Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
3 afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Mandag, 12. december 2016 12:16

3 afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup afvikles d. 26 december kl. 10.00, 2 juledag, i Onsbæk.

På lørdag d. 17 december er der rutefremvisning, afgang fra klubhuset kl. 10.00, eller ved Blokhuset kl. 10.20.

Asger og Lars har tilrettelagt en rute på 2,2 km uden de store højdemeter, men til gengæld køres der på meget smalle stier med ”sving og svaj” og små forhindringer. Ruten er tilrettelagt så man passerer pladsen foran Blokhuset hele 5 gange.

Ruten er indrette så alle kan være med, idet der på de lidt vanskelige steder er lavet et alternativt spor til børn og begyndere. Så på gensyn til rutefremvisning på lørdag d. 17 december kl. 10.00

Mvh. Asger og Lars.

 
2. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Søndag, 27. november 2016 23:45

Søndag formiddag blev 2. afdeling af cuppen afviklet på og omkring Den Grønne Ring med start og mål bag Bornholms produkthandel.

Løbet blev afviklet på en meget hurtigt men teknisk ruten. Emil Toudal satte sig i spidsen for løbet allerede på 1 omgang forfulgt af Asger Andersen, Palle Jørgensen, Jens Jørgen Munch og Benjamin Andersen. Sådan var placeringen også da rytterne kørte ud på 7 omgang. Men her punktere Emil på forhjulet og valgte at udgå af løbet. Nu var det i stedet Asger Andersen der var den førende rytter. Imellem tiden havde Jens Jørgen Munch kørt sig  op på 2 pladsen. På 7 omgang knækkede Benjamin Andersen kæden, fik den repareret, men blev sat 2 omgange tilbage. I front for løbet og vinder af dagens afdeling efter 11 omgange blev Asger Andersen, foran Jens Jørgen Munch og Palle Jørgensen.

I U-19 pigeklassen var Bjørk Jørgensen flyvende og i U-16 pige klassen blev dagens vinder Jasmin Hüttel.

Vinder af motionsklassen blev Mikkel Toudal foran Jesper Møller, Claus Steenberg og Ricky Mulbjerg.

Deltagerne i ungdomsklasserne  kørte om placeringerne på en kortere ruten og Anton Jørgensen var hurtigst foran Oscar Lund Hansen, Kamilla Hüttel, Johan Bille Brache og Mathea Jørgensen.

Resultater

 
2. Afd af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016-2017 Udskriv Email
Søndag, 20. november 2016 15:22


Så nærmer det sig 2. afd af årets MTB vintercup!

Lørdag d 26/11 er der rute fremvisning.

Mødested: Bagved produkthandlen på Snorrebakken kl 11.00. Man er selvfølgelig velkommen til at møde op i klubhuset kl 10.00, hvor vi i fælles flok tager en tur/omvej til startstedet !

Der bliver en voksen rute til elite og motionsrækken og en rute til børn og den nye klasse (begynder/turist). Det er ruter alle kan køre! Så puds cyklen og smør kæden.

Selve løbet er dagen efter: Søndag d 27/11 hvor starten går kl 10.00!

Kom i god tid til mødestedet, så du er helt klar med evt. betaling af startgebyr og montering af nummer, hvis ikke det allerede er gjort.

God fornøjelse!

 
Resultat af 1. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016-2017 Udskriv Email
Søndag, 30. oktober 2016 19:35

30 deltagere stod søndag formiddag klar til at indtage Alminding, da Bornholms Cycle Club afholdt 1. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016 - 2017.

Start og mål var på Rytterknægten og det meste af ruten var lagt på det nye mountainbike spor. Om det var den flotte efterårs-sol eller om det var skiltet til vintertid der gjorde at den senere vinder i eliteklassen Emil Toudal - igen fristes man til at sige - kørte som et urværk, vides ikke. Deltagerne i eliteklassen skulle rundt på ruten i 1 time og 10 min og Emil var så tæt på idealtiden at hans køre tid blev noteret til 1.10.05 for de 7 omgange. Nr. 2 blev Asger Andersen. Palle Jørgensen indtog 3 pladsen og Jens Jørgen Munch blev nr. 4.

Motionsklassen blev efter 5 omgange vundet af Mikkel Toudal foran Jesper Møller og Nicklas Johansen der havde debut som mountainbike rytter og  kvitterede med en 3 plads.

Bjørk Jørgensen viste igen sine evner som mountainbike rytter og på de 5 omgange kunne hun været blev nr. 3 i herre motionsklassen.
Dameklassen blev vundet af Nina Gjettermann.

Deltagerne i drenge- og pigeklassen afgjorde deres løb på en kortere rute og Anton Jørgensen vandt foran Oscar Lund Hansen, Kamille Hüttel og Johan Bille Brache.

2. afdeling af MTB cuppen køres søndag d. 27. november på ”Den Grønne Ring” med start og mål ved Bornholms Produkt Handel på Snorrebakken.

Link til resultat af 1. afdeling


 
BCC - Nyt nr 7 2016 på gaden nu Udskriv Email
Søndag, 30. oktober 2016 19:19

Miraklernes tid er ikke slut endnu - endnu et nummer af BCC-nyt er kommet på gaden. Læs det før din nabo og glæd dig over Bornholms største cykelmagasin!

Link til BCC-Nyt nr. 7 2016

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Rønne Cykelforretnings MTB cup

 

Race i vinteren 2017/18

 

 

29. oktober - Almindingen

26. november - Ved Skovly

30. december - Onsbæk, Stjerneløb

28. januar - sted annonceres senere

25. februar - sted annonceres senere

31. marts - sted annonceres senere

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4058850
Joomla Templates by Joomlashack