Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
BCC - Nyt nr 3 2017 på gaden nu! Udskriv Email
Torsdag, 20. april 2017 14:13

Miraklernes tid er ikke slut endnu, BCC-Nyt 3 2017 er netop kommet på gaden. Vær først med det nye, læs det før din nabo! Link til BCC-Nyt 3 2017 HER

 
BHS Logistics Cup 2017, indledningsløbet Udskriv Email
Søndag, 9. april 2017 09:39

Lørdag eftermiddag indledte de bornholmske cykelryttere sæson, da der blev kørt 31.2 km  enkeltstart.

Blandt de 33 startende var det som ventet H-50 rytteren Stig Rasmussen der leverede dagens hurtigste tid, 45, 49 min, for de 31.2 km, medens Lasse Pedersen der vandt elite klassen, brugte 47.09 min. H-40 rytter  Lars Sonne brugte 48.19 medens U-17 rytteren Alexander Studsgaard var 48.45 min om de 31.2 km.

I dameklassen var Pia Egeberg hurtigst med 53 min og 16 sekunder.

Resultater fra BHS Logistics Cup, indledningsløbet

 
BHS Logistics Cup 2017, indledningsløbet LØRDAG, den 8. april Udskriv Email
Fredag, 7. april 2017 15:31

Første start er kl. 14.00

Indledningsløbet er første løb i BHS Logistics cup 2017.

Alle cyklister er velkommen. Der skal køres med hjelm.

For alle klasser – 1 min start mellemrum og 25 m. regel.

Start og mål : ved indkørslen til NCC/Bornholms Produkthandel på Snorrebakken.

Løbsledere: Ricky Mulbjerg og Hans Bentzen.

Hjælpere / Kontroller: Anders Cort - Jesper Kraul - Kurt S. Hansen Peter Nielsen - Bjarne Kruse - Ivar Egeberg.

Efter løbet: er der kaffe og brød samt uddeling af pokaler- dette foregår ved start og målstedet.

Startpenge: Børn: BCC-medlemmer kr. 20. Ikke medlemmer kr. 30. Øvrige klasser: BCC-medlemmer kr. 40. Ikke medlemmer kr. 60
Betal for alle 4 løb i BHS-Cup og opnå rabat.
Medlemmer af BCC- Voksne (fra ungdom og ældre) 120 kr. - børn 60 kr. Pris for ikke medlemmer: Voksne kr. 180 og børn kr. 90.
Indbetal i Sydbank-konto: 6060 – 0004856496 husk at anfør navn og BHS-Cup.

Lang rute for U/17 dr. - U/18 pige - U/19 dr - Elite - damer -H40 - H50 - H60 samt Begynder: Snorrebakken – Knudsker – Hallebakken – til venstre ad Rømeregårdsvej – Årsballe – Stavsdalsvej – til højre ad Åsedamsvej – til højre ad Segenvej igennem Almindingen til mål i på Snorrebakken, ialt 31,2 km.

Kort rute for drenge- og pigeryttere U-11- U13 - U15/16 P: Snorrebakken – Knudsker – Hallebakken – til venstre ad Rømeregårdsvej til vendepunkt ved 10 km. stenen på Årsballevej (ved Kongstubbevej)  Retur ad samme vej til mål, i alt 14,5 km. –  Start efter sidste rytter på den lange rute.

Øvrige løb i BHS-Cuppen:
Bobbebrødderneløbet d. 6. juni,
Bjergmesterskabet d. 6. august
BM i samletstart d. 20. august.
 
CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup / afslutningen Udskriv Email
Fredag, 7. april 2017 15:25

Det blev en usædvanlig flot morgen den søndag, hvor vi startede med sommertid. I næsten vindstille og med masser af solskin kunne BCCs bedste folk foretage de sidste forberedelser inden løbet ved Blokhus i Onsbæk, og imens ankom deltagerne til pladsen og tog sig af deres egen klargøring. Alle har deres egne måder, at forberede sig på og sætte sig helt op til ræs. Selvom det bare er motion og sjov - så er det også alvor ...

Hele feltet var tydeligt klar og topmotiveret, da Kim Mortensen sendte feltet afsted mod alle verdenshjørner, for når det er stjerneløb, bliver man spredt ud i skoven helt fra start.
For nogles vedkommende bar forløbet et enkelt sted præg af, at det gennem årene er blevet kørt adskillige gange med samme stjerneformede rutenet. En lille variation af en af ruterne havde dog sneget sig ind, og selvom afmærkningen var helt i orden ifølge dagens rute, kørte nogle af deltagerne pr. hukommelse, eller af gammel vane, og fik dermed forlænget den smukke tur i skoven på første omgang. De efterfølgende omgange gik det bedre med navigationen, og selvom der for nogle var tale om en væsentlig ekstra strækning, fik det dog ikke afgørende betydning for det endelige samlede resultat.

Eliteklassen kørte stjerneruten igennem 3 gange, og her var det Jens Jørgen Munch, som viste virkelig storform og var helt uden for rækkevide. Selvom Jens Jørgen var en af kørerne, som tog nogle ekstra meter langs med bækken, var Jens i mål 20 sekunder før Palle W. Jørgensen, som kom ind på 2. pladsen. Kasper Flygare var efter ferie tilbage i MTB Cup'en og tog sig sikkert af 3. pladsen.
Samlet vinder af MTB Cup'en blev, efter en meget stabil indsats gennem alle afdelinger, Palle W. Jørgensen. Jens Jørgen Munch kunne på trods af dagens overbevisende indsats altså ikke nå Palle i den samlede stilling men sluttede på en flot 2. plads. Jesper Møller blev midt i MTB Cup forløbet rykket op i Eliteklassen, medbringende point fra motionsklassen, og sluttede på en samlet 3. plads.

I motionsklassen blev der fortaget 2 gennemkørsler, hvor Lars Hüttel sluttede på en klar 1.-plads, med Michael Andersen som nr. 2 og Jørn Ole Pedersen som nr. 3.
Samlet i motionsklassen sluttede Michael Andersen som nr. 1, Jørn Ole Pedersen som nr. 2 og Lars Hüttel som nr. 3.

I Dameklassen var der ligeledes 2 gennemkørsler og her var det Maiken Jørgensen, som vandt dagens afdeling med Nina Gjettermann på 2.-pladsen. I den samlede stilling sluttede Nina som nr 1 med Maiken på 2.-pladsen.

Hos U-19 piger var det Bjørk Jørgensen, der har været rigtig stabil og deltaget i samtlige afdelinger, som efter 2 gennemkørsler tog sig af 1.-pladsen. I dagens afdeling og samlet.

I U-16 piger kørte Jasmin Hüttel rigtig flot i 2 gennemkørsler. 1.-plads på dagen og samlet.

U-11 piger foretog 1 gennemkørsel hvor Kamille Hüttel sluttede på 1.-pladsen med Matea Jørgensen på 2.-pladsen. Dette var også gældende for den samlede stilling.

U-15 drenge tog også 1 gennemkørsel med Victor Jensen på 1.-pladsen såvel på dagen som i samlet stilling.

I U-13 drenge med 1 gennemkørsel blev med Anton Jørgensen vinder og Oscar Lund Hansen nr. 2. Dette blev gældende både for dagens afdeling og for den samlede stilling.

I U-11 drenge blev Noah Schow efter 1 gennemkørsel vinder på dagen. Noah sluttede også i den samlede stilling som nr. 1.

Onsbæk Blokhus var efter løbet fyldt godt op af deltagere, pårørende, officials og fotografer da der var afslutning med kaffe og kage samt præmieoverrækkelser, hvor CUBE og Rønne Cykelforretning havde sørget rigelige og flotte præmier.

Resultater fra 6 afdeling

 
6. afdeling af CUBE of Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Mandag, 20. marts 2017 12:36

Søndag den 26. marts skydes 6. afdeling igang ved Blokhuset i Onsbæk, hvor løbet afvikles som stjerneløb. Taktikken er enkel, for der skal fart på hele tiden, da men ikke aner hvordan man gennem løbet er placeret i forhold til konkurrenterne! Det bliver benhårdt og mindst ligeså underholdende!

Pladsen ved Blokhuset er centrum i den femtakkede stjerne, og her passerer alle rytterne, når en "sløjfe" er kørt, og man skal ud på den næste, så der bliver hektisk aktivitet og til tider trængsel på pladsen.

Husk at være ved Onsbæk i god tid, så man kan nå at varme op - og drille de andre lidt - så alle er kl 10:00 når Kim giver tegnet!

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 12. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 16. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 5414713
Joomla Templates by Joomlashack