Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Resultat: CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016-2017, race 4 Udskriv Email
Mandag, 30. januar 2017 10:16

Da fjerde afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup søndag skulle afvikles var skoven i allerfineste stand, og underlaget gav rigtig godt bid til de veltrimmede MTB cykler med skarpe knopdæk. Selvom der faktisk blæste en kold vind, var der deglig læ i skoven, så det var glade og forventningsfulde cykelfolk som mødte op i Nordskoven, og der var virkelig lagt op til hurtige omgangstider.

Dagens 23 fremmødte fordelte sig i 8 forskellige rækker med blot 3 fremmødte i elite og med 11 deltagere i motion som den største række.

Som sædvanlig var der trængsel, så snart Kim Mortensen sendte hele styrken afsted, men man fandt dog hurtigt frem til en nogenlunde passende rækkefølge, så der var mulighed for at give den gas på de smalle og nogle steder tekniske spor. BCCs MTB udvalg havde endnu engang formået at lave en sjov og underholdende rute, og selvom det foregik i et område, hvor alle ellers er godt kendte, var der alligevel fundet nye måder at køre sporene på.

I elite rækken blev der kørt 8 omgange, og Palle W. Jørgensen lagde som sædvanlig hårdt ud helt fra start og var svær at følge, men på 4. omgang røg Palle ind i en punktering, som straks ødelagde den gode rytme. Jens Jørgen Munk sagde pænt tak og overtog førstepladsen og vandt dermed elite rækken. Palle fiksede dog hurtigt sit bagdæk og holdt 2. pladsen til mål, og Jesper Møller sluttede dagen på 3. pladsen.

I motionsklassen, som blev afviklet over 6 omgange, kørte Kasper Flygare suverænt fra start til slut og tog 1. pladsen. Mikkel Toudal sluttede på 2. pladsen og Claus Stenberg tog sig af 3. pladsen.

Dame rækken blev vundet af Maiken Jørgensen foran Nina Gjettermann.

U18 piger blev vundet af Bjørk Jørgensen og U16 piger af Jasmin Huttel.

I U13 rækken vandt Anton Jørgensen med Oscar Lund Hansen på 2. pladsen.

U11 blev vundet af Noah Schow.

"Begynder" rækken blev vundet af Mikkel Hansen foran Thomas Schow, som kørte sammen med Noah (U11)

Resultat af race 4

 
4. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Mandag, 23. januar 2017 08:32

Så er det igen ved at være tid til mountainbike løb. Fjerde afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB cup afvikles i Nordskoven med start og mål på P-pladsen i Nordskoven ved Sandegård på Haslevej søndag den 29. januar kl 10.00

Rutefremvisning er lørdag den 28. januar 2017. Der køres fra klubhuset kl. 10.00, eller man kan møde på P-pladsen ved Sandegård kl. 10.20. Så bliver der mulighed for at gennemkøre ruten så man har fuldt tjek på de tekniske udfordringer.

Stram kæden, puds cyklen og få justeret dæktrykket, for nu er det endelig tid til race igen! Ruten er indrettet så alle kan være med, så der er ingen grund til at ligge hjemme og gå i opløsning på divaneseren under slumretæppet.

Ruten er publikumsvenlig, så vi håber at rigtig mange vil møde op i Nordskoven.

Vi ses!

På MTB udvalgets vegne, Lars Huttel

 
Kontingent opkrævning for 2017 Udskriv Email
Mandag, 9. januar 2017 07:58

Nu er det tid for at betale kontingent til Bornholms Cycle Club for 2017.

Kontingentsatser:

 

  • Voksne 400 kr
  • Børn 400 kr
  • Passiv/støtte 400 kr

 

Du skal indbetale til klubbens konto i Sydbank, reg.nr. 6060 konto 0004856496 eller via mobilen, swipp tlf 93883700

Husk samtidig at skrive navn på den som indbetalingen vedrørerer.

Kontingent skal være indbetalt senest 1. februar 2017.

De medlemmer som ikke har betalt senest den 1. marts, vil blive betragtet som udmeldt.

Har du spørgsmål skal du kontakte Jesper Kraul Jensen:

Bornholms Cycle Club
Kasserer Jesper Kraul Jensen
Thorkildsvej 72
3700 Rønne

Tlf: 28 78 47 06

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 
MTB nytårsparole 2017 Udskriv Email
Lørdag, 7. januar 2017 19:57

Flot fremmøde til BCCs første MTB træningsdag i det nye år, hvor der samtidig blev holdt nytårsparole med en snak og afviklingen af de 3 første afdelinger af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup og lørdagstræningen.

Ved denne lejlighed kårede MTB udvalget "Årets fighter", Johan Bille Brahe, der gennem sæsonen har ydet en særdeles solid indsats til klubbens træninger og løb. Foruden en aktie i pokalen fik johan en trøje og en hilsen fra Magnus Cort. Stort tillykke!

 

 
Nydesignet klubtøj nu klar til bestilling senest den 10. januar :-) Udskriv Email
Tirsdag, 20. december 2016 22:21

Så er det nye klubtøj ved at være klar. Sponsoraftalerne er dog ikke helt på plads endnu, så de viste sponsorer og deres placering vil afvige fra eksemplet. Skrifttyper på sponsorlogoerne vil forsøgt gøres så fyldige, at de bryder med den sorte og blå baggrund.

 

Der ligger bestillingslister i klubhuset, eller du kan downloade en PDF bestillingsliste til at udfylde og aflevere den til en fra bestyrelsen.

 

Du kan også vælge at downloade en Excel bestillingsliste, udfylde den på computeren og sende den som email til Michael Andersen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Hvis du er i tvivl om størrelsen kan du downloade en størrelsesguide.

 

Det er besluttet, at alle medlemmer under 18 og medlemmer med konkurrence-licens får en klubtrøje med i prisen. Man skal dog stadig bestille som om man skal købe trøjen, men bliver efterfølgende ikke opkrævet penge for den.


Der bliver som man kan se på bestillingslisten også mulighed for at købe fantomdragt.

 

For mere information, se det seneste nummer af BCC-Nyt lige under.

 

Tøjudvalget.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

BHS Logistic's Cup 2017

 

BHS Logistic's Cup 2017

 

 

Indledningsløbet 8. april

Bobbabrøddan løbet 6. juni

Bjergmesterskabet 6. august

BM samlet start 20. august

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 3613632
Joomla Templates by Joomlashack