Toudal, der til dagligt kører for Team BHS Almeborg Bornholm. Emil var tidligere en habil MTB rytter og han det var tydeligt at han ikke havde glemt teknikken.

Emil gennemkørte stjernen, som er 4,5 km lang, 3 gange i tiden 44.59 minutter. Kampen om 2. og 3. pladsen var meget tæt mellem Lars Sonne og Jens Jørgen Munch. På de første 2 gennemkørsler havde Sonne et forspring til Munch på 20 sekunder. På sidste omgang satte Munch turboen til, men det var lige akkurat ikke nok. Sonne tag 2. pladsen med 1 sekunds forspring til Munch, nr. 3.

Andreas Bøgsted Møller blev nr. 4 og Micky Ankerstrøm blev nr. 5.

 

Motionsklassen havde hele 21 ryttere til start og de skulle gennemkøre stjernen 2 gange. Her var Jannik Møller, der normalt kører rundt i de Etiopiske bjerge, hurtigst med tiden 37.30 min. Michael Andersen var 30 sekunder efter og tog 2. pladsen og Bjarne Madsen nr. 3, Benny Jørgensen nr. 4 og Karsten Mogensen nr. 5.

 

Dameklassen havde 7 deltagere. De skulle også 2 gange rundt på ruten. Sanna Nielsen var hurtigst i tiden 46.38 min. Nina Gjettermann blev nr. 2 og Maiken Jørgensen nappede 3. pladsen.

 

Ungdomsrytterne skulle også to gange igennem stjernen. Mathea Jørgensen vandt pigeklassen. I U15 vandt Victor Jensen, Gustav Folkmann vandt U13 og Gustav Johansen vandt i U11.

 

Link til resultater af stjerneløbet 2018

 
Stjerneløbet - 3. afdeling af Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mounntainbike cup Udskriv Email
Onsdag, 26. december 2018 16:37

Bornholms traditionelle cykelløb i terræn, stjerneløbet, køres lørdag d. 29 december med start kl. 10.00 ved Onsbæk Blokhus.

 

Stjerneløbet så dagens lys første gang i vinteren 1971 og har siden været en fast bestanddel af Bornholms Cycle Clubs arrangement omkring jul og nytår.

Da løbet i sin tid blev opfundet foregik det på "skovcykel" eller cross cykel (Skovcykel var en gammel racercykel der var blev bygget om til at cykle på skovstierne). I dag kører næste alle på mountanbikes.

 

Stjerneløbet har sit udgangspunkt fra Onsbæk Blok hus, hvor der er udlagt 5 ruter der tilsammen danner en stjerne. De 5 ruter har forskellig længde og sværhedsgrad. Deltagerne starter ikke på den samme rute, med starter ud på og kører de forskellige ruter efter lodtrækning. Rytterne mødes ved startpunktet, i midten af stjernen, hver gang de har gennemkørt en rute og skal ud på en ny rute. Fordi alle ruterne er forskellige betyder det, at deltagerne har svært ved at vurdere hvordan de ligger i forhold til hinanden. Så i princippet er stjerneløbet "all in" under hele løbet.

 

Der køres  i forskellige klasser og distancer, eliteklassen gennemkører ruterne 3 gang, medens motionsklassen  og de øvrige klasser gennemkører ”Stjernen” 2 gange.

 

Der er start kl. 10.00 fra Onsbæk Blokhus med tilmelding fra kl. 09.00 til 09.30 startgebyr kr. 50,-

 

Bornholms Cycle Club

Kim Mortensen

2022 7078

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Vedr. 4. afdeling af Fribikeshop Søndergade 7 SCOTT XC vintercup Udskriv Email
Lørdag, 15. december 2018 17:49

 
BCC Nyt december 2018 Udskriv Email
Lørdag, 15. december 2018 17:11

Kalendergave, adventsgave, forhjulegave... kald det hvad du vil. Bornholms største, bedste og mest læste cykelmagasin, BCCs blad, BCC nyt nr. 9 er nu på gaden.

Der er dømt hyggetime på divaneseren. Kaffe i koppen, slumretæppet trukket godt op, bløde puder til at støtte lænden, hunden lukket ud og absolut ro til at gå i dybden med den uovertrufne journalistik, søgen i gamle arkiver og stor erfaring i bornholmsk cykling på alle plan fra motion til top professionelle.

Tak til Holger og link til BCC nr. 9, december 2018

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

BHS Logistic's Cup og landevej 2019

 

 

Lørdag 22 april indledningsløb

Lørdag 25 maj bjergmesterskab + Bornfondo

Søndag 26 maj Bornfondo

Tirsdag 4 juni Vestermarieløbet

Søndag 16 juni Sydbornholm rundt, cyklistforbundet

Torsdag 27 juni Lehngaard og Hydrema motionsløb

Søndag 14 juli Bisseline, Vking

Lørdag 10 august Soldalsløbet

Søndag 25 august Bornholm rundt, Viking

Lørdag 14 september BM enkeltstart, Nexø MCC

Søndag xx september BM samlet start

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6951064
Joomla Templates by Joomlashack