Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
3. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Mandag, 26. december 2016 21:43

Mens vi ventede på stormen Urd, var det tid til en tur i skoven ved Onsbæk, hvor 3. afdeling af CUBE of Rønne Cykelforretnings MTB Cup blev afviklet.

Arrangementet var præget af imponerende flot fremmøde og godt humør. Det er jo forlængst blevet tradition, at Bornholms Cycle Club (BCC) laver et MTB løb en af dagene omkring jul, så alle cykelinteresserede folk, også dem der er hjemme på juleferie, får mulighed for at dyrke sjov motion og få en snak med nogle af kammeraterne.

Lars Hüttel havde som den drivende kraft sørget for en både spændende og underholdende rute samt rigtig fine rammer for lidt julehygge efter løbet. Oven i købet var vejret faktisk helt i top, selvom voldsomme forhold var på vej, og skoven var virkelig suveræn til MTB ræs.

Alle deltagere var helt tændte, da løbslederen sendte første gruppe afsted - desværre i en lidt forkert retning lige da startskuddet lød. Det gav straks lidt uro i feltet, men ret hurtigt blev der alligevel mere ro på sporet, og hver enkelt kører begyndte så småt at finde en taktik som passede til situationen og dagens form.

I Elite klassen, hvor der blev kørt 8 omgange, var styrkeforholdet en smule ændret i forhold til tidligere afdelinger af cup'en, da det var Palle W. Jørgensen, som viste storform og overbevisende vandt den hurtige klasse. 2. pladsen tog Magnus Woxholtt sig af, og Jens Jørgen Munch sluttede på 3. pladsen.

I Motionsklassen (5 omgange) var der ved afslutningen mere spænding om placeringerne, og de 3 forreste sluttede dagens udfordring helt tæt. Jesper Møller sluttede på 1. pladsen med Claus Steenberg som nr 2 og Kasper Jensen lige efter på 3. pladsen.

Vinder af U-18 (5 omgange) blev Bjørk Jørgensen og i U-16 (5 omgange) var det Jasmin Hüttel der tog 1. pladsen.

I Dameklassen blev der kørt 4 omgange, og her vandt Maiken Jørgensen foran Nina Gjettermann.

U-15 Drenge kørte 2 omgange med Victor Jensen som vinder.

U-13 Drenge kørte 3 omgange, hvor Anton Jørgensen vandt foran Oscar Lund Hansen.

Noah Schow vandt U-11 Drenge efter at have kørt 2 omgange.

U-11 Piger (3 omgange) blev vundet af Kamille Hüttel foran Mathea Jørgensen.

Begynder klassen (2 omgange) blev vundet af Thomas Schow foran Mikkel Hansen med Bjarne Madsen på 3. pladsen.

En god dag i skoven, og en rigtig fin forberedelse til julefrokosten - og vi ses til næste race!

Resultatliste 3. afdeling

 

 
BCC-Nyt nr. 8 Udskriv Email
Onsdag, 14. december 2016 09:37

Så er det blevet rigtig jul, BCC-Nyt nr. 8, december 2016 er netop udkommet. Tak til Holger og alle som har bidraget. Puderne skal ligge rigtigt i divaneseren, slumretæppet trækkes godt op, kaffe i koppen, ro omkring dig også er du klar til at nyde Bornholms største cykelmagasin!

BCC-Nyt nr. 8

 

 
3 afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Mandag, 12. december 2016 12:16

3 afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup afvikles d. 26 december kl. 10.00, 2 juledag, i Onsbæk.

På lørdag d. 17 december er der rutefremvisning, afgang fra klubhuset kl. 10.00, eller ved Blokhuset kl. 10.20.

Asger og Lars har tilrettelagt en rute på 2,2 km uden de store højdemeter, men til gengæld køres der på meget smalle stier med ”sving og svaj” og små forhindringer. Ruten er tilrettelagt så man passerer pladsen foran Blokhuset hele 5 gange.

Ruten er indrette så alle kan være med, idet der på de lidt vanskelige steder er lavet et alternativt spor til børn og begyndere. Så på gensyn til rutefremvisning på lørdag d. 17 december kl. 10.00

Mvh. Asger og Lars.

 
2. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Søndag, 27. november 2016 23:45

Søndag formiddag blev 2. afdeling af cuppen afviklet på og omkring Den Grønne Ring med start og mål bag Bornholms produkthandel.

Løbet blev afviklet på en meget hurtigt men teknisk ruten. Emil Toudal satte sig i spidsen for løbet allerede på 1 omgang forfulgt af Asger Andersen, Palle Jørgensen, Jens Jørgen Munch og Benjamin Andersen. Sådan var placeringen også da rytterne kørte ud på 7 omgang. Men her punktere Emil på forhjulet og valgte at udgå af løbet. Nu var det i stedet Asger Andersen der var den førende rytter. Imellem tiden havde Jens Jørgen Munch kørt sig  op på 2 pladsen. På 7 omgang knækkede Benjamin Andersen kæden, fik den repareret, men blev sat 2 omgange tilbage. I front for løbet og vinder af dagens afdeling efter 11 omgange blev Asger Andersen, foran Jens Jørgen Munch og Palle Jørgensen.

I U-19 pigeklassen var Bjørk Jørgensen flyvende og i U-16 pige klassen blev dagens vinder Jasmin Hüttel.

Vinder af motionsklassen blev Mikkel Toudal foran Jesper Møller, Claus Steenberg og Ricky Mulbjerg.

Deltagerne i ungdomsklasserne  kørte om placeringerne på en kortere ruten og Anton Jørgensen var hurtigst foran Oscar Lund Hansen, Kamilla Hüttel, Johan Bille Brache og Mathea Jørgensen.

Resultater

 
2. Afd af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016-2017 Udskriv Email
Søndag, 20. november 2016 15:22


Så nærmer det sig 2. afd af årets MTB vintercup!

Lørdag d 26/11 er der rute fremvisning.

Mødested: Bagved produkthandlen på Snorrebakken kl 11.00. Man er selvfølgelig velkommen til at møde op i klubhuset kl 10.00, hvor vi i fælles flok tager en tur/omvej til startstedet !

Der bliver en voksen rute til elite og motionsrækken og en rute til børn og den nye klasse (begynder/turist). Det er ruter alle kan køre! Så puds cyklen og smør kæden.

Selve løbet er dagen efter: Søndag d 27/11 hvor starten går kl 10.00!

Kom i god tid til mødestedet, så du er helt klar med evt. betaling af startgebyr og montering af nummer, hvis ikke det allerede er gjort.

God fornøjelse!

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

BHS Logistic's Cup 2017

 

BHS Logistic's Cup 2017

 

 

Indledningsløbet 8. april

Bobbabrøddan løbet 6. juni

Bjergmesterskabet 6. august

BM samlet start 20. august

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 3613632
Joomla Templates by Joomlashack