Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Magnus Cort vinder Udskriv Email
Mandag, 29. november 2010 17:38

Magnus Cort vinder anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

21 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.

Sne og tøvejr betød at den sværest tekniske passage blev taget ud af løbet og ruten var blød og tung at køre på. Magnus var bedst på ruten med Niels, Jonathan og Emil lige efter. Det betyder at vi nu to, Emil og Niels, i toppen med hver 20 point og Jonathan på tredjepladsen med 18 point. Spændingen er intakt!

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede. Næste løb er ved Onsbæk den 11. december 2010. kl. 13.00.

Se stillingen under mtb - resultater

 

 
Emil Toudal vinder Udskriv Email
Søndag, 14. november 2010 19:31

Emil Toudal vinder første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

31 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.Lige fra start stod det klart, at toppen af de unge MTB ryttere i BCC er lige en tand skarpere end resten af feltet, og kampen om de tre første pladser stod mellem Emil Toudal, Niels Toudal og Jonathan Lundin. Deres teknisk suveræne kørsel gav de lidt ældre og mere råstærke ryttere baghjul.

Emil har trænet mere dette efterår. Og som altid, når et passende talent, vilje og fornuftig træning kobles på rigtige måde, så giver det resultater. Emil vandt sikkert første afdeling.

Der er dog stadigvæk spænding i toppen. Lige efter Emil ligger den forsvarende cup vinder fra sidste år, Niels og Bornholmsmesteren Jonathan. De har alle kapacitet til at kunne klare sig på nationalt plan. Det her er virkelig flot MTB kørsel og det kan blive tæt!

 I dame rækken, som også tæller veteraner, motionister og begyndere, lagde Sanna Nielsen sig i spidsen for cuppen foran Lissi Skovgaard og Nina Gjetterman. Det er glædeligt at se flere damer til MTB løbene.
Der var flere børn en forventet til start, så fra arrangørernes side valgte man at opfinde en børnerække til lejligheden. Børn kørte en halv time på den lette rute. Her var Ulrik Jensen hurtigst foran Mathias Hansen og Anders Korvald.

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede. Næste løb er ved Onsbæk den 27. november 2010. kl. 13
 
Scott – Rønne Cykelforretnings MTB-cup 2010/2011 Udskriv Email
Lørdag, 13. november 2010 10:45

Scott og Rønne Cykelforretning arrangerer i samarbejde med Bornholms Cykel Club en vinter cup for MTB ryttere.

De første tre løb er fastsat til lørdag den 13. og 27. november og lørdag den 11. december. Løbene foregår i området omkring Blokhus, Onsbæk, eller Skelsmyr ved Rønne. Med forbehold for vejret er der planlagt 8 løb i alt, og det forventes på nuværende tidspunkt, at finalen bliver den 5. marts 2011.

Deltagere skal enten møde op ved Borholms Cykle Club på Bellmannsvej på løbsdagene kl 13.00, så vil man varme op ved at køre samlet ud til start. Eller man kan møde op og være klar til start ved Blokhuset ca. kl. 13:10.

 

Læs mere…
 
MTB træningsweekend Udskriv Email
Søndag, 31. oktober 2010 20:46

Der var run på træningsweekenden og små 30 ryttere deltog i et eller flere træningspas. Igen i år var vi heldige med vejret og kunne virkelig nyde nogle perfekte dage i skovens smukkeste efterårsfarver. Skønt!

Der blev delt i hold, så alle fik udfordringer og intensitet som passede til deres evner og lyst. Og dog, nogle gange går det ikke helt som planlagt. I år fik vi fx indført cykelbadning! Ja – han var helt under og jeg skal hilse fra ham og sige, at det var koldt

Maden var fantastisk og det er altid hyggeligt at sidde og spise og snakke om hvordan træningen er forløbet, teknikken når man kører ned af trapper osv. osv.

Efter denne weekend er BCC ved at være MTB klar til Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

 

 
MTB er godt Udskriv Email
Lørdag, 30. oktober 2010 13:05

MTB er godt for nye og unge ryttere.
Træning og MTB løb i vinterhalvåret foregår i skoven i læ for vinterens kolde vinde. Vi kører i afgrænsede områder, træner teknik eller kører omgange på en rute i skoven. Dvs. at nye ryttere aldrig kan blive sat. Man kan komme en omgang eller to bagud, og fordi niveauforskellen kan være stor fra trænede til utrænede, vil det altid være sådannår der trædes igennem. Det vigtige er, nat der er nogen til at tage sig af nye ryttere og sørge for at vi kommer samlet ud og hjem fra skoven. Nye og/eller utrænede ryttere kan derfor med fordel hive MTB’en frem fra gemmerne, dryppe lidt olie på kæden og gøre noget ved sagen.

BCC har med sit v interprogram, SCOTT – Rønne Cykelforretnings MTB cup klargjort rammerne. Det er nu pointregnskabet er nulstillet, det er nu, vi starter, det er nu, du kan gøre alvor af dine tanker om at komme i gang. Det er dig selv, som bestemmer og lige nu er muligheden lige foran din næsetip. Gør som mange andre glade ryttere, udnyt den mulighed BCC tilbyder dig og deltag. Men vær forberedt på, at selv om vintermørket er ved at lukke sig og du kan blive lidt trist, så kan du tage sagen i egen hånd!

Sammen med BCC, risikere du nemlig at forbedre din kondition og komme i godt humør!

 
<< Første < Forrige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mountainbike Cup

 

Race i vinteren 2018 - 19

 

4. november - Villa Nova

2. december - Vestremarie Plantage

29. december - Onsbæk, Stjerneløb

27. januar - Sjælsmyr - OBS! Husk lys!

24. februar - Grønne Ring bag produkten

31. marts - finale på DGI stadion

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6500477
Joomla Templates by Joomlashack