Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
5. afd. Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 6. februar 2011 15:19

Niels Toudal vinder femte afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

Lørdag den 5. februar blev der trådt igennem da Bornholms Cycle Club afviklede femte afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne.Den spændende rute havde et par tekniske momenter, men ellers var det mest rytternes fysik der blev sat på prøve. Underlaget var blødt og nærmest sugede kræfterne ud af benene på rytterne, så det var en hård og nådesløs kamp om placeringerne i perfekte omgivelser.

Den første single track kom kort efter start, så placeringskampen var rent taktisk allerede i gang i startboksen. Slutspillet i cuppen er gået i gang, så det var en flok tændte ryttere der stod klar. På sidste omgang så den regerende Bornholmsmester i MTB, Jonathan Lundin, ud til at have mest i benene og han kom hurtigt tættere og tættere på den førende rytter, Niels Toudal. Det blev meget tæt og løbet blev afgjort i et teknisk svært spurtopgør mellem træerne i terrænet, hvor Niels Toudal vandt et godt disponeret løb med en lille halv meter. Intens hård fight til sidste meter! Emil Toudal kom ind på en sikker tredjeplads med godt hul ned til de næste ryttere, Per Olsen, Leo Skovgaard og Jannik Møller.

 I den samlede stilling er Niels Toudal i front med Emil Toudal på andenpladsen. Jonathan Lundin fik med sin flotte kørsel i femte afdeling markeret sin tredjeplads og veteranerne Jannik Møller og Leo Skovgaard på hhv. fjerde og femtepladsen får svært ved at ende i top tre. Endnu er ingen i toppen så godt konsoliderede, at de kan føle sig sikre på den endelige placering. Spændingen er intakt!

 Næste løb i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup er om 14 dage, den 19. februar 2011.

Se stillingen under linket MTB-Resultater

 
Bcc-Nyt januar/februar Udskriv Email
Tirsdag, 25. januar 2011 19:13

Så er årets første udgave af bornholms bedste og mest læste cykelmagasin udkommet. Gå til linket i topmenuen og se mere.

At det er øens mest læste cykelmagasin er der ingen tvivl om: Linket KLUBBLAD er det 3. populæreste link på hjemmesiden.
I snit har Bcc-Nyt 386 hits pr. måned. Godt gået, Holger!.

For at gøre både klubblad og hjemmeside endnu bedre og spændende, opfordres læsere og besøgende til at bidrage med indlæg og beretninger gerne med billeder. Ide'er til udvikling og forbedringer modtages gerne.  Du kan kontakte klubben ved at udfylde formularen  HER

 
4. afd. af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 23. januar 2011 12:05

Magnus Cort vandt fjerde afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

 Lørdag den 22. januar havde Bornholms Cycle Club inviteret til MTB løb i skoven ved Blokhuset i Rønne. Sneen var smeltet sammen med vinterdepressionen og forholdene perfekte. Løbet havde fået ny rute lagt af Per Clausen, som satte rytternes fysik og teknik på prøve.

 Den første halve kilometer af løbet var let teknisk uden mulighed for at køre rigtig stærkt og rytterne trak ind på række med Magnus Cort i front og Niels og Emil Toudal lige efter. På de næste pladser lå veteranerne Per Clausen og Jannik Møller. Hos damerne var det Sanna Nielsen der lagde sig i spidsen.

 Selv om et par ryttere måtte udgå med defekt under løbet gav det ingen ændring i front. Stillingen holdt hele løbet igennem.

 I den samlede stilling er Niels Toudal ved at sætte sig solidt på førstepladsen og Emil Toudal, Jannik Møller og Jonathan Lundin deler tredjepladsen. MTB løb er løb hvor alt kan ske, så selv om det ser godt ud for den førende rytter, så kan en gren i gearskiftet ændre hele billedet på en brøkdel af et sekund.

 Næste løb i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup er om 14 dage.

Se stillingen under linket MTB-Resultater

 
Magnus Cort fik Bornholms Tidendendes sportspris 2010 Udskriv Email
Søndag, 16. januar 2011 15:23

Magnus Cort fik Bornholms Tidendendes sportspris 2010

Ved et arrangement i Åkirkebyhallerne fredag 14 januar fik Magnus overrakt Bornholms Tidendes Sportspris 2010.

Et stort til lykke til Magnus! Magnus fik prisen for sine flotte resultater i 2010.

Magnus er godt eksempel på, at hvis man har et talent, så skal turde følge og udvikle det. I BCC er vi glade for at Magnus fik sportsprisen.
Det satte fokus vores sport og var en velfortjent hæder til Magnus. I BCC vil vi fortsat følge og støtte dig alt det vi kan.

 
Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 16. januar 2011 15:01

Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup var aflyst pga sne den 8. januar 2011. Det så flot ud, men det var også dybt frustrerende at kigge ud på snedriverne, men der var ikke noget at gøre ved det.

Indtil for nylig var snedybden stadigvæk over navhøjde, men nu ser det heldigvis ud til, at tøvejret også er begyndt at støtte op om BCCs aktiviteter. Med lidt held ser det derfor ud til at vi kører igen den 22. januar. Den endelige beslutning tages få dage før løbet. Hold øje med vores hjemmeside, så er du opdateret!

 Ovenpå på al sneen, så er bare tanken om at komme ud i fri luft og køre løb nok til give uro i benene....Stillingen i toppen af cuppen er tæt og intakt!

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 19. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 15. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4949969
Joomla Templates by Joomlashack