Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
MTB træningsweekend Udskriv Email
Søndag, 31. oktober 2010 20:46

Der var run på træningsweekenden og små 30 ryttere deltog i et eller flere træningspas. Igen i år var vi heldige med vejret og kunne virkelig nyde nogle perfekte dage i skovens smukkeste efterårsfarver. Skønt!

Der blev delt i hold, så alle fik udfordringer og intensitet som passede til deres evner og lyst. Og dog, nogle gange går det ikke helt som planlagt. I år fik vi fx indført cykelbadning! Ja – han var helt under og jeg skal hilse fra ham og sige, at det var koldt

Maden var fantastisk og det er altid hyggeligt at sidde og spise og snakke om hvordan træningen er forløbet, teknikken når man kører ned af trapper osv. osv.

Efter denne weekend er BCC ved at være MTB klar til Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

 

 
MTB er godt Udskriv Email
Lørdag, 30. oktober 2010 13:05

MTB er godt for nye og unge ryttere.
Træning og MTB løb i vinterhalvåret foregår i skoven i læ for vinterens kolde vinde. Vi kører i afgrænsede områder, træner teknik eller kører omgange på en rute i skoven. Dvs. at nye ryttere aldrig kan blive sat. Man kan komme en omgang eller to bagud, og fordi niveauforskellen kan være stor fra trænede til utrænede, vil det altid være sådannår der trædes igennem. Det vigtige er, nat der er nogen til at tage sig af nye ryttere og sørge for at vi kommer samlet ud og hjem fra skoven. Nye og/eller utrænede ryttere kan derfor med fordel hive MTB’en frem fra gemmerne, dryppe lidt olie på kæden og gøre noget ved sagen.

BCC har med sit v interprogram, SCOTT – Rønne Cykelforretnings MTB cup klargjort rammerne. Det er nu pointregnskabet er nulstillet, det er nu, vi starter, det er nu, du kan gøre alvor af dine tanker om at komme i gang. Det er dig selv, som bestemmer og lige nu er muligheden lige foran din næsetip. Gør som mange andre glade ryttere, udnyt den mulighed BCC tilbyder dig og deltag. Men vær forberedt på, at selv om vintermørket er ved at lukke sig og du kan blive lidt trist, så kan du tage sagen i egen hånd!

Sammen med BCC, risikere du nemlig at forbedre din kondition og komme i godt humør!

 
Nyt layout Udskriv Email
Søndag, 17. oktober 2010 16:13
Hjemmesiden har gennemgået en mindre forvandling og som du kan se er layoutet ændret en smule. Indholdet er det samme, men skulle der være problemer med links eller andet er du velkommen til at kontakte webmaster.
 
Snapphaneturen 2010 Udskriv Email
Fredag, 8. oktober 2010 21:33

Bcc's mountainbikeryttere: Jonathan Lundin, Magnus Cort, Nils Toudal, Emil Toudal,  men også Magnus' far Anders og Nils og Emil's far Mikkel havde også taget udfordringen op, og tog til Sverige i weekenden 18/9 og 19/9 får at prøve kræfter med den såkaldte Snapphaneturen, der foregik i skovene syd for Hässleholm i nord-Skåne.

Efter at alle var kommet vel frem om fredagen, til et vandrehjem i en lille by lidt nord for Hässleholm, henholdsvis kl. halv syv om aftenen for Anders, Magnus og 3 ud af vores 4 ”heppere”, Ulla (Magnus' mor), Jacob (Magnus' lillebror) og Frida (Nils og Emils lillesøster), de havde været heldige at få en tidlig afgang med Povl Anker da det blæste for meget til at Villum Clausen kunne sejle. Og så var der Jonathan, Nils, Emil, Mikkel og vores sidste ”hepper” Ditte (Nils og Emils Mor), der skulle af sted kl. ni om aftenen. Med en halv time forsinkelse på færgen og efter en 2 timer lang biltur var vi fremme kl. 2 om natten.

Læs mere…
 
Afslutningsløbet Udskriv Email
Søndag, 19. september 2010 16:46

På trods af det ustadige vejr den sidste periode slap BCC for regn da de afviklede årets sidste løb.

 Afslutningsløbet er løbet hvor familie og venner inviteres med til deltage i et kort og hyggeligt løb. Der var således mødt 14 hold op for at markere sæsonafslutningen.

Selvom der var 59 års forskel på yngste og ældste deltager, var der kun 10 min. forskel på hurtigste og langsomste omgangstid på de 9 km.Typisk kørte den aktive cykelrytter først en omgang alene, for derefter at tage sin makker med på anden omgang.Hurtigst på de 2 omgange var Stig og Jacob Rasmussen, som brugte 31,29 min. på de 18 km.

Micas Ager og Kim Mortensen ( tidl. Formand ) var således dem der fik mest ud af turen. De sad i sadlen i  50,26 min for de 18 km.Nu er der så 1 måneds pause før vinterens MTB-cup starter, men for dem som gerne vil holde formen ved lige er der MTB træning hver torsdag kl.16.30 fra klubhuset på Bellamnnsvej. Se resultatet

 
<< Første < Forrige 81 82 83 84 85 86 87 88 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mountainbike Cup

 

Race i vinteren 2018 - 19

 

4. november - Villa Nova

2. december - Vestremarie Plantage

29. december - Onsbæk, Stjerneløb

27. januar - ikke fastlagt

24. februar - ikke fastlagt

31. marts - ikke fastlagt

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6009973
Joomla Templates by Joomlashack