Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Dagen derpå.... Udskriv Email
Tirsdag, 17. april 2018 16:26

Så blev det dagen derpå efter NMCC og BCC´s nye satsning " Gravel Ride Bornholm", og hvilken succes oplevelse man sidder med i kroppen efter så fantastisk en opbakning til et helt nyt tiltag, som mange måske opfangede i går afslørede vi, at der arbejdes på at lave en ny afdeling allerede igen til sensommeren/efteråret.

 

Det var helt fantastisk som medarrangør at stå og betragte familier med helt små børn, ældre på hverdags cykler og top trimmede carbon racere der er i en forening fik præcis det ud af dette motionsløb som man selv ønskede.

 

Nogen kæmpede sig bravt igennem 1 enkelt omgang og var super tilfredse, andre kastede sig ud i at køre helt op mod 70 km indenfor de 3 timer der var sat af til løbet.

 

Det var i særdeleshed tilfredsstillende at 80 cyklister i alle aldre og konditions niveau kunne træde så mange km i skoven uden nævneværdige uheld.

 

En stor tak skal her lyde til alle vores gavmilde sponsorer som virkelig hjælper til med at løfte et sådant arrangement, de glade modtagere af de mange meget flotte præmier var virkelig imponeret så igen tusind tak fra arrangør gruppen til dem.

 

En enormt stor tak skal lyde til de frivillige som giver en hånd med for at få alt til at klappe, uden frivillige er der ingen arrangementer så husk at klappe jer selv på skulderen hvis vi fra arrangør gruppen ikke nåede hele vejen rundt i går, der sættes stor pris og respekt på jeres frivillige arbejde, TAK!

 

Slutteligt her vil jeg nævne at plads til forbedringer er der altid så ligger du/i inde med konstruktiv kritik lytter vi gerne, tag gerne fat i en fra arrangør gruppen så tager vi det med når vi mødes.

 

Endnu engang stort tak fordi at i gad bakke op om løbet og vi håber at vi bliver endnu flere næste gang, der er masser af plads i skoven.

 

På vegne af NMCC og BCC

 

Lars Hüttel

 

 
BCC nyt nr 2 2018 Udskriv Email
Tirsdag, 17. april 2018 16:19

Lidt forsinket - men det gør det ikke værre - BCC nyt, Bornholms største cykelmagasin, vores blad, det sidste nye med fra den bedste sport, den bedste klub, de fineste ryttere .. ja kort og godt det bedste blad

BCC-nyt 2 2018

 
Long time no see... Udskriv Email
Tirsdag, 17. april 2018 16:14

Tekniske vanskeligheder i Etiopien har desværre forsinket opdatering af hjemmesiden. Der er nu fundet en løsning.

 

 
BCC Nyt nr 1 2018 Udskriv Email
Tirsdag, 6. februar 2018 08:59

Yes! Så er der blad igen. Læs det før din nabo og bliv først med det sidste indenfor cykling på Bornholm.

BCC Nyt nr. 1 2018

 

 

 
Der indkaldes til ordinær generalforsamling ifølge vedtægternes § 5. Generalforsamlingen finder sted lørdag den 3. marts 2018 kl. 13.30 i klubhuset på Bellmansvej. Udskriv Email
Onsdag, 31. januar 2018 13:41


Dagsorden:

1. Valg af dirigent, der ikke må være medlem af bestyrelsen.

2. Valg af referent og stemmetællere.

3. Beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse.

4. Regnskab for det forløbne år fremlægges til godkendelse.

5. Medlemskontingent for det kommende år fastsættes.

6. Behandling af indkomne forslag

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer for to år

8. Valg af bestyrelsessuppleant(er) for ét år

9. Valg af revisor(er) for ét år

10. Eventuelt.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen skriftlig i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6640512
Joomla Templates by Joomlashack