Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Bcc-Nyt januar/februar Udskriv Email
Tirsdag, 25. januar 2011 19:13

Så er årets første udgave af bornholms bedste og mest læste cykelmagasin udkommet. Gå til linket i topmenuen og se mere.

At det er øens mest læste cykelmagasin er der ingen tvivl om: Linket KLUBBLAD er det 3. populæreste link på hjemmesiden.
I snit har Bcc-Nyt 386 hits pr. måned. Godt gået, Holger!.

For at gøre både klubblad og hjemmeside endnu bedre og spændende, opfordres læsere og besøgende til at bidrage med indlæg og beretninger gerne med billeder. Ide'er til udvikling og forbedringer modtages gerne.  Du kan kontakte klubben ved at udfylde formularen  HER

 
4. afd. af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 23. januar 2011 12:05

Magnus Cort vandt fjerde afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

 Lørdag den 22. januar havde Bornholms Cycle Club inviteret til MTB løb i skoven ved Blokhuset i Rønne. Sneen var smeltet sammen med vinterdepressionen og forholdene perfekte. Løbet havde fået ny rute lagt af Per Clausen, som satte rytternes fysik og teknik på prøve.

 Den første halve kilometer af løbet var let teknisk uden mulighed for at køre rigtig stærkt og rytterne trak ind på række med Magnus Cort i front og Niels og Emil Toudal lige efter. På de næste pladser lå veteranerne Per Clausen og Jannik Møller. Hos damerne var det Sanna Nielsen der lagde sig i spidsen.

 Selv om et par ryttere måtte udgå med defekt under løbet gav det ingen ændring i front. Stillingen holdt hele løbet igennem.

 I den samlede stilling er Niels Toudal ved at sætte sig solidt på førstepladsen og Emil Toudal, Jannik Møller og Jonathan Lundin deler tredjepladsen. MTB løb er løb hvor alt kan ske, så selv om det ser godt ud for den førende rytter, så kan en gren i gearskiftet ændre hele billedet på en brøkdel af et sekund.

 Næste løb i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup er om 14 dage.

Se stillingen under linket MTB-Resultater

 
Magnus Cort fik Bornholms Tidendendes sportspris 2010 Udskriv Email
Søndag, 16. januar 2011 15:23

Magnus Cort fik Bornholms Tidendendes sportspris 2010

Ved et arrangement i Åkirkebyhallerne fredag 14 januar fik Magnus overrakt Bornholms Tidendes Sportspris 2010.

Et stort til lykke til Magnus! Magnus fik prisen for sine flotte resultater i 2010.

Magnus er godt eksempel på, at hvis man har et talent, så skal turde følge og udvikle det. I BCC er vi glade for at Magnus fik sportsprisen.
Det satte fokus vores sport og var en velfortjent hæder til Magnus. I BCC vil vi fortsat følge og støtte dig alt det vi kan.

 
Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 16. januar 2011 15:01

Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup var aflyst pga sne den 8. januar 2011. Det så flot ud, men det var også dybt frustrerende at kigge ud på snedriverne, men der var ikke noget at gøre ved det.

Indtil for nylig var snedybden stadigvæk over navhøjde, men nu ser det heldigvis ud til, at tøvejret også er begyndt at støtte op om BCCs aktiviteter. Med lidt held ser det derfor ud til at vi kører igen den 22. januar. Den endelige beslutning tages få dage før løbet. Hold øje med vores hjemmeside, så er du opdateret!

 Ovenpå på al sneen, så er bare tanken om at komme ud i fri luft og køre løb nok til give uro i benene....Stillingen i toppen af cuppen er tæt og intakt!

 
Niels Toudal vinder Udskriv Email
Søndag, 12. december 2010 12:34

Niels Toudal vinder tredje afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

18 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt tredje afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.Føret var meget vanskeligt i tredje afdeling af Scott cup. Sne, tøvejr og mudder lavede skovbunden om til en stor blød dyne der stille og roligt trak al kraft ud af rytternes ben. Det var meget svære forhold, nok årets hårdeste MTB løb, og kravet til råstyrke vejede i tredje afdeling tungere end kravet til teknik.

 Niels Toudal fik en dårlig start i sneen. Men han kæmpede sig hurtigt op gennem feltet og kørte en sikker sejr hjem. Længe så det ud til, at Jonathan Lundin skulle komme ind på andenpladsen, men veteranen Leo Skovgaard satte sine sidste kræfter ind på de sidste omgange, tog andenpladsen og henviste Jonathan til tredje pladsen. Emil Toudal, som også ligger godt i klassementet, kæmpede en hård kamp i den bløde skovbund og kom ind på fjerdepladsen foran en anden veteran, Jannik Møller, på femtepladsen.

Det er de unges løb. Niels Toudal ligger nu 4 point foran nr. to, Emil Toudal og 5 point foran nr. tre Jonathan Lundin. Veteranerne Leo Skovgaard og Jannik Møller ser ikke ud til for alvor at kunne i top tre. MTB sporten er altid fuld af overraskelser, og når rytterne ligger så tæt som de gør, så kan en defekt få afgørende indflydelse på placeringerne. Spændingen er fortsat intakt!

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede.

 
<< Første < Forrige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mountainbike Cup

 

Race i vinteren 2018 - 19

 

4. november - Villa Nova

2. december - Vestremarie Plantage

29. december - Onsbæk, Stjerneløb

27. januar - Sjælsmyr - OBS! Husk lys!

24. februar - Grønne Ring bag produkten

31. marts - finale på DGI stadion

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6500493
Joomla Templates by Joomlashack