Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Niels Toudal vinder Udskriv Email
Søndag, 12. december 2010 12:34

Niels Toudal vinder tredje afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

18 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt tredje afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.Føret var meget vanskeligt i tredje afdeling af Scott cup. Sne, tøvejr og mudder lavede skovbunden om til en stor blød dyne der stille og roligt trak al kraft ud af rytternes ben. Det var meget svære forhold, nok årets hårdeste MTB løb, og kravet til råstyrke vejede i tredje afdeling tungere end kravet til teknik.

 Niels Toudal fik en dårlig start i sneen. Men han kæmpede sig hurtigt op gennem feltet og kørte en sikker sejr hjem. Længe så det ud til, at Jonathan Lundin skulle komme ind på andenpladsen, men veteranen Leo Skovgaard satte sine sidste kræfter ind på de sidste omgange, tog andenpladsen og henviste Jonathan til tredje pladsen. Emil Toudal, som også ligger godt i klassementet, kæmpede en hård kamp i den bløde skovbund og kom ind på fjerdepladsen foran en anden veteran, Jannik Møller, på femtepladsen.

Det er de unges løb. Niels Toudal ligger nu 4 point foran nr. to, Emil Toudal og 5 point foran nr. tre Jonathan Lundin. Veteranerne Leo Skovgaard og Jannik Møller ser ikke ud til for alvor at kunne i top tre. MTB sporten er altid fuld af overraskelser, og når rytterne ligger så tæt som de gør, så kan en defekt få afgørende indflydelse på placeringerne. Spændingen er fortsat intakt!

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede.

 
Magnus Cort vinder Udskriv Email
Mandag, 29. november 2010 17:38

Magnus Cort vinder anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

21 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.

Sne og tøvejr betød at den sværest tekniske passage blev taget ud af løbet og ruten var blød og tung at køre på. Magnus var bedst på ruten med Niels, Jonathan og Emil lige efter. Det betyder at vi nu to, Emil og Niels, i toppen med hver 20 point og Jonathan på tredjepladsen med 18 point. Spændingen er intakt!

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede. Næste løb er ved Onsbæk den 11. december 2010. kl. 13.00.

Se stillingen under mtb - resultater

 

 
Emil Toudal vinder Udskriv Email
Søndag, 14. november 2010 19:31

Emil Toudal vinder første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

31 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.Lige fra start stod det klart, at toppen af de unge MTB ryttere i BCC er lige en tand skarpere end resten af feltet, og kampen om de tre første pladser stod mellem Emil Toudal, Niels Toudal og Jonathan Lundin. Deres teknisk suveræne kørsel gav de lidt ældre og mere råstærke ryttere baghjul.

Emil har trænet mere dette efterår. Og som altid, når et passende talent, vilje og fornuftig træning kobles på rigtige måde, så giver det resultater. Emil vandt sikkert første afdeling.

Der er dog stadigvæk spænding i toppen. Lige efter Emil ligger den forsvarende cup vinder fra sidste år, Niels og Bornholmsmesteren Jonathan. De har alle kapacitet til at kunne klare sig på nationalt plan. Det her er virkelig flot MTB kørsel og det kan blive tæt!

 I dame rækken, som også tæller veteraner, motionister og begyndere, lagde Sanna Nielsen sig i spidsen for cuppen foran Lissi Skovgaard og Nina Gjetterman. Det er glædeligt at se flere damer til MTB løbene.
Der var flere børn en forventet til start, så fra arrangørernes side valgte man at opfinde en børnerække til lejligheden. Børn kørte en halv time på den lette rute. Her var Ulrik Jensen hurtigst foran Mathias Hansen og Anders Korvald.

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede. Næste løb er ved Onsbæk den 27. november 2010. kl. 13
 
Scott – Rønne Cykelforretnings MTB-cup 2010/2011 Udskriv Email
Lørdag, 13. november 2010 10:45

Scott og Rønne Cykelforretning arrangerer i samarbejde med Bornholms Cykel Club en vinter cup for MTB ryttere.

De første tre løb er fastsat til lørdag den 13. og 27. november og lørdag den 11. december. Løbene foregår i området omkring Blokhus, Onsbæk, eller Skelsmyr ved Rønne. Med forbehold for vejret er der planlagt 8 løb i alt, og det forventes på nuværende tidspunkt, at finalen bliver den 5. marts 2011.

Deltagere skal enten møde op ved Borholms Cykle Club på Bellmannsvej på løbsdagene kl 13.00, så vil man varme op ved at køre samlet ud til start. Eller man kan møde op og være klar til start ved Blokhuset ca. kl. 13:10.

 

Læs mere…
 
MTB træningsweekend Udskriv Email
Søndag, 31. oktober 2010 20:46

Der var run på træningsweekenden og små 30 ryttere deltog i et eller flere træningspas. Igen i år var vi heldige med vejret og kunne virkelig nyde nogle perfekte dage i skovens smukkeste efterårsfarver. Skønt!

Der blev delt i hold, så alle fik udfordringer og intensitet som passede til deres evner og lyst. Og dog, nogle gange går det ikke helt som planlagt. I år fik vi fx indført cykelbadning! Ja – han var helt under og jeg skal hilse fra ham og sige, at det var koldt

Maden var fantastisk og det er altid hyggeligt at sidde og spise og snakke om hvordan træningen er forløbet, teknikken når man kører ned af trapper osv. osv.

Efter denne weekend er BCC ved at være MTB klar til Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

 

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 19. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 15. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4949970
Joomla Templates by Joomlashack