Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Gravel Ride Bornholm spring edition Udskriv Email
Søndag, 7. april 2019 21:56

 

Så er foråret for alvor kommet - Gravel Ride Bornholm spring edition står for døren!

Søndag den 14. april er dagen hvor alle, der synes om en cykeltur i skoven, endelig har mulighed for at køre en fælles tur i Almindingen sammen med en masse andre ligesindede. 
Turen starter ved Rytterknægten, hvor der er samlet start for alle deltagere på en 10 kilometer lang rute i vores smukke skov. Der vil udelukkende blive kørt på skovveje og stier - de smalle og tekniske spor må vente til en anden dag - og løbet er således for alle deltagere, der ønsker at bruge søndagen på motion og frisk luft i skoven. Dette uanset alder, dagsform og type af cykel.
Rytterknægten er øens højdepunkt, og ruten vil derfor være noget kuperet (150 højdemeter), men alle kan køre turen i deres eget tempo, og man bestemmer helt selv, hvor mange omgange man ønsker at køre.

Løbet er et motionsløb, som på bedste vis kombinerer det blot at cykle tur i skoven med at køre cykelløb - og måske konkurrere og køre ræs med sin bedste kammerat. Der vil blive taget tid på hver enkelt deltager, men målingen er blot til eget brug og vil ikke fremgå af resultatliste eller bruges til fordeling af præmier.

Bornholms Cycle Club og Nexø Motion Cykel Club sørger for arrangementet, og der er virkelig lagt op til en rigtig hyggelig cykeldag.
Fra kl. 08.30 er der på stedet registrering og tilmelding, selve starten sker kl. 10, og sidste omgang køres fra startområdet inden kl. 12. Deltagelse: 50kr.
Der vil være trafikregulering på asfaltvejen op til Kongemindet, og vejen vil blive afspærret mellem kl. 10 og 12. Der kan parkeres i området ved Kongemindet.
Der bliver sørget for rigelig drikkelse til deltagerne, og vores lokale kvalitets-kaffebar på stedet holder også åbent denne dag og har bl.a. særligt kaffetilbud til deltagerne.
Straks efter løbet vil der være lodtrækningspræmier, hvor rigtig mange lokale sponsorer støtter vores cykeltur, og hvor alle deltagere naturligvis er med i lodtrækningen.

Vi er stadig i forhandling med DMI om det gode vejr på dagen, og foreløbig er der gode meldinger. Vi håber derfor på at se rigtig mange cyklister til løbet, og alle kan være med! Vi beder dig bare om at huske at bruge din cykelhjelm.

God tur!

Flotte lodtrækningspræmier leveres af vores engagerede lokale sponsorer. Her er listen i ikke prioriteret rækkefølge:

Fribikeshop Søndergade 7

Pension Lindesdal

Ostehjørnet

Salon Syd

Lehnsgård

Axel Sørensen

Søkkel

Fru Petersens Café

Boss Cykler

Pastariget

Sport 24

Dansk factory Outlet

BRENDES

Ocean Prawn

Check Point Marine

Hotel Skovly

Fakta sørger for frisk frugt

Se frem til et rigt varieret udvalg af præmier som gavekort, energidrik, olie fra Lehnsgård, rom, pasta, rejer, sportstaske samt hotelophold for 2 personer inkl. morgenmad i en af Hotel Skovlys nyrenoverede lejligheder.

Vel mødt til hygge på 2 hjul den 14/4 2019

 

 
BCC-NYT nr. 3 april 2019 Udskriv Email
Søndag, 7. april 2019 21:43

Ahhh... det er dog alligevel utroligt så heldige vi er i BCC. Vi er alle vindere, BCC-Nyt er på gaden. Godt gået Holger! Læs Bornholms største og bedste cykel magasin før din nabo. Luk hunden ud, kaffe i koppen, sluk mobilen, pak puderne godt op om lænden, læn dig tilbage og nyd vores blad!

BCC Nyt nr 3 april 2019

 

 
Finale - Fri BikeShop Søndergade 7 Scott XC MTB Cup Udskriv Email
Fredag, 5. april 2019 00:43

 

Lars Sonne vinder finalen

Søndag d. 31 marts blev 6 afdeling og finalen i vinterens Fri BikeShop Søndergade 7 Scott XC MTB Cup afviklet.


28 ryttere var med da løbet blev afviklet på DGI stadion, hvor der blev kørte på en 1,8 km lange rute hvor deltagerne næsten kunne se hinanden hele vejen rundt.

 

I eliteklassen var der lagt op til et meget spændende opgør imellem Jens Jørgen Munch og Lars Sonne.

 

Dagens rute som blev kørte på græsunderlag passede meget godt til Lars Sonne, som er en lettere rytter end Jens Jørgen Munch. Det var da også Lars Sonne der straks fra start lagde sig i front. Og her blev han resten af løbet som blev på 10 omgange. Jens Jørgen Munch indtog hurtigt 2 pladsen og sekunder imellem Lars og Jens Jørgen svingede omgang for omgang imellem 15 og 20 sekunder. Så efter 10 omgange blev Lars Sonne hyldet som dagens vinder foran Jens Jørgen Munch, Asger Andersen og Micky Ankerstrøm. Lars Sonne blev også samlet vinder af cup’en med 31 point medens Jens Jørgen som indkørte 30 point.


Bjørk Jørgensen som køre i junior dame  har hele vinteren taget kampen op mod elitedrengene, og det har hun gjort meget flot. Også i dag viste Bjørk stor styrke og kunne placere sig på 5. pladsen imellem eliterytterne.


Hos motionsrytterne blev dagens vinder Anders Madsen foran Heine Larsen og Martin Kjeldsen.

Her blev Michael Andersen samlet vinder med 31 point foran Martin Kjeldsen med 26 point og Jørn Ole med 20 point.


I den samlede stilling  er det således at man skal have deltaget i 4 afdelinger for at kunne opnå placering, og samtidig er det de 5 bedste placeringer der tæller med i det samlede resultat. Netop denne regel ramte Jens Jørgen, idet han før 6. afd. have 28 point og med 2.pladsen i finalen fik han 6 point. Men da kun de 5 bedste resultater tæller med blev det til 30 point. Lars Sonne har deltaget i 5 afdelinger, og med 1. pladsen i finalen fik han 8 point = 31 point.


I alt har de været 56 ryttere igennem vinterens  MTB cup. Dog er det kun 5 der har været med alle gange: Jens Jørgen Munch, Micky Ankerstrøm, Jørn Ole P., Karsten Mogensen og Jens Ole Kock Jensen.

Flest deltagere var der til Stjerneløbet med 45 og kun 22 var der ved da der blev kørt ”natløb” i Sjælsmyre.


En meget stor tak til Fri BikeShop Søndergade 7 for deres sponsorat af MTB Cuppen.

 

Link til resultatet af afd. 6

 

Link til samlet stilling

 

 
Fri BikeShop Søndergade 7 Scott XC mountainbike cup Udskriv Email
Torsdag, 21. marts 2019 22:31

Fri BikeShop Søndergade 7 Scott XC mountainbike cup består af 6 afdelinger hvoraf den første afdeling blev kørt d. 4 november, man er nu nået til 6 afdeling og hermed finalen i Fri BikeShop Scott XC Cup.

Finalen afvikles på DGI stadion søndag d. 31 marts kl. 10.00.

Selvom DGI stadion ikke umiddelbart virker som et godt mountainbike underlag, så kan vi garantere at deltagerne vil få sved på pande og ømme lår. Det er lykkes at planlægge en meget spænende og teknisk bane, hvor deltagerne flere gange skal op og ned af skrænterne samt henover tekniske forhindringer.

Det bliver et meget seværdigt og meget publikumsvenligt mountainbike løb, idet publikum kan følge deltagerne rundt på den 1,8 km lange rute på over 75 procent af ruten.

Tilmelding fra kl. 09.00 til 09.30 startpenge kr. 50.-

Mange flotte lodtrækning præmier fra Fri BikeShop Søndergade 7.

Her foruden er der præmier for deltagelse i hele mountainbike Cup’en.

Der vil blive mulighed for at prøvekøre banen lørdag d. 30 marts kl. 10.00

 
Ryttermøde Udskriv Email
Mandag, 18. marts 2019 06:04

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7030288
Joomla Templates by Joomlashack