Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Sikken dog et herligt løb Udskriv Email
Søndag, 19. juni 2011 15:19

Det gamle etape løb på landevej havde godt af at blive taget op af skuffen igen, og lige nu kan man ikke forstå hvorfor det i det hele taget skulle ligge og hvile i skuffen  et par år?

Peer Olsen vandt i eliteklassen.  Han var eneste deltager i eliteklassen og han var klart feltets stærkeste rytter. Peer vil gerne  have seriøs modstand!

I supermotion vandt Andreas Bøgsted-Møller foran Jannik Møller og Nils Toudal. Der var pres på Andreas under løbet hvor især Nils og Jannik forsøgte at mørne Andreas ved at rykke fra feltet og lade ham køre det ind igen. Bent Hansen havde også et par lange seje udbrud. Andreas beklagede sig noget og var lidt slidt til sidst, men han klarede presset og beviste at han var en værdig vinder i supermotion. Ind i mellem var det som taktikken var ved at få meget overhånd, og i perioder var der ikke meget fart på feltet, men i det store hele blev der kørt godt cykelløb med lange seje ryk og udbrud, det var fedt at være med. Peer ville godt have haft lidt mere action i feltet. Men rytterne var mere interesseret i at holde deres plads i klassementet og ingen ville ofre sig frem for de andre. Christian Olsen lå ellers på en anden plads (1 sekund bedre end Jannik) efter løbets prolog, men han tabte tid under den sidste benhårde enkeltstart. Vinden var en hård modstander på sidste enkeltstart, og det kunne så sandelig også mærkes, at der var kørt cykelløb i to dage!  Jacob Schiøtt glimrede ved at komme for sent til prologen, og sportsman som han er, så kørte han med på de næste etaper.  I skiftet mellem prolog og første samlet start lød det som bukkejagten var blevet en del af cykelløbet. Det var den selvfølgelig ikke! Bent havde en flænge i sin cykeltrøje, så vi var først enige om, at det måtte være Bents overarm der var punkteret. Men nej – det var Christian der få minutter før start lige skulle prøve om dæk og slange kunne holde til det specificerede tryk – det kunne det ikke, også var der stres på. Han nåede det! Det var for øvrigt hans anden punktering den morgen.

I motion vandt Stig Rasmussen. En flot og hurtig repræsentant fra Nexø. Jakob Rasmussen ramte desværre en punktering på første samlet start. Det kunne have udviklet sig til et spændende opgør. Det har vi så til gode!

Emil Toudal vandt i U17. Sej hjelm han har fået!

Jonathan Lundin sejrede i junior.

Malte Karlshøj vandt i U15 og Benjamin Andersen i U13.

Maja Ovesen vandt foran Sanna Nielsen. Maja er rigtig godt kørende for tiden, og med sin cykel med pink holder hun stilen!

Og i H60 vandt Kurt sonne Hansen.

Tjek resultatlisten under landevej, resultater.

 
Sejr til Magnus Cort i MTB-løb Udskriv Email
Tirsdag, 7. juni 2011 18:59

Niels ToudalFire unge Mountainbike-ryttere fra  Bornholms Cykel Club var Kristi himmelfartsdag og den efterfølgende weekend i Jylland for at deltage i to internationale MTB-løb i Varde og Kolding, hvor de bedste danske og nordiske ryttere var samlet. For Magnus Cort var det de sidste konkurrencer på MTB-cykel inden VM i landevejscykling i september, som han satser på at kvalificere sig til. Det var derfor spændende at se, om de gode resultater på landevejen kunne følges med topplaceringer i MTB-løbene.

Resultaterne i Varde blev en mindre skuffelse, da toppen af det svenske juniorlandshold kørte ind på topplaceringerne og Magnus blev nr. 5, mens Nils og Jonathan sluttede uden for top 10. Emil Toudal viste til gengæld stærk kørsel, men en punktering kostede et par minutter, og han endte på 9. plads.

Lørdag i Kolding var ruten meget teknisk krævende med stejle op- og nedkørsler samt en god del mudder trods det varme sommervejr. Ruten passede tilsyneladende de bornholmske ryttere godt, så Magnus vandt løbet foran en svensk landsholdsrytter. Nils Toudal blev nr. 7 som fjerdebedste dansker, og da juniorklassen i år er meget jævnbyrdig – når man ser bort fra Magnus – er en podieplads ved DM i juli pludselig ikke uden for rækkevidde. Jonathan Lundin kom også i top 10. En rigtig god placering som førsteårsjunior. For Emil Toudal blev løbet en skuffelse: Efter et styrt i starten og en punktering på første runde måtte han udgå.

 http://apfossliga.dk/results/

 
Magnus vinder i Sorthat Udskriv Email
Mandag, 30. maj 2011 15:55

16 ryttere kom til start i årets første MTB motionskonkurrence i BCC. Der blev kørt på en 8-tals rute, hvor motionister, børn og H 60 kørte den ene sløjfe og damer, herrer kørte begge sløjfer hvor rutens anden sløjfe også var med sværere tekniske op og nedkørsler.

Hårdest kamp var der om placeringerne i U 15, hvor der blev kæmpet om førstepladsen hele løbet og det kun blev afgjort i slutspurten hvor Lasse Gjetterman vandt over Benjamin Andersen i en meget tæt afslutning.

I herrernes voksenrække var Magnus Cort hjemme på weekend og han vandt også løbet i herrerækken, men kun med 8 sekunders forspring ned til Emil Toudal som dermed fik vist at hans flid med træningen på det sidste giver pote. Emil kom bedst fra start, men Magnus fik hentet ham. Selv om Magnus trak fra et par gange, lykkedes det Emil at hænge på, så afstanden i mål mellem de 2 kun var 8 sekunder.

Se resultatet under MTB resultater.

 

 
SMC løbet Amager Udskriv Email
Søndag, 29. maj 2011 16:51

Amager cykelklub afholdt SMC løbet søndag den 29.    maj på en rundstrækning på det forblæste Amager. 

3 BCC'ere til start. John Marfelt og Jannik Møller i H50  og Malte Karlshøj i U15.

I H50 kom en lille 4 mands gruppe fri og de holdt til mål.    I hovedfeltets spurt sad John godt placeret og sluttede    på en 8. plads og Jannik en 25. plads, samme tid.

U15 kom samlet til mål og Malte kom ind på en rigtig flot 12. plads i spurten.

Rutens værste stigning kom da man kørte under startbanen mod Dragør!

 
MTB Stage Race Udskriv Email
Lørdag, 21. maj 2011 16:40


Der er fem aktive BCC ryttere med i MTB Stage Race og kampen er hård - skal "vi" hilse og sige.

Niels Toudal, Jonathan Lundin, Jannik Møller, Peer Olsen og Benjamin Andersen kører det bedste de har lært. Det er dog kun Jannik, Peer og Niels der kører alle etaper. 

Feltet domineres klart af Holte MTB   klub som har lavet en bornholmertur. Næsten hver anden rytter er en HMTBK'er. Det er friske fyre/damer, så der fart over feltet!

Den indledende enkeltstart blev kørt i Vang. Niels kørte sig ind på en 8. plads og Jonathan på en 17 plads i et temmelig stærkt felt!

I H50 kørte Peer sig ind på anden pladsen med Jannik på en femte plads.

Første løb med samlet start blev kørt ved Sorthat og her havde Benjamin valgt at stille op. Det var sådan set OK, for Benjamin kom ind på en 3. plads i sin klasse og var på podiet.

Niels kørte et super løb og hang på fronten temmelig længe, men ud på de sidste omgange måtte han dog slippe. Niels var efter eget udsagn ret stegt efter dages etape! Niels kom ind på en 10. plads.

I H50 kom Peer ind på første pladsen og Jannik på 3. pladsen. To H50 ryttere fra BCC på podiet sammen - ikke et øje var tørt!

Sidste etape blev kørt i Almindingen. De to første etaper sad i benene, og man kunne kun håbe på at "de andre" havde det på samme måde. 

Igen kom Benjamin ind på en 3. plads og kom på podiet. Mon det er ved at blive en vane?

Niels kørte igen et super løb i et vildt stærkt herre felt. Der var fart på! Niels sluttede som nr. 8 i herreklassen.

I H50 vandt Peer 3. etape og Jannik kom igen ind på 3. pladsen. 

I det samlede klassement, H50, vandt Peer og Jannik blev nr. 3. 

"After race" var alle mere end ret slidte, men Niels fortrød alligevel ikke at han havde valgt at køre løb i stedet for at se en genudsendelse af melodi grand prix! ... Peer drejede den en tand og spurgte om hvad der mon ville have været hårdest....????

 

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Rønne Cykelforretnings MTB cup

 

Race i vinteren 2017/18

 

 

29. oktober - Almindingen

26. november - Ved Skovly

30. december - Onsbæk, Stjerneløb

28. januar - sted annonceres senere

25. februar - sted annonceres senere

31. marts - sted annonceres senere

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4052229
Joomla Templates by Joomlashack