Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
6. afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Mandag, 21. februar 2011 16:19
6. afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

Magnus Cort vinder sjette afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup.
Lørdag den 19. februar afviklede Bornholms Cycle Club sjette afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne.

Magnus Cort vandt i sikker stil sjette afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup. Cuppen er ved gå ind i slutspillet og Magnus har ikke deltaget i alle løb, så fokus er nu rettet på toppen i den samlede stilling.
Vinteren sætter sit præg på løbene og rutens underlag skifter med nedbør og temperatur. Sidste gang var skovbunden blød og sugede kræfterne ud af benene. Denne gang havde forsten gjort skovbunden hård som asfalt, farten kom op og de tekniske evner blev sat mere under pres.

Sjette afdeling havde dramatik. Det hårde underlag giver ikke samme bid som et blødt underlag, farten var høj og under konkurrence er rytterne lidt mere tilbøjelige til at satse. Derfor måtte et par ryttere, heriblandt cuppens nr. 2, Emil Toudal, en tur ned og hilse på skovbunden.
Emil kom på cyklen igen og omgang efter omgang kæmpede han sig tilbage i løbet, og selv om Jonathan Lundin i sjette afdeling kom ind på en andenplads foran Niels Toudal og Emil Toudal, så bevarede Emil sin samlede andenplads i cuppen, efter sin bror, Niels Toudal, og foran træningskammeraten, den regerende bornholmsmester på MTB, Jonathan Lundin.

Lørdag den 5. marts kl. 13 køres finalen i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne. Finalen bliver IKKE ren paradekørsel! Godt nok kan top tre holde deres indbyrdes placering ved at køre fejlfrie løb. Men hvis en af rytterne udgår med defekt kan det koste placeringen og der vil helt sikkert blive rykket rundt på de sekundære placeringer. Fx kan Magnus Cort køre sig op på en fjerdeplads ved en sejr i finalen. Spændingen er intakt og rytterne vil forsvare deres pladser med alt hvad de har. Det er øens bedste MTB ryttere, så der er lagt op til en fantastisk finale.

Til finaledagen vil der ved præmieoverrækkelsen være kaffe og kage i Blokhuset.

Samlet set har over 40 ryttere deltaget i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup, og Bornholms Cycle Club har dermed nået en af deres målsætninger for "cuppen". Bornholms Cycle Club er derfor meget tilfredse med at have givet MTB interesserede på Bornholm muligheden for at køre MTB i en spændende konkurrence, hvor deltagerne selv sætter rammerne.
 
Efterlysning Udskriv Email
Søndag, 13. februar 2011 15:07

 Har du glemt at afleverer dit nummer efter et af klubbens løb i 2010?
Følgende numre mangler:

 Nr. 71 - 81 - 85 og 91

 Aflever numrene i klublokalet og spar klubben for udgiften til erstatningsnumre.

 Hilsen Ole Frandsen

 
5. afd. Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 6. februar 2011 15:19

Niels Toudal vinder femte afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

Lørdag den 5. februar blev der trådt igennem da Bornholms Cycle Club afviklede femte afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Onsbæk i Rønne.Den spændende rute havde et par tekniske momenter, men ellers var det mest rytternes fysik der blev sat på prøve. Underlaget var blødt og nærmest sugede kræfterne ud af benene på rytterne, så det var en hård og nådesløs kamp om placeringerne i perfekte omgivelser.

Den første single track kom kort efter start, så placeringskampen var rent taktisk allerede i gang i startboksen. Slutspillet i cuppen er gået i gang, så det var en flok tændte ryttere der stod klar. På sidste omgang så den regerende Bornholmsmester i MTB, Jonathan Lundin, ud til at have mest i benene og han kom hurtigt tættere og tættere på den førende rytter, Niels Toudal. Det blev meget tæt og løbet blev afgjort i et teknisk svært spurtopgør mellem træerne i terrænet, hvor Niels Toudal vandt et godt disponeret løb med en lille halv meter. Intens hård fight til sidste meter! Emil Toudal kom ind på en sikker tredjeplads med godt hul ned til de næste ryttere, Per Olsen, Leo Skovgaard og Jannik Møller.

 I den samlede stilling er Niels Toudal i front med Emil Toudal på andenpladsen. Jonathan Lundin fik med sin flotte kørsel i femte afdeling markeret sin tredjeplads og veteranerne Jannik Møller og Leo Skovgaard på hhv. fjerde og femtepladsen får svært ved at ende i top tre. Endnu er ingen i toppen så godt konsoliderede, at de kan føle sig sikre på den endelige placering. Spændingen er intakt!

 Næste løb i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup er om 14 dage, den 19. februar 2011.

Se stillingen under linket MTB-Resultater

 
Bcc-Nyt januar/februar Udskriv Email
Tirsdag, 25. januar 2011 19:13

Så er årets første udgave af bornholms bedste og mest læste cykelmagasin udkommet. Gå til linket i topmenuen og se mere.

At det er øens mest læste cykelmagasin er der ingen tvivl om: Linket KLUBBLAD er det 3. populæreste link på hjemmesiden.
I snit har Bcc-Nyt 386 hits pr. måned. Godt gået, Holger!.

For at gøre både klubblad og hjemmeside endnu bedre og spændende, opfordres læsere og besøgende til at bidrage med indlæg og beretninger gerne med billeder. Ide'er til udvikling og forbedringer modtages gerne.  Du kan kontakte klubben ved at udfylde formularen  HER

 
4. afd. af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 23. januar 2011 12:05

Magnus Cort vandt fjerde afdeling af Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup

 Lørdag den 22. januar havde Bornholms Cycle Club inviteret til MTB løb i skoven ved Blokhuset i Rønne. Sneen var smeltet sammen med vinterdepressionen og forholdene perfekte. Løbet havde fået ny rute lagt af Per Clausen, som satte rytternes fysik og teknik på prøve.

 Den første halve kilometer af løbet var let teknisk uden mulighed for at køre rigtig stærkt og rytterne trak ind på række med Magnus Cort i front og Niels og Emil Toudal lige efter. På de næste pladser lå veteranerne Per Clausen og Jannik Møller. Hos damerne var det Sanna Nielsen der lagde sig i spidsen.

 Selv om et par ryttere måtte udgå med defekt under løbet gav det ingen ændring i front. Stillingen holdt hele løbet igennem.

 I den samlede stilling er Niels Toudal ved at sætte sig solidt på førstepladsen og Emil Toudal, Jannik Møller og Jonathan Lundin deler tredjepladsen. MTB løb er løb hvor alt kan ske, så selv om det ser godt ud for den førende rytter, så kan en gren i gearskiftet ændre hele billedet på en brøkdel af et sekund.

 Næste løb i Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup er om 14 dage.

Se stillingen under linket MTB-Resultater

 
<< Første < Forrige 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergade 7 Vinter Cup

 

Race i vinteren 2020 - 21

OBS! Stjerneløbet er ikke med i "cuppen"

 

OBS - der kommer nye datoer snart. Pga COVID-19 bliver første løb i Vestermarie den 29/11 kl 10

 

 

01. november - Vestermarie Plantage - Cup

29. november - Paradisbakkerne - Cup

27. december - Onsbæk Blokhus - 50. Stjerneløb

31. januar - Skovly/Kulvejen, skumringsløb - Cup

28. februar - Rubinsøen v. Hasle - Cup

21. marts - DGI stadion - Cup

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 8021022
Joomla Templates by Joomlashack