Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
MTB er godt Udskriv Email
Lørdag, 30. oktober 2010 13:05

MTB er godt for nye og unge ryttere.
Træning og MTB løb i vinterhalvåret foregår i skoven i læ for vinterens kolde vinde. Vi kører i afgrænsede områder, træner teknik eller kører omgange på en rute i skoven. Dvs. at nye ryttere aldrig kan blive sat. Man kan komme en omgang eller to bagud, og fordi niveauforskellen kan være stor fra trænede til utrænede, vil det altid være sådannår der trædes igennem. Det vigtige er, nat der er nogen til at tage sig af nye ryttere og sørge for at vi kommer samlet ud og hjem fra skoven. Nye og/eller utrænede ryttere kan derfor med fordel hive MTB’en frem fra gemmerne, dryppe lidt olie på kæden og gøre noget ved sagen.

BCC har med sit v interprogram, SCOTT – Rønne Cykelforretnings MTB cup klargjort rammerne. Det er nu pointregnskabet er nulstillet, det er nu, vi starter, det er nu, du kan gøre alvor af dine tanker om at komme i gang. Det er dig selv, som bestemmer og lige nu er muligheden lige foran din næsetip. Gør som mange andre glade ryttere, udnyt den mulighed BCC tilbyder dig og deltag. Men vær forberedt på, at selv om vintermørket er ved at lukke sig og du kan blive lidt trist, så kan du tage sagen i egen hånd!

Sammen med BCC, risikere du nemlig at forbedre din kondition og komme i godt humør!

 
Nyt layout Udskriv Email
Søndag, 17. oktober 2010 16:13
Hjemmesiden har gennemgået en mindre forvandling og som du kan se er layoutet ændret en smule. Indholdet er det samme, men skulle der være problemer med links eller andet er du velkommen til at kontakte webmaster.
 
Snapphaneturen 2010 Udskriv Email
Fredag, 8. oktober 2010 21:33

Bcc's mountainbikeryttere: Jonathan Lundin, Magnus Cort, Nils Toudal, Emil Toudal,  men også Magnus' far Anders og Nils og Emil's far Mikkel havde også taget udfordringen op, og tog til Sverige i weekenden 18/9 og 19/9 får at prøve kræfter med den såkaldte Snapphaneturen, der foregik i skovene syd for Hässleholm i nord-Skåne.

Efter at alle var kommet vel frem om fredagen, til et vandrehjem i en lille by lidt nord for Hässleholm, henholdsvis kl. halv syv om aftenen for Anders, Magnus og 3 ud af vores 4 ”heppere”, Ulla (Magnus' mor), Jacob (Magnus' lillebror) og Frida (Nils og Emils lillesøster), de havde været heldige at få en tidlig afgang med Povl Anker da det blæste for meget til at Villum Clausen kunne sejle. Og så var der Jonathan, Nils, Emil, Mikkel og vores sidste ”hepper” Ditte (Nils og Emils Mor), der skulle af sted kl. ni om aftenen. Med en halv time forsinkelse på færgen og efter en 2 timer lang biltur var vi fremme kl. 2 om natten.

Læs mere…
 
Afslutningsløbet Udskriv Email
Søndag, 19. september 2010 16:46

På trods af det ustadige vejr den sidste periode slap BCC for regn da de afviklede årets sidste løb.

 Afslutningsløbet er løbet hvor familie og venner inviteres med til deltage i et kort og hyggeligt løb. Der var således mødt 14 hold op for at markere sæsonafslutningen.

Selvom der var 59 års forskel på yngste og ældste deltager, var der kun 10 min. forskel på hurtigste og langsomste omgangstid på de 9 km.Typisk kørte den aktive cykelrytter først en omgang alene, for derefter at tage sin makker med på anden omgang.Hurtigst på de 2 omgange var Stig og Jacob Rasmussen, som brugte 31,29 min. på de 18 km.

Micas Ager og Kim Mortensen ( tidl. Formand ) var således dem der fik mest ud af turen. De sad i sadlen i  50,26 min for de 18 km.Nu er der så 1 måneds pause før vinterens MTB-cup starter, men for dem som gerne vil holde formen ved lige er der MTB træning hver torsdag kl.16.30 fra klubhuset på Bellamnnsvej. Se resultatet

 
God afslutning på landevejssæsonen Udskriv Email
Torsdag, 16. september 2010 16:21

Magnus har efter linjeløbet i Singapore ikke fået trænet nær det han kunne ønske, bl.a på grund af nogle knæproblemer. Så det var uden de helt store forventninger han tog til hovedstaden i weekenden, for at lukke sin landevejssæson.

Lørdag stod den på gadeløb i Hvidovre, en rute på 1,7 km der skulle  køres i 45 min. Feltet var blandet junior, H40 og C, cirka 70 mand i alt. Der var undervejs 2 indlagte spurter med gode præmier til vinderen, samt gode præmier til top 10 samlet.
Der blev kørt godt til på den regnvåde rute, og de fleste ryttere blev pillet ud undervejs efter at være blevet taget med en omgang.  Magnus sad hele løbet med i front i en gruppe der efterhånden blev decimeret til 13 mand. Ved første spurt var tre mand sluppet midlertidigt væk, men ved anden spurt var frontgruppen samlet, og den vandt Magnus sørme. På sidste omgang slap en enkelt rytter af sted, og i frontgruppens spurt blev Magnus lidt klemt, og måtte tage til takke med en samlet fjerdeplads.

De stærke juniorer viste sig overlegne og besatte de 8 første pladser. Magnus præmiehøst var flot, bla. en god pumpe, gode dæk, vin, chokolade og dunke.

Søndag var det så tid for årets sidste afdeling i Bikebuster juniorcuppen, 119 km ved Sorgenfri, på en rute med en enkelt solid bakke, der skulle køres 7 gange. Magnus ben var i starten meget mærkede af lørdagens strabadser, heldigvis holdt hovedfeltet samling på tropperne og fik kørt alle udbrudsforsøg ind. Benene blev gradvist bedre, og han sad faktisk rigtigt og havde kræfter til at køre med, da 6 mand røg af sted tredjesidste gang bakken skulle passeres. Desværre satsede Magnus forkert og blev siddende blandt løbets største favoritter, og så gik der taktik i den.

Overskuddet var der imidlertid og Magnus var med i masser af efterfølgende udbrudsforsøg og pludselig var feltet knækket og Magnus med i en gruppe på 16 mand der jagtede de førende. Igen gik der desværre taktik i den, da de hold der var repræsenteret med to mand kun ville køre rundt med den ene. Og igen var Magnus med i flere udbrudsforsøg fra gruppen, der ikke fik lov at køre, og så røg yderligere tre pludselig væk – der fik lov at køre. Sidste gang de ramte bakken tog Magnus sagen i egen hånd og kørte alene op til en rytter der var sluppet væk før bakken. De fik etableret et fint samarbejde, men havde kun 10. pladsen at køre om, her var Magnus stærkest.

Det blev til en samlet 19. plads i junior cuppen, trods et par missede løb. Samlet set må landevejssæsonen siges at været gået pænt over forventet.

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 19. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 15. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 4949964
Joomla Templates by Joomlashack