Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Licensløb 22. april 2011 Udskriv Email
Tirsdag, 15. marts 2011 19:30

Klubbens licensløb 2011, bliver afviklet langfredag d. 22 april.

Licensløb betyder at man skal have licens under DCU for at kunne deltage.

Løbet bliver afviklet som enkeltstart med start og mål på Balka ved Boss Cykler.

Ruten, der skal køres på, er fra Balka mod Snogebæk ad Poulskervej, Pederskervej- Sdr. Landevej - Grammegårdsvej hvor der er vendepunkt ved 3 km stenen(rasteplads)- retur ad samme vej til mål.

U11 drenge/piger samt U13 drenge/piger skal køre 10 km vendepunkt på Poulskervej.
  • U15 drenge samt U16 piger skal køre 15 km. vendepunkt på Poulskervej.

Øvrige ryttere som er fra U17 drenge/piger til og med klasse A skal køre 30 km.

For disse rytteres vedkommende bliver det således, at de kommer til at starte blandet og ikke klassevis. Der er selvfølgelig særskilte præmierækker.Det skulle gerne gøre afvikling af løbet mere smidigt og mere interessant.

Første start er kl. 10.00. som er U11 drenge/piger.

Der er ikke mulighed for omklædning.

Der vil blive udleveret start numre som skal benyttes.

Opvarmning skal foregår på Kannikkegårdsvej.

Tilmelding foregår på  www.cyclingworld.dk under kalender/tilmelding

Vi mangler stadigvæk sponsor til løbet!

Så hvis du kender en mulig sponsor/sponsorer, lille eller stort beløb, der har lyst til at støtte Bornholms Cycle Club så ring til Kim på 2022 7078 eller send en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 
Niels Toudal vinder Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup. Udskriv Email
Søndag, 6. marts 2011 11:38

Niels Toudal vinder Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

Lørdag den 5. marts kørte Bornholms Cycle Club finale i Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Blokhuset i Rønne.

Se resultat og slutstilling under MTB-Resultater

De to førende ryttere i cuppen, Niels og Emil Toudal, var taget på vinterferie. For Niels betød det ikke så meget, for han havde point nok til at sikre sig den samlede sejr. Det har længe ligget i kortene, at enten Emil Toudal eller Jonathan Lundin ville tage andepladsen. Jonathan gjorde med en sikker sejr i sidste afdeling krav på andenpladsen i cuppen og Emil blev således henvist til tredjepladsen.

På fjerde og femtepladsen i cuppen finder vi ”veteranerne” Leo Skovgaard og Jannik Møller foran Magnus Cort og Per Clausen. Per Clausen, som kom ind på andenpladsen i sidste løb, er et godt eksempel på, at selv om de unge ryttere har domineret i cuppen, så er veteranerne ikke helt sat bag feltet.

I dame, motion og veteranklassen sejrede Sanna Nilsen sikkert foran Jørn Ole Nielsen og Nina Gjetterman.

I U13 vandt Benjamin Andersen foran Malte Karlshøj og i børnerækken vandt Ulrik Jensen foran Micas Ager.

Finalen fladt sammen med fastelavn og Bornholms Cycle Club inviterede til at slå Fridolf-katten af tønden ved Blokhuset. U13 og nedefter slog ”almindelig” Fridolf-katten af tønden mens de lidt ældre klare opgaven fra MTB. Et dejligt punktum for vintersæsonen i Bornholms Cycle Club hvor indianere, mexicanske landarbejdere, tatoverede arme og stort afrohår blandede sig med folk udklædt som - cykelryttere!

45 ryttere har i vinterens løb deltaget i Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup. Bornholms Cycle Club er tilfredse med deltagerantallet og fortsætter med et lignende arrangement til næste vinter.

Sommeren over er der masser af MTB og landevejscykling i Bornholms Cycle Club. Vi håber meget på at se dig!

 
6. afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Mandag, 21. februar 2011 16:19
6. afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

Magnus Cort vinder sjette afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup.
Lørdag den 19. februar afviklede Bornholms Cycle Club sjette afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne.

Magnus Cort vandt i sikker stil sjette afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup. Cuppen er ved gå ind i slutspillet og Magnus har ikke deltaget i alle løb, så fokus er nu rettet på toppen i den samlede stilling.
Vinteren sætter sit præg på løbene og rutens underlag skifter med nedbør og temperatur. Sidste gang var skovbunden blød og sugede kræfterne ud af benene. Denne gang havde forsten gjort skovbunden hård som asfalt, farten kom op og de tekniske evner blev sat mere under pres.

Sjette afdeling havde dramatik. Det hårde underlag giver ikke samme bid som et blødt underlag, farten var høj og under konkurrence er rytterne lidt mere tilbøjelige til at satse. Derfor måtte et par ryttere, heriblandt cuppens nr. 2, Emil Toudal, en tur ned og hilse på skovbunden.
Emil kom på cyklen igen og omgang efter omgang kæmpede han sig tilbage i løbet, og selv om Jonathan Lundin i sjette afdeling kom ind på en andenplads foran Niels Toudal og Emil Toudal, så bevarede Emil sin samlede andenplads i cuppen, efter sin bror, Niels Toudal, og foran træningskammeraten, den regerende bornholmsmester på MTB, Jonathan Lundin.

Lørdag den 5. marts kl. 13 køres finalen i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne. Finalen bliver IKKE ren paradekørsel! Godt nok kan top tre holde deres indbyrdes placering ved at køre fejlfrie løb. Men hvis en af rytterne udgår med defekt kan det koste placeringen og der vil helt sikkert blive rykket rundt på de sekundære placeringer. Fx kan Magnus Cort køre sig op på en fjerdeplads ved en sejr i finalen. Spændingen er intakt og rytterne vil forsvare deres pladser med alt hvad de har. Det er øens bedste MTB ryttere, så der er lagt op til en fantastisk finale.

Til finaledagen vil der ved præmieoverrækkelsen være kaffe og kage i Blokhuset.

Samlet set har over 40 ryttere deltaget i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup, og Bornholms Cycle Club har dermed nået en af deres målsætninger for "cuppen". Bornholms Cycle Club er derfor meget tilfredse med at have givet MTB interesserede på Bornholm muligheden for at køre MTB i en spændende konkurrence, hvor deltagerne selv sætter rammerne.
 
Efterlysning Udskriv Email
Søndag, 13. februar 2011 15:07

 Har du glemt at afleverer dit nummer efter et af klubbens løb i 2010?
Følgende numre mangler:

 Nr. 71 - 81 - 85 og 91

 Aflever numrene i klublokalet og spar klubben for udgiften til erstatningsnumre.

 Hilsen Ole Frandsen

 
5. afd. Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 6. februar 2011 15:19

Niels Toudal vinder femte afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

Lørdag den 5. februar blev der trådt igennem da Bornholms Cycle Club afviklede femte afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne.Den spændende rute havde et par tekniske momenter, men ellers var det mest rytternes fysik der blev sat på prøve. Underlaget var blødt og nærmest sugede kræfterne ud af benene på rytterne, så det var en hård og nådesløs kamp om placeringerne i perfekte omgivelser.

Den første single track kom kort efter start, så placeringskampen var rent taktisk allerede i gang i startboksen. Slutspillet i cuppen er gået i gang, så det var en flok tændte ryttere der stod klar. På sidste omgang så den regerende Bornholmsmester i MTB, Jonathan Lundin, ud til at have mest i benene og han kom hurtigt tættere og tættere på den førende rytter, Niels Toudal. Det blev meget tæt og løbet blev afgjort i et teknisk svært spurtopgør mellem træerne i terrænet, hvor Niels Toudal vandt et godt disponeret løb med en lille halv meter. Intens hård fight til sidste meter! Emil Toudal kom ind på en sikker tredjeplads med godt hul ned til de næste ryttere, Per Olsen, Leo Skovgaard og Jannik Møller.

 I den samlede stilling er Niels Toudal i front med Emil Toudal på andenpladsen. Jonathan Lundin fik med sin flotte kørsel i femte afdeling markeret sin tredjeplads og veteranerne Jannik Møller og Leo Skovgaard på hhv. fjerde og femtepladsen får svært ved at ende i top tre. Endnu er ingen i toppen så godt konsoliderede, at de kan føle sig sikre på den endelige placering. Spændingen er intakt!

 Næste løb i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup er om 14 dage, den 19. februar 2011.

Se stillingen under linket MTB-Resultater

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

BHS Logistic's Cup 2017

 

BHS Logistic's Cup 2017

 

 

Indledningsløbet 8. april

Bobbabrøddan løbet 6. juni

Bjergmesterskabet 6. august

BM samlet start 20. august

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 3628225
Joomla Templates by Joomlashack