Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
1. afdeling af Fri Bikeshop Søndergade’s Scott XC mountainbike up Udskriv Email
Lørdag, 1. december 2018 13:07

Palle Jørgensen var hurtigst efter 6 omgange på den 3,4 km lange rute da Bornholms Cycle Club afviklede 1. afdeling af Fri Bikeshop Søndergade’s Scott XC mountainbike Cup, søndag formiddag i nordskoven.

 

26 deltager var med i denne første afdeling. I eliteklassen tog Palle Jørgensen og Lars Sonne meget hurtigt fronten, og her blev de hele løbet igennem. Deres nærmeste konkurrent, bornholmsmesteren Jens Jørgen Munch, måtte se sig distanceret med 2,30 min.

 

Det var forventet at Palle og Lars som skulle spurte om 1 pladsen, men på den sidste svære forhindring ca 1 km før mål  kom de 2 ryttere for tæt på hinanden. Det betød at Lars Sonne knækkede en eger i sit forhjul og punkterede. Palle kunne derefter køre over målstregen som vinder, medens Lars måtte løbe til mål.

 

Bjørk Jørgensen, der nu er at finde i juniordamer, havde taget kampen op mod elite herrerne, men måtte sig se indhentet med en omgang af dagens vinder.

 

I motionsklassen var Michael Andersen hurtigst foran Benny Jørgensen og Jørn Ole Pedersen. I dame klassen var det Sanna Nielsen der kom først over målstregen efter 4 omgange foran Nina Gjetterman.

 

Mathea Jørgensen, Victor Jensen  og Oscar Lund Hansen blev vinder af børneklasserne.

 

Næste afdelingen af mountainbike cup’en køres søndag d. 2 december i Vestermarie plantage.

 

Resultater fra Race 1

 
BCC Nyt October Udskriv Email
Lørdag, 1. december 2018 12:49

Nyt for cykelfans BCC-Nyt October. Læs det her

 
GRAVEL RIDE Bornholm autumn edition Udskriv Email
Tirsdag, 18. september 2018 20:26
NMCC og BCC gentager succesen GRAVEL RIDE fra foråret. Denne gang i et efterårs-setup. Vi kører GRAVEL RIDE lørdag den 29 september. GRAVEL RIDE Bornholm autumn edition er motionsløbet, der markerer overgangen mellem de bornholmske løbssæsoner.

Start og mål er ved Kongemindet (Rytterknægten), og foregår ligesom sidst KUN på grusveje og brede stier. Altså INGEN halsbrækkende singletrack, stendrops eller dybe mudderhuller. Der er tidstagning, for dem der ønsker det, ligesom antallet af omgange bliver talt af vores løbsansvarlige.

Ruten er en grundigt markeret rundstrækning på ca. 10 km med ca. 150 højdemeter pr. omgang.

Deltagerne bestemmer selv, hvor mange omgange man vil køre, men sidste rytter bliver sendt ud
på sidste omgang kl. 12.30. Der er samlet start kl. 10.00.

Efter løbet er der pølser med brød og sodavand til alle deltagere – uanset hvor mange runder man vælger at køre. Herudover har Kvickly Nexø sponsoreret et stykke frugt.

Under løbet vil der være mulighed for at købe kaffe hos Cabinn Delux. I dagens anledning giver han 10,- kr. i rabat pr. kop. Hvis du ikke selv kører, er det en god mulighed for at komme ud og være med til at skabe en festlig ramme, for dem der gør.

Registrering og tilmelding foregår på dagen fra kl. 8.30 og starten går kl. 10.00, så husk at komme i god tid. Prisen for hele herligheden er 50,- kr.

Efter endt race er det vigtigt at aflevere nummeret igen, da der er masser af lodtrækningpræmier fra vores sponsorer.

 
BM i enkeltstart 2018 Udskriv Email
Søndag, 16. september 2018 19:49

Favoritterne sejrede.

Søndagens bornholmsmesterskab i enkeltstart blev afviklet under nær ideelle vejrforhold, med solskin og svag vind.

Årets rute med start og mål på Åsedamsvej i Almindingen, førte rytterne omkring Østerlars, Østermarie, Bolsterbjerg og Årsballe.

Med deltagelse af UCI-rytteren Jesper Kofod Andreasen fra BHS Almeborg Bornholm, var der lagt op til et tronskifte.

Jesper levede da også op til favoritrollen og gennemførte den let kuperede rute på 27,7 km i fine 36 minutter og 18 sekunder svarende til en gennemsnitsfart på knap 46 km/t.

På de næste pladser fulgte U19-rytteren Alexander Studsgaard, BCC, samt Jim Sommer, BCC, som dermed ud over at slutte på podiet i den samlede stilling, også vandt deres respektive aldersklasser.

På fjerdepladsen kom Jørgen Groth, BCC, i mål 4 sekunder foran sidste års bornholmsmester, Lasse Pedersen, BCC.

Pia Egebjerg, BCC, genvandt som ventet bornholmsmesterskabet hos kvinderne, med sikker margen ned til Nina Gjettermann, BCC. Pia Egebjerg kan dermed kalde sig bornholmsmester for 4 år i træk.

Ungdommen gennemførte en 17,3 km lang rute, og her havde U15 rytteren Benjamin Sommer, BCC, hurtigste tid med 28 minutter og 47 sekunder, efterfulgt af Sebastian Groth og Sasja Marfelt, begge BCC.

Resultatlisten

 

 
BM på mountainbike 2018 Udskriv Email
Tirsdag, 11. september 2018 10:22

Kampen om bornholmsmesterskabet i mountainbike blev søndag eftermiddag kørt i skoven omkring Hotel Skovly.

 

Der blev kørt på en 4,2 km rundstrækning med alle de slags forhindring som skoven byder på, samt der var i dagens anledning i målområdet bygget en rampe som deltagerne skulle forcerer.

 

Der var tilmeldt 48 deltager i de forskellige klassen, men da startskuddet lød var der 45 deltager på startstregen.

 

Der blev dels kørt om bornholmsmesterskabet blandt alle de tilmeldt i herre klasserne samt blandt dame/piger. Her foruden  blev der kørt om mesterskaber i aldersklasser.

 

I kampen om en aktie i herre pokalen var der 24 deltagere, og for at kunne få sit navn på pokalen skal man være medlem af en bornholmsk cykel klub under DCU.

 

Efter den første af de 5 omgange der blev kørt, var det den senere bornholmsmester, 60 årige Jens Jørgen Munck, der var hurtigst efterfulgt af Magnus Woxholtt, Lars Sonne og Asger Andersen. På 2. omgang havde Magnus kørt forbi Jens Jørgen. Det var da også Magnus Woxholtt der kom først i mål efter de 5 omgange, men da han ikke er medlem af en bornholms cykelklub, blev det istedet Jens Jørgen Munch der kom i mål som nr. 2, der kunne kåres som bornholmsmester 2018. Nr. 2 i bornholmsmesterskabet blev  Lars Sonne og Asger Andersen blev nr. 3.

 

I dame/ungdom pige klassens mesterskab blev det Bjørk Jørgensen der blev bornholmsmester foran Jasmin Hüttel og Sanna Nielsen.

 

Link til resultatlisten

 

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergade 7 Vinter Cup

 

Race i vinteren 2019 - 20

OBS! Stjerneløbet er ikke med i "cuppen"

 

 

27. oktober - Vestermarie Plantage - Cup

24. november - Rytterknægten - Cup

28. december - Onsbæk Blokhus - Stjerneløb

26. januar - Sjælsmyr - Cup

23. februar - Sorthat - Cup

29. marts - DGI stadion - Cup

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6980120
Joomla Templates by Joomlashack