Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Magnus Cort fik Bornholms Tidendendes sportspris 2010 Udskriv Email
Søndag, 16. januar 2011 15:23

Magnus Cort fik Bornholms Tidendendes sportspris 2010

Ved et arrangement i Åkirkebyhallerne fredag 14 januar fik Magnus overrakt Bornholms Tidendes Sportspris 2010.

Et stort til lykke til Magnus! Magnus fik prisen for sine flotte resultater i 2010.

Magnus er godt eksempel på, at hvis man har et talent, så skal turde følge og udvikle det. I BCC er vi glade for at Magnus fik sportsprisen.
Det satte fokus vores sport og var en velfortjent hæder til Magnus. I BCC vil vi fortsat følge og støtte dig alt det vi kan.

 
Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup Udskriv Email
Søndag, 16. januar 2011 15:01

Scott - Rønne Cykelforretnings MTB cup var aflyst pga sne den 8. januar 2011. Det så flot ud, men det var også dybt frustrerende at kigge ud på snedriverne, men der var ikke noget at gøre ved det.

Indtil for nylig var snedybden stadigvæk over navhøjde, men nu ser det heldigvis ud til, at tøvejret også er begyndt at støtte op om BCCs aktiviteter. Med lidt held ser det derfor ud til at vi kører igen den 22. januar. Den endelige beslutning tages få dage før løbet. Hold øje med vores hjemmeside, så er du opdateret!

 Ovenpå på al sneen, så er bare tanken om at komme ud i fri luft og køre løb nok til give uro i benene....Stillingen i toppen af cuppen er tæt og intakt!

 
Niels Toudal vinder Udskriv Email
Søndag, 12. december 2010 12:34

Niels Toudal vinder tredje afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

18 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt tredje afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.Føret var meget vanskeligt i tredje afdeling af Scott cup. Sne, tøvejr og mudder lavede skovbunden om til en stor blød dyne der stille og roligt trak al kraft ud af rytternes ben. Det var meget svære forhold, nok årets hårdeste MTB løb, og kravet til råstyrke vejede i tredje afdeling tungere end kravet til teknik.

 Niels Toudal fik en dårlig start i sneen. Men han kæmpede sig hurtigt op gennem feltet og kørte en sikker sejr hjem. Længe så det ud til, at Jonathan Lundin skulle komme ind på andenpladsen, men veteranen Leo Skovgaard satte sine sidste kræfter ind på de sidste omgange, tog andenpladsen og henviste Jonathan til tredje pladsen. Emil Toudal, som også ligger godt i klassementet, kæmpede en hård kamp i den bløde skovbund og kom ind på fjerdepladsen foran en anden veteran, Jannik Møller, på femtepladsen.

Det er de unges løb. Niels Toudal ligger nu 4 point foran nr. to, Emil Toudal og 5 point foran nr. tre Jonathan Lundin. Veteranerne Leo Skovgaard og Jannik Møller ser ikke ud til for alvor at kunne i top tre. MTB sporten er altid fuld af overraskelser, og når rytterne ligger så tæt som de gør, så kan en defekt få afgørende indflydelse på placeringerne. Spændingen er fortsat intakt!

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede.

 
Magnus Cort vinder Udskriv Email
Mandag, 29. november 2010 17:38

Magnus Cort vinder anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

21 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.

Sne og tøvejr betød at den sværest tekniske passage blev taget ud af løbet og ruten var blød og tung at køre på. Magnus var bedst på ruten med Niels, Jonathan og Emil lige efter. Det betyder at vi nu to, Emil og Niels, i toppen med hver 20 point og Jonathan på tredjepladsen med 18 point. Spændingen er intakt!

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede. Næste løb er ved Onsbæk den 11. december 2010. kl. 13.00.

Se stillingen under mtb - resultater

 

 
Emil Toudal vinder Udskriv Email
Søndag, 14. november 2010 19:31

Emil Toudal vinder første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

31 ryttere stillede til start da Bornholms Cycle Club afholdt første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup i området ved Onsbæk i Rønne.Lige fra start stod det klart, at toppen af de unge MTB ryttere i BCC er lige en tand skarpere end resten af feltet, og kampen om de tre første pladser stod mellem Emil Toudal, Niels Toudal og Jonathan Lundin. Deres teknisk suveræne kørsel gav de lidt ældre og mere råstærke ryttere baghjul.

Emil har trænet mere dette efterår. Og som altid, når et passende talent, vilje og fornuftig træning kobles på rigtige måde, så giver det resultater. Emil vandt sikkert første afdeling.

Der er dog stadigvæk spænding i toppen. Lige efter Emil ligger den forsvarende cup vinder fra sidste år, Niels og Bornholmsmesteren Jonathan. De har alle kapacitet til at kunne klare sig på nationalt plan. Det her er virkelig flot MTB kørsel og det kan blive tæt!

 I dame rækken, som også tæller veteraner, motionister og begyndere, lagde Sanna Nielsen sig i spidsen for cuppen foran Lissi Skovgaard og Nina Gjetterman. Det er glædeligt at se flere damer til MTB løbene.
Der var flere børn en forventet til start, så fra arrangørernes side valgte man at opfinde en børnerække til lejligheden. Børn kørte en halv time på den lette rute. Her var Ulrik Jensen hurtigst foran Mathias Hansen og Anders Korvald.

Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup er gratis at deltage i. Du bestemmer selv om du vil køre efter en placering i toppen eller bare have en sjov dag i skoven sammen med andre MTB interesserede. Næste løb er ved Onsbæk den 27. november 2010. kl. 13
 
<< Første < Forrige 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergade 7 Vinter Cup

 

Race i vinteren 2020 - 21

OBS! Stjerneløbet er ikke med i "cuppen"

 

OBS - der kommer nye datoer snart. Pga COVID-19 bliver første løb i Vestermarie den 29/11 kl 10

 

 

01. november - Vestermarie Plantage - Cup

29. november - Paradisbakkerne - Cup

27. december - Onsbæk Blokhus - 50. Stjerneløb

31. januar - Skovly/Kulvejen, skumringsløb - Cup

28. februar - Rubinsøen v. Hasle - Cup

21. marts - DGI stadion - Cup

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 8021054
Joomla Templates by Joomlashack