Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Ny rekord til Magnus Cort i bjergmesterskabet Udskriv Email
Søndag, 10. Juli 2011 13:57

Bornholms Cycle Clubs bjergmesterskab havde flere af de mere seriøse ryttere som tegner Bornholmsk cykelsport til start.

Det blev et fantastisk løb. Aldrig nogensinde før er der blevet kørt så hurtigt! Tre ryttere præsterede at komme under den gamle rekord på 14 rent. Magnus Cort, Christian Andreasen og Jesper Andreasen kørte på hhv. 13,21, 13,26 og 13,29.

Rytterne ligger indenfor 8 sekunder, hvilket ikke er mere end dagsformen kan have afgørende betydning for hvem der løber af med sejren. Tættere kan det ikke være, det var meget hurtigt og spændingen var intens i målområdet. Sikken dog et flot cykelløb der blev kørt og ny rekord er mere end nogen havde turdet drømme om!

I damerækken vandt Maja Ovesen sikkert og sikrede sig titlen som bjergmester.

Benjamin Andersen vandt i U13, Malte Karlshøj i U15, Jonathan Lundin i Junior, Kurt Sonne Hansen i Veteran, Leo Skovgaard i super motion og ferie gæsten Christian Becker i motionsklassen.

Desværre udeblev mange af motionisterne, og det er spørgsmålet om der simpelthen er for mange arrangementer for motionisterne?

Resultat og tidere.

 

 
Jacob Schiøtt vinder i duatlon Udskriv Email
Torsdag, 30. juni 2011 20:32

Viking Triathlon og Bornholms Cycle Club har onsdag aften afviklet det tilbagevendende

Robbedale Duathlon i og omkring Robbedaleskoven. Der var 38 der havde valgt at deltage i det fine sommervejr, og blandt dem var der mange nye, der ikke har deltaget i duathlon før.

For første gang blev Vikings elektroniske chiptidtagning benyttet. Dette gav hurtigere og mere præcis resultatformidling med alle mellemtiderne for de forskellige discipliner.

Selve løbet blev en varm omgang. På første løbetid lagde Peter Paldan hurtigt ud og kunne skifte til cykling før Michael Lamæk Nielsen og Jacob Schiøtt. Jacob lagde sig i spids på cyklingen og holdt føringen på anden løbetur og kunne løbe i mål som vinder. I mellemtiden havde Andreas Bøgsted kørt sig op på en tredjeplads med en super cykling i ny rekordtid. Peter løb også hurtigt på andet løb, og var derfor ikke langt efter Jacob i mål på andenpladsen. Michael løb sig op på en tredjeplads efter en hurtig sidste løbetur, hvor Andreas faldt nogle pladser tilbage.

Hos kvinderne vandt Lotte Helms, efter at have ført fra start til mål. Ind på andenpladsen kom Sanna Nielsen foran Lis Rømer. Der var 11 kvinder til start.

Hos børnene var der denne gang kun to deltagere. Katrine M. Hansen vandt foran Meriam Vibe Sode i pigeklassen.

Resultater: Brug dette link eller se under landevej, resultater.

 
Magnus - til lykke med Danmarksmesterskabet! Udskriv Email
Mandag, 27. juni 2011 12:15

Magnus - hvor er det altså flot! Dansk juniormester på landevej 2011.

Magnus var med i en ottemandsgruppe som kom fri på den sidste af de otte omgange á 16 km. I spurten fik han et godt hjul og kunne køre en forholdsvis sikker sejr i hus.

Stor til lykke fra Bornholms Cycle Club.

Jeg ved ikke om jeg har det hele med. Men listen er efterhånden lang:

Dansk juniormester på landevej 2011

Vinder af Fredsløbet i Tjekkiet 2011

Dansk juniormester i cycle cross 2011

8. plads ved ungdoms OL i Singapore (ikke en sejr, men trods alt et resultat der sagtens kan tåle at blive nævnt)

Dansk U17 mester i MTB 2009

Nordisk U17 metster i MTB 2009

Dansk U17 mester i cross duatlon 2009

Dansk U15 mester i cross duatlon 2008

Og glemte vi lige at fortælle, at han altså også er regerende bornholmsmester på landevej! Og han har vundet to ud af tre løb i årets MTB liga for juniorer hvor han kører i BCCs trøje!!!

 
Sikken dog et herligt løb Udskriv Email
Søndag, 19. juni 2011 15:19

Det gamle etape løb på landevej havde godt af at blive taget op af skuffen igen, og lige nu kan man ikke forstå hvorfor det i det hele taget skulle ligge og hvile i skuffen  et par år?

Peer Olsen vandt i eliteklassen.  Han var eneste deltager i eliteklassen og han var klart feltets stærkeste rytter. Peer vil gerne  have seriøs modstand!

I supermotion vandt Andreas Bøgsted-Møller foran Jannik Møller og Nils Toudal. Der var pres på Andreas under løbet hvor især Nils og Jannik forsøgte at mørne Andreas ved at rykke fra feltet og lade ham køre det ind igen. Bent Hansen havde også et par lange seje udbrud. Andreas beklagede sig noget og var lidt slidt til sidst, men han klarede presset og beviste at han var en værdig vinder i supermotion. Ind i mellem var det som taktikken var ved at få meget overhånd, og i perioder var der ikke meget fart på feltet, men i det store hele blev der kørt godt cykelløb med lange seje ryk og udbrud, det var fedt at være med. Peer ville godt have haft lidt mere action i feltet. Men rytterne var mere interesseret i at holde deres plads i klassementet og ingen ville ofre sig frem for de andre. Christian Olsen lå ellers på en anden plads (1 sekund bedre end Jannik) efter løbets prolog, men han tabte tid under den sidste benhårde enkeltstart. Vinden var en hård modstander på sidste enkeltstart, og det kunne så sandelig også mærkes, at der var kørt cykelløb i to dage!  Jacob Schiøtt glimrede ved at komme for sent til prologen, og sportsman som han er, så kørte han med på de næste etaper.  I skiftet mellem prolog og første samlet start lød det som bukkejagten var blevet en del af cykelløbet. Det var den selvfølgelig ikke! Bent havde en flænge i sin cykeltrøje, så vi var først enige om, at det måtte være Bents overarm der var punkteret. Men nej – det var Christian der få minutter før start lige skulle prøve om dæk og slange kunne holde til det specificerede tryk – det kunne det ikke, også var der stres på. Han nåede det! Det var for øvrigt hans anden punktering den morgen.

I motion vandt Stig Rasmussen. En flot og hurtig repræsentant fra Nexø. Jakob Rasmussen ramte desværre en punktering på første samlet start. Det kunne have udviklet sig til et spændende opgør. Det har vi så til gode!

Emil Toudal vandt i U17. Sej hjelm han har fået!

Jonathan Lundin sejrede i junior.

Malte Karlshøj vandt i U15 og Benjamin Andersen i U13.

Maja Ovesen vandt foran Sanna Nielsen. Maja er rigtig godt kørende for tiden, og med sin cykel med pink holder hun stilen!

Og i H60 vandt Kurt sonne Hansen.

Tjek resultatlisten under landevej, resultater.

 
Sejr til Magnus Cort i MTB-løb Udskriv Email
Tirsdag, 7. juni 2011 18:59

Niels ToudalFire unge Mountainbike-ryttere fra  Bornholms Cykel Club var Kristi himmelfartsdag og den efterfølgende weekend i Jylland for at deltage i to internationale MTB-løb i Varde og Kolding, hvor de bedste danske og nordiske ryttere var samlet. For Magnus Cort var det de sidste konkurrencer på MTB-cykel inden VM i landevejscykling i september, som han satser på at kvalificere sig til. Det var derfor spændende at se, om de gode resultater på landevejen kunne følges med topplaceringer i MTB-løbene.

Resultaterne i Varde blev en mindre skuffelse, da toppen af det svenske juniorlandshold kørte ind på topplaceringerne og Magnus blev nr. 5, mens Nils og Jonathan sluttede uden for top 10. Emil Toudal viste til gengæld stærk kørsel, men en punktering kostede et par minutter, og han endte på 9. plads.

Lørdag i Kolding var ruten meget teknisk krævende med stejle op- og nedkørsler samt en god del mudder trods det varme sommervejr. Ruten passede tilsyneladende de bornholmske ryttere godt, så Magnus vandt løbet foran en svensk landsholdsrytter. Nils Toudal blev nr. 7 som fjerdebedste dansker, og da juniorklassen i år er meget jævnbyrdig – når man ser bort fra Magnus – er en podieplads ved DM i juli pludselig ikke uden for rækkevidde. Jonathan Lundin kom også i top 10. En rigtig god placering som førsteårsjunior. For Emil Toudal blev løbet en skuffelse: Efter et styrt i starten og en punktering på første runde måtte han udgå.

 http://apfossliga.dk/results/

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 19. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 15. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4949963
Joomla Templates by Joomlashack