Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Scott – Rønne Cykelforretnings MTB-cup 2010/2011 Udskriv Email
Lørdag, 13. november 2010 10:45

Scott og Rønne Cykelforretning arrangerer i samarbejde med Bornholms Cykel Club en vinter cup for MTB ryttere.

De første tre løb er fastsat til lørdag den 13. og 27. november og lørdag den 11. december. Løbene foregår i området omkring Blokhus, Onsbæk, eller Skelsmyr ved Rønne. Med forbehold for vejret er der planlagt 8 løb i alt, og det forventes på nuværende tidspunkt, at finalen bliver den 5. marts 2011.

Deltagere skal enten møde op ved Borholms Cykle Club på Bellmannsvej på løbsdagene kl 13.00, så vil man varme op ved at køre samlet ud til start. Eller man kan møde op og være klar til start ved Blokhuset ca. kl. 13:10.

 

Læs mere…
 
MTB træningsweekend Udskriv Email
Søndag, 31. oktober 2010 20:46

Der var run på træningsweekenden og små 30 ryttere deltog i et eller flere træningspas. Igen i år var vi heldige med vejret og kunne virkelig nyde nogle perfekte dage i skovens smukkeste efterårsfarver. Skønt!

Der blev delt i hold, så alle fik udfordringer og intensitet som passede til deres evner og lyst. Og dog, nogle gange går det ikke helt som planlagt. I år fik vi fx indført cykelbadning! Ja – han var helt under og jeg skal hilse fra ham og sige, at det var koldt

Maden var fantastisk og det er altid hyggeligt at sidde og spise og snakke om hvordan træningen er forløbet, teknikken når man kører ned af trapper osv. osv.

Efter denne weekend er BCC ved at være MTB klar til Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

 

 
MTB er godt Udskriv Email
Lørdag, 30. oktober 2010 13:05

MTB er godt for nye og unge ryttere.
Træning og MTB løb i vinterhalvåret foregår i skoven i læ for vinterens kolde vinde. Vi kører i afgrænsede områder, træner teknik eller kører omgange på en rute i skoven. Dvs. at nye ryttere aldrig kan blive sat. Man kan komme en omgang eller to bagud, og fordi niveauforskellen kan være stor fra trænede til utrænede, vil det altid være sådannår der trædes igennem. Det vigtige er, nat der er nogen til at tage sig af nye ryttere og sørge for at vi kommer samlet ud og hjem fra skoven. Nye og/eller utrænede ryttere kan derfor med fordel hive MTB’en frem fra gemmerne, dryppe lidt olie på kæden og gøre noget ved sagen.

BCC har med sit v interprogram, SCOTT – Rønne Cykelforretnings MTB cup klargjort rammerne. Det er nu pointregnskabet er nulstillet, det er nu, vi starter, det er nu, du kan gøre alvor af dine tanker om at komme i gang. Det er dig selv, som bestemmer og lige nu er muligheden lige foran din næsetip. Gør som mange andre glade ryttere, udnyt den mulighed BCC tilbyder dig og deltag. Men vær forberedt på, at selv om vintermørket er ved at lukke sig og du kan blive lidt trist, så kan du tage sagen i egen hånd!

Sammen med BCC, risikere du nemlig at forbedre din kondition og komme i godt humør!

 
Nyt layout Udskriv Email
Søndag, 17. oktober 2010 16:13
Hjemmesiden har gennemgået en mindre forvandling og som du kan se er layoutet ændret en smule. Indholdet er det samme, men skulle der være problemer med links eller andet er du velkommen til at kontakte webmaster.
 
Snapphaneturen 2010 Udskriv Email
Fredag, 8. oktober 2010 21:33

Bcc's mountainbikeryttere: Jonathan Lundin, Magnus Cort, Nils Toudal, Emil Toudal,  men også Magnus' far Anders og Nils og Emil's far Mikkel havde også taget udfordringen op, og tog til Sverige i weekenden 18/9 og 19/9 får at prøve kræfter med den såkaldte Snapphaneturen, der foregik i skovene syd for Hässleholm i nord-Skåne.

Efter at alle var kommet vel frem om fredagen, til et vandrehjem i en lille by lidt nord for Hässleholm, henholdsvis kl. halv syv om aftenen for Anders, Magnus og 3 ud af vores 4 ”heppere”, Ulla (Magnus' mor), Jacob (Magnus' lillebror) og Frida (Nils og Emils lillesøster), de havde været heldige at få en tidlig afgang med Povl Anker da det blæste for meget til at Villum Clausen kunne sejle. Og så var der Jonathan, Nils, Emil, Mikkel og vores sidste ”hepper” Ditte (Nils og Emils Mor), der skulle af sted kl. ni om aftenen. Med en halv time forsinkelse på færgen og efter en 2 timer lang biltur var vi fremme kl. 2 om natten.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fri Bikeshop Søndergade 7 Vinter Cup

 

Race i vinteren 2020 - 21

OBS! Stjerneløbet er ikke med i "cuppen"

 

OBS - der kommer nye datoer snart. Pga COVID-19 bliver første løb i Vestermarie den 29/11 kl 10

 

 

01. november - Vestermarie Plantage - Cup

29. november - Paradisbakkerne - Cup

27. december - Onsbæk Blokhus - 50. Stjerneløb

31. januar - Skovly/Kulvejen, skumringsløb - Cup

28. februar - Rubinsøen v. Hasle - Cup

21. marts - DGI stadion - Cup

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 8021033
Joomla Templates by Joomlashack