Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Vedr. 4. afdeling af Fribikeshop Søndergade 7 SCOTT XC vintercup Udskriv Email
Lørdag, 15. december 2018 17:49

 
BCC Nyt december 2018 Udskriv Email
Lørdag, 15. december 2018 17:11

Kalendergave, adventsgave, forhjulegave... kald det hvad du vil. Bornholms største, bedste og mest læste cykelmagasin, BCCs blad, BCC nyt nr. 9 er nu på gaden.

Der er dømt hyggetime på divaneseren. Kaffe i koppen, slumretæppet trukket godt op, bløde puder til at støtte lænden, hunden lukket ud og absolut ro til at gå i dybden med den uovertrufne journalistik, søgen i gamle arkiver og stor erfaring i bornholmsk cykling på alle plan fra motion til top professionelle.

Tak til Holger og link til BCC nr. 9, december 2018

 
Fri Bikeshop Søndergade SCOTT XC CUP, race 2, Vestermarie Udskriv Email
Mandag, 3. december 2018 15:21

På en grå og efterårs præget søndag formiddag skulle 2 afd. af årets Fri Bikeshop Søndergade 7 SCOTT XC CUP afgøres på en meget våd rute i Vestermarie Plantage.

 

I veltilrettelagte rammer af rute ansvarlige Mikkel Toudal, der i dagens anledning havde formået at sammensætte en "ny" og meget krævende rute, der i den grad trak syren ud i benene på deltagerne. Der var i hvert fald ikke nogen der efterfølgende havde overskud til mere!!

 

På start stregen, kl 10,00  var der 28 m/k klare til at forcere bakker og mudder, og straks som forventet lagde Palle W. Jørgensen, Lars Sonne og Andreas Bøgsted- Møller distance ned til forfølgerne.

 

På 2. omgang, ud af de 6 omgange elite rækken nåede at køre på ca. 60 min, lukkede Palle W. reelt løbet, og satte SCOTT scalen på autopilot og vedholdt samt udbyggede sin føring støt og roligt til 3.15 ned til forfølgerne.

 

Mere spænding var der i dag om placeringerne 2 - 3. Lars Sonne og Andreas Bøgsted-Møller lå tæt, men på de sidste 1 1/2 omgang fik Sonne sat punktum og kørte ind med ca. 30 sek margen ned til Andreas.

 

Der var ialt 10 deltagere i elite rækken inc.l Bjørk Jørgensen, der i dag slutter på en 7 plads i et efterhånden stærkt felt. 7 ud af de 10 nåede 6 omgange, som løbsleder Ricky M og Jesper K holdt skarpt styr på.

 

I motions klassen kørte Michael Andersen igen stabilt og sikkert, men på opløbet var en meget stærkt kørende Martin Kjeldsen meget tæt på at overliste Michael. Det drejede sig kun om få meter og de blev noteret for samme tid for de 5 omgange. Så der er lagt op til spænding i de resterende afdelinger henover vinteren, måske et par aspiranter til elite rækken næste sæson! Benny Jørgensen slutter 3'er i et felt på 11 motionister, rigtig flot at vi kan komme derop med så mange deltagere.

 

Dame klassen havde i dag 3 deltagere, og Nina Gjetterman fik hurtigt lukket den og kørte sikkert i mål efter 3 omgange, og kunne tage sejren for 2. afdeling med 3 min ned til Maiken Jørgensen. Sanna Nielsen udgik efter 1 omgang da hun mente at lårene eksploderede og nogen skulle jo tage sig af bålet og sørge for kaffe og cacao. Godt initiativ Sanne!

 

I børneklasserne var det de kommende verdensstjerner der kæmpede sig igennem strabadserne:

Victor Jensen vinder U15 dr

Oskar Lund Hansen U13 dr nr1

Gustav Fugl Folkmann U13 dr nr2

Mathea Jørgensen U13 piger

 

Tak for et flot fremmøde ved dagens arrangement, BCC er sikker på i var glade.

 

Næste løb bliver en benhård klassiker i fantastisk velkendt terræn, nemlig årets stjerneløb, som afholdes ved Blokhuset ved Onsbæk den 29. December, start kl 10.00 og kom i god tid, Rutefremvisning vil være lørdag d 22/12 kl 09.00 fra klubhuset

 

efter løbet bliver der serveret varm hønsekøds suppe i blokhuset, så afsæt lidt tid til hyggeligt samvær og pust ud efter julens strabadser

 

På MTB udvalgets vegne Lars Hüttel

 

Resultater fra race 2

 
BCC Nyt November Udskriv Email
Lørdag, 1. december 2018 13:20

Bornholms største cykelmagasin, november 2018, læs det her

 
1. afdeling af Fri Bikeshop Søndergade’s Scott XC mountainbike up Udskriv Email
Lørdag, 1. december 2018 13:07

Palle Jørgensen var hurtigst efter 6 omgange på den 3,4 km lange rute da Bornholms Cycle Club afviklede 1. afdeling af Fri Bikeshop Søndergade’s Scott XC mountainbike Cup, søndag formiddag i nordskoven.

 

26 deltager var med i denne første afdeling. I eliteklassen tog Palle Jørgensen og Lars Sonne meget hurtigt fronten, og her blev de hele løbet igennem. Deres nærmeste konkurrent, bornholmsmesteren Jens Jørgen Munch, måtte se sig distanceret med 2,30 min.

 

Det var forventet at Palle og Lars som skulle spurte om 1 pladsen, men på den sidste svære forhindring ca 1 km før mål  kom de 2 ryttere for tæt på hinanden. Det betød at Lars Sonne knækkede en eger i sit forhjul og punkterede. Palle kunne derefter køre over målstregen som vinder, medens Lars måtte løbe til mål.

 

Bjørk Jørgensen, der nu er at finde i juniordamer, havde taget kampen op mod elite herrerne, men måtte sig se indhentet med en omgang af dagens vinder.

 

I motionsklassen var Michael Andersen hurtigst foran Benny Jørgensen og Jørn Ole Pedersen. I dame klassen var det Sanna Nielsen der kom først over målstregen efter 4 omgange foran Nina Gjetterman.

 

Mathea Jørgensen, Victor Jensen  og Oscar Lund Hansen blev vinder af børneklasserne.

 

Næste afdelingen af mountainbike cup’en køres søndag d. 2 december i Vestermarie plantage.

 

Resultater fra Race 1

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7030312
Joomla Templates by Joomlashack