Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Resultater fra Fri Bikeshop Søndergade - Cannondale MTB Udskriv Email
Fredag, 21. Juli 2017 10:08

Onsdag aften var 23 mountainbike ryttere klar til at indtage Almindingen da Bornholms Cycle Club og Fri BikeShop Søndergade afholdt MTB løb på Rytterknægten.

 

Løbet blev afviklet på det. 2,6 km lange spor som er blevet specialbygget til mountainbike. En rute der stillede store krav til deltagernes teknik og fysik.

 

Elite klassen gennemkørte ruten 7 gange og her var der ingen tvivl om udfaldet  idet vinderen Palle Jørgensen allerede på 1. omgang  indtog første pladsen og her blev har resten af løbet.

En lige så sikker nr. 2 blev Asger Andersen, nr. 3 blev Kristian Smidth fra MTB Kolding.

I elite dameklassen der kørte 5 omgange var Bjørk Jørgensen 59.11 min om 5 omgange, her blev Jasmin Hüttel nr. 2.

Vinderen hos U-13 drengene Anton Jørgensen gennemkørte den meget tekniske rute 3 gange, nr. 2 blev Oscar Lund Hansen og Fabian Kjøller Nielsen nr. 3.

I herre motion blev dagens vinder René Elster der kørte 5 omgange i tiden 56.48 min nr. 2 blev Michael Nielsen og 3’er blev Per Clausen

 

Tider kan ses her

 
Fri Bikeshop Søndergade - Cannondale MTB Udskriv Email
Torsdag, 13. Juli 2017 14:18

Fri Bikeshop Søndergade - Cannondale MTB i Almindingen står for døren og bliver afviklet den 19. juli kl.18:30 med start fra Kongemindet.

Vi har denne gang brugt det etablerede spor og tilføjet lidt fra den gamle downhill bane, det er en sjov og lidt teknisk rute på ca. 2,6 km. med masser af action til alle cyklister der vil ud i skoven og give den gas.

Køretider:
Ungdomsrækkerne 30 min.
Motion 50 min.
Elite 70 min.

Der køres i rækkerne:
Elite Herre, Motion Dame,
Motion Herre, U15, U13, U11, U9

Nummerudlevering og tilmelding sker på startstedet fra kl.17:30

Deltagergebyr voksen 50kr, ungdom 25kr (mobilepay og kontant)

Vi glæder os til at se alle Jer der vil nyde et par timer i skoven sammen  med andre MTB entusiaster og heppekor

Link til ruten her
 
BCC-Nyt nr. 5, 2017 Udskriv Email
Mandag, 10. Juli 2017 14:52

Så er BCC-Nyt nr 5 på gaden. Et vidunder af et blad fra øens bedste og mest rutinerede cykelmagasin redaktør. Et blad fra BCC til medlemmerne, og alle dem som drømmer om at blive medlem i nær fremtid!

Læs det før din nabo og bliv først med det sidste (nye) indenfor bornholms cykling.

Link til BCC-Nyt nr. 5 HER

 
BCC Nyt nr. 4 2017 Udskriv Email
Lørdag, 10. juni 2017 10:41

Bornholms største og bedste cykelmagasin, BCC-Nyt, er på gaden med endnu et nummer. Læs det før din nabo og vær først med alt hvad der er værd at vide om cykling på Bornholm.

Tak til Holger!

Link til BCC-Nyt 4 2017 her

 
Fri Bikeshop Søndergade - Cannondale MTB Udskriv Email
Lørdag, 10. juni 2017 10:24

Fri BikeShop Søndergade - Cannondale MTB blev i Pinsen afviklet på Slotslyngen med 18 deltagere og spænding i forhold til meteologernes udmelding, hvor de havde lovet regn, regn og regn. Det kom dog først ved løbets afslutning, ungdom nåede at få kørt deres løb i tørvejr, hvor de voksne fik den glæde ved, at få en ekstra dimension på det tekniske, da rødder og klipper ændrede overfladen til det mere glatte look, det var en sjov og god del af løbet :-)

Løbet blev skudt igang kl.10:00 hvor alle deltagere startede samtidigt ned af Finnedalsvejen, dette betød en hurtig spredning og god plads på sporet efter den første låge skulle passeres.

Der var som altid fuld fart i cyklerne fra start til slut, hvor Jonathan, Niels og Palle lagde hårdt ud i Elite klassen, Jonathan punkterede desværre og måtte udgå på den stenede nedkørsel fra Finnens Top, Niels og Palle havde en god fight resten af løbet, hvor Niels til sidst kørte sejren i hus.

Der var generelt en god kamp om pladserne i front på alle niveauer, specielt i Ungdoms klassen da der var nye ryttere til start, - sjovt at følge de unge stjerner.

Øvrige vindere var Michael Andersen, Sanna Nielsen, Noah Lundquist, Anton Jørgensen, Mathea Jørgensen, og Bjørk Jørgensen.

Næste Fri BikeShop Søndergade - Cannondale MTB løb bliver afviklet i Almindingen den 19. juli kl.18:30, ruten bliver offentliggjort 14 dage inden afviklingen og der vil være rutefremvisning umiddelbart inden løbsdagen.

Vi glæder os til at se rigtig mange glade cykel entusiaster til MTB løb i Almindingen, vi vil igen forsøge at gøre sporet en anelse mere teknisk end vores vinterløb, så de der nyder skoven med blade på træerne og et underlag der forhåbentligt ikke er vådt, men tørt og hurtigt i sommervarmen, får udfordringer og MTB løb for alle pengene.

Vi ses derude.

Mtb udvalget.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mountainbike Cup

 

Race i vinteren 2018 - 19

 

4. november - Villa Nova

2. december - Vestremarie Plantage

29. december - Onsbæk, Stjerneløb

27. januar - ikke fastlagt

24. februar - ikke fastlagt

31. marts - ikke fastlagt

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 6009985
Joomla Templates by Joomlashack