Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Boss Cyklers Slamrebjergløb Udskriv Email
Torsdag, 5. august 2010 10:15
Magnus Cort var hurtigste cykelrytter på Slamrebjerg da Bornholms Cycle Club i aftes afviklede Boss Cyklers Slamrebjergløb.
Eliten kørte 9 gange over "bjerget" og med max bjergpoint til Magnus på alle omgange viste han storform og vandt både bjergpræmien og løbet på mållinjen. Peer Olsen blev nr 2.
I Supermotion og motionsklasserne var der mange gæster til start. Tyskland , Norge og Holland var repræsenteret og ialt startede 50 cykelryttere i de forskellige klasser og felter.
Bjergpræmien i felt 2 blev vundet af Andreas Bøgsted-møller og i felt 3 gik flest bjergpoint til Lars Sonne.
Flere nye drenge i U13 og U 15 klassen gjorde det godt, dem glæder vi os til at se i fremtiden.

Resultatet

 
Burgundia Motions Triathlon Udskriv Email
Tirsdag, 3. august 2010 16:23

Burgundia Motions Triathlon  blev en stor succes. Arrangørerne (Per Clausen den store primus motor, står for 95 % af det forberedende arbejde!) er rigtig godt tilfredse med stævnet som havde det hele: Mange deltagere, stor andel af ikke bornholmere, ruten fungerede, ingen uheld, perfekt vejr og ikke mindst en god stemning.

 Stævnet var det første åbne triathlonstævne på øen i rigtig mange år og efter succesen går der næppe mange år før vi forsøger os igen!

Se resultatet her og de flotte billeder taget af Sportsfotobornholm fra stævnet her

 


 
Magnus til OL Udskriv Email
Onsdag, 21. Juli 2010 09:57
Magnus til OL

Magnus skal til ungdoms OL i Singapore den 14. til 26. august og repræsentere Danmark i både MTB og landevej. Magnus kører mest på MTB og det er nok også her han har de største muligheder. Men Magnus klarer sig også godt på landevejen, og denne gang er netop hans alsidighed medvirkende til hans udtagelse.

I forrige weekend fik Magnus en 25. plads ved U-19 EM i Israel og i sidste weekend opnåede Magnus en 4. plads til DM. Niels Toudal var også med til DM og fik en 11. plads! Det er vist lang tid siden BCC har været så godt kørende på MTB!

Til lykke Magnus. Det er virkelig flot!

I det hele taget har vi mange virkelig dygtige og talentfulde folk i BCC som gør sig positivt bemærket i år. Per Clausens DM titler, Magnus Corts resultater og udtagelser, Jesper Andreasens flotte 2. plads på Nordsjælland, Christian Andreasens rekord i Bjergmesterskabet osv. Det er faktisk tæt på at være - ret vildt!

 
Bcc-Nyt Juli/Aug. er udkommet Udskriv Email
Søndag, 27. juni 2010 15:33
Bornholms største og bedste cykel magasin er netop udkommet med masser af læsestof til ferien........
 
Nyt topresultat af Jesper Andreasen Udskriv Email
Søndag, 20. juni 2010 18:40

Endnu engang viste den bornholmske cykelrytter Jesper Andreasen storform, da han lørdag den 19. juni blev nr. 2 ved et cykelløb i Nordsjælland. Der blev holdt cykelløb for den bedste danske række, A-klassen, og distancen lød på 150 km. Da der var kørt 50 km, kom Jesper afsted i et udbrud på 8 mand, som hurtigt fik oparbejdet et godt forspring til feltet.

Da der manglede ca. 30 km kørte Jesper afsted fra udbruddet, og fik Mathias Lisson fra Team Designakøkken-Bluewater med, de to ryttere arbejde godt sammen, men kender også hinanden fra sidste sæson hvor de begge kørte sammen hos Team Kvickly Odder.

Til slut måtte Jesper dog tage til takke med 2. pladsen hvor Mathias rykkede ved 1000 meter mærket på en stigning, - Jeg kunne godt mærke at han var stærkere end jeg var til sidst, så jeg er fint tilfreds med at blive nr. 2 i dag og at jeg er i så god form, selvom jeg de sidste par uger har haft travlt med at læse til eksamen udtaler den 22årige bornholmer fra Team Kvickly Odder til Bornholmstidende.

I B-klassen havde Bornholms Cycle Club Casper Skovgaard til start, Casper der det sidste års tid har været plaget af en knæskade gjorde sidste weekend comeback ved et cykelløb i Brøndby, og lørdag var Casper med igen, han sluttede som nr. 12. efter at havde forsøgt sig ved 1000 meter mærket med en lang spurt, som de andre dog reagerede på.

Næste weekend er både Jesper og hans bror Christian Andreasen til start, når der køres om Dannebrotrøjen ved de danske mesterskaber i Hobro.

 
<< Første < Forrige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

BHS Logistic's Cup og landevej 2019

 

 

Lørdag 22 april indledningsløb

Lørdag 25 maj bjergmesterskab + Bornfondo

Søndag 26 maj Bornfondo

Tirsdag 4 juni Vestermarieløbet

Søndag 16 juni Sydbornholm rundt, cyklistforbundet

Torsdag 27 juni Lehngaard og Hydrema motionsløb

Søndag 14 juli Bisseline, Vking

Lørdag 10 august Soldalsløbet

Søndag 25 august Bornholm rundt, Viking

Lørdag 14 september BM enkeltstart, Nexø MCC

Søndag xx september BM samlet start

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6726178
Joomla Templates by Joomlashack