Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Peer Olsen nr. 15 i Hillerød Udskriv Email
Søndag, 14. august 2011 08:24

Peer Olsen blev nr. 15 i klasse H50 i CC Hilleørd, ERA-bilers samlet start, lørdag den 13. august. En gruppe på 9 rev sig løs om kom ind ca. 3 minutter foran feltet. 

Andreas Thell fra Bornholm Pro Cycling kørte sig til en 5. plads i A klassen.

 
Jacob Schiøtt og Maja Ovesen vinder Granite man 2011 Udskriv Email
Søndag, 7. august 2011 22:46

Granite man årgang 2011 var ligesom sidste år, vindere af en våd og udmagrende hård konkurrence. Og selv om der kun var 15 deltagere til dette for Bornholm enestående arrangement, så var kvaliteten i top. Jacob og Maja sejrede i tiderne 3:08:20 og 3:36:53, hvilket er særdeles gode tider! Endda så god at Maja sætter ny rekord for damer på distancen!Til lykke til vinderne og alle Granite men!

Især løbeturen, efter de 70 km cykling, er noget som virkelig kræver kræfter. Det er her stærke mænd og kvinder rammer muren, får krampe, går kold eller bare ikke kan længere. Og sådan var det også i år. Grantiman er altid fuld af drama og virkelig gode præstationer.

Det lave deltagerantal til trods, så er dette øens eneste tilbud om duatlon på lidt længere distance, en mulighed for at prøve grænser, som man ellers skal rejse langt for at finde. Øen ville være fattigere uden Granite man.

Resultatlisten

 
Jesper Andreasen vinder på bjerget! Udskriv Email
Torsdag, 4. august 2011 16:29

Et efter danske forhold rigtigt bjergløb, Boss Cyklers Slamrebjergløb, blev kørt onsdag den 3. August kl. 18:00. En rundstrækning på ca.7 km, op over Slamrebjerg, blev køret igennem flere gange, alt efter hvilken klasse rytterne startede i. Elitefeltet rundede 9 gange, mens yngste nøjes med 2 gange.

Boss Cykler har sponseret bjergpræmier, som fordeles efter hvem der får flest bjergpoint i hvert startfelt. Konceptet er det samme som der kendes fra de store løb i udlandet. Første rytter over bjerget på de første omgange får flest point.

I elitefeltet snuppede Christian Andreasen bjergpræmien med 13 point foran Jesper Andreasen med 12 point. På målstregen byttede de roller, da Jesper Andreasen blev samlet vinder i eliten efter en tæt spurt imod Christian Andreasen.

Supermotionsfeltet blev domineret af de unge talenter, Jonathan Lundin samt brødrene Emil og Nils Toudal. Yngste bror, Emil Toudal satte trumf på med at vinde bjergpræmien samt løbet samlet. Storartet kørt af den talentfulde U17 rytter.

I det 3 felt bestående af: Motion. Veteran, damer og børn var det atter en U17 rytter der brilerede, nemlig endnu en Emil, men nu med efternavnet Elsborg. Han gjorde rent bord med bjergpræmie og samlet sejer foran Daniel Lundin. Lars Sonne brugte ellers toppen af bjerget og nedkørslen på 3 omgang, som et godt springbræt for et udbrudsforsøg, hvor han kørte solo på de 3 sidste omgange. Missionen lykkedes næsten, men med kun 100 meter til mål blev han hentet af de unge forfølgere, Emil og Daniel der henviste Lars Sonne til 3 pladsen.

Maja L. Ovesen var hurtigste dame og kørte over målstregen sammen med hurtigste veteran, Kurt S. Hansen.

Klassen U15 havde Malte Karlshøj som vinder, U13 tog Benjamin Andersen og i U11 var Marcus Bech-Azeddine nr 1 til sin første start som cykkelrytter.

Med ideelt vejr blev der kørt meget hurtige omgangstider helt nede omkring 12 min pr omgang á 7 km. Tidligere år hvor vi har afviklet løbet med mindre ideel vind og vejr er omgangstiderne ofte omkring 15 min. Med de hurtige køretider var der hurtigt fyldt omkring bordet med forplejning fra Daglig Brugsen i Snogebæk hvor den forbrændte energi blev forsøgt genopbygget i hyggeligt selskab, medens dagens vindere blev hyldet på denne skønne sommeraften.

Resultater

 
Per Clausen vinder Hasle triathlon 2011 Udskriv Email
Mandag, 1. august 2011 18:46

Per Clausen vandt sikkert i Hasle triathlons herre klasse foran en temmelig hurtig Emil Toudal og Nicolaj Hagen. Hos damerne var det Bella Borup der var hurtigst foran Ditte Toudal og Christina Orina. Hos stafet holdene var det intet mindre end Team Easy On der vandt foran Tørre knogler og Team Rasmussen. 

Triathlon er multisport når det er bedst, men ikke alle mestre alle dicipliner. Dog kan de fleste et af "benene" i triathlon og derfor er stafetholdene en mulighed for mange. Navneopfindsomheden er stor. Men hvor var holdet "Dræbersneglene" i år?

Badevandet var koldt og regnen har sikkert neddroslet aktivitetsniveauet en del hos mange. Alligevel var der rimelig godt fremmøde og deltagerne var som sædvanlig rigtig glade for et super arrangement.

Tider findes i resultatlisten

 
Chrsitan Andreasen og Maja Ovesen bornholmsmestre i enkeltstart Udskriv Email
Søndag, 10. Juli 2011 14:07

Lørdag den 9. juni blev der kørt om bornholmsmesterskabet i enkeltstart med start og mål i Åkirkeby.

Christian Andreasen var hurtigste rytter foran Jesper Andreasen og Magnus Cort. I damerækken vandt Maja Ovesen foran Bella Borup.

Dame 50 havde for første gang en deltager, og en vinder! Til lykke til Grete Phil.

Herre 50: Jannik Møller mester foran Peer Olsen og Bent Hansen.

Herre 40: Stig Rasmussen mester foran Jean Lehim

Junior: Jonathan Lundin vinder.

U17 drenge: Jacob Rasmussen vinder.

De yngre ryttere kørte 10 km.

U15 drenge: Malte Karlshøj vinder foran Lasse Gjetterman

U13 drenge: Benjamin Andersen vinder.

U11 drenge: Victor Jensen vinder.

U11 piger: Bjørk Jørgensen vinder.

STORT til lykke til alle med de flotte resultater - godt kørt!

Tider og andre resultater.

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 19. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 15. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4949962
Joomla Templates by Joomlashack