Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
5. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Onsdag, 22. februar 2017 16:51

5. afdeling køres søndag den 26. februar kl 10:00 i Vestermarie Plantage, Ørningevej. Kom i god tid!

Det er næstsidste afdeling, så det er nu man skal holde sig til i kampen om hæder og præmier. Man skal have deltaget i mindst 4 afdelinger af cuppen for at kunne deltage i kampen om den samlede placering og præmier.

Der vil blive kørt på et nyt spor, så hvis du skal have en fordel, så kalder skoven (og BCC) til rutefremvisning lørdag den 25. februar kl 11:00. Asger Andersen viser rundt.

Til rutefremvisningen er der fælles afgang fra klubhuset kl 10:00, hvor der køres i samlet flok til Vestermarie Plantage.

På MTB udvalgets vegne, Lars Hüttel

 
Samlet stilling i CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Fredag, 17. februar 2017 16:39

Med to afdelinger endnu inden den samlede vinder er fundet ligger Jesper Møller i front med Palle Jørgensen og Jens Jørgen Munch kun 2 og 3 point efter. Det kan næsten ikke være tættere og mere spændende!

Se den samlede stilling her

 
Årets første BCC-Nyt er udkommet Udskriv Email
Mandag, 13. februar 2017 21:49

Så er BCC-Nyt nr. 1, 2017 udkommet. Tak til Holger og alle som har bidraget. Pak nu puderne godt om lænden, slumretæppet trækkes godt op, kaffe i koppen, få naboen til at gå tur med hunden, ro omkring dig, også er du klar til at nyde Bornholms største cykelmagasin! Et blad fra BCC til dig!

BCC-Nyt nr. 1, 2017

 
Resultat: CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016-2017, race 4 Udskriv Email
Mandag, 30. januar 2017 10:16

Da fjerde afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup søndag skulle afvikles var skoven i allerfineste stand, og underlaget gav rigtig godt bid til de veltrimmede MTB cykler med skarpe knopdæk. Selvom der faktisk blæste en kold vind, var der deglig læ i skoven, så det var glade og forventningsfulde cykelfolk som mødte op i Nordskoven, og der var virkelig lagt op til hurtige omgangstider.

Dagens 23 fremmødte fordelte sig i 8 forskellige rækker med blot 3 fremmødte i elite og med 11 deltagere i motion som den største række.

Som sædvanlig var der trængsel, så snart Kim Mortensen sendte hele styrken afsted, men man fandt dog hurtigt frem til en nogenlunde passende rækkefølge, så der var mulighed for at give den gas på de smalle og nogle steder tekniske spor. BCCs MTB udvalg havde endnu engang formået at lave en sjov og underholdende rute, og selvom det foregik i et område, hvor alle ellers er godt kendte, var der alligevel fundet nye måder at køre sporene på.

I elite rækken blev der kørt 8 omgange, og Palle W. Jørgensen lagde som sædvanlig hårdt ud helt fra start og var svær at følge, men på 4. omgang røg Palle ind i en punktering, som straks ødelagde den gode rytme. Jens Jørgen Munk sagde pænt tak og overtog førstepladsen og vandt dermed elite rækken. Palle fiksede dog hurtigt sit bagdæk og holdt 2. pladsen til mål, og Jesper Møller sluttede dagen på 3. pladsen.

I motionsklassen, som blev afviklet over 6 omgange, kørte Kasper Flygare suverænt fra start til slut og tog 1. pladsen. Mikkel Toudal sluttede på 2. pladsen og Claus Stenberg tog sig af 3. pladsen.

Dame rækken blev vundet af Maiken Jørgensen foran Nina Gjettermann.

U18 piger blev vundet af Bjørk Jørgensen og U16 piger af Jasmin Huttel.

I U13 rækken vandt Anton Jørgensen med Oscar Lund Hansen på 2. pladsen.

U11 blev vundet af Noah Schow.

"Begynder" rækken blev vundet af Mikkel Hansen foran Thomas Schow, som kørte sammen med Noah (U11)

Resultat af race 4

 
4. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Mandag, 23. januar 2017 08:32

Så er det igen ved at være tid til mountainbike løb. Fjerde afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB cup afvikles i Nordskoven med start og mål på P-pladsen i Nordskoven ved Sandegård på Haslevej søndag den 29. januar kl 10.00

Rutefremvisning er lørdag den 28. januar 2017. Der køres fra klubhuset kl. 10.00, eller man kan møde på P-pladsen ved Sandegård kl. 10.20. Så bliver der mulighed for at gennemkøre ruten så man har fuldt tjek på de tekniske udfordringer.

Stram kæden, puds cyklen og få justeret dæktrykket, for nu er det endelig tid til race igen! Ruten er indrettet så alle kan være med, så der er ingen grund til at ligge hjemme og gå i opløsning på divaneseren under slumretæppet.

Ruten er publikumsvenlig, så vi håber at rigtig mange vil møde op i Nordskoven.

Vi ses!

På MTB udvalgets vegne, Lars Huttel

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Rønne Cykelforretnings MTB cup

 

Race i vinteren 2017/18

 

 

29. oktober - Almindingen

26. november - Ved Skovly

30. december - Onsbæk, Stjerneløb

28. januar - sted annonceres senere

25. februar - sted annonceres senere

31. marts - sted annonceres senere

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4058850
Joomla Templates by Joomlashack