Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Ulykkesforsikring Udskriv Email
Torsdag, 17. december 2009 16:41
Herved til orientering

Bortfald af ulykkesforsikring og vedtagelse af licenspriser for 2010
Din nuværende 2009 licens (rytterlicens & motionslicens) indeholder en ulykkesforsikring, som dækker dig ved ulykke (invaliditet, død og tandskade).

Danmarks Cykle Union har indhentet fornyede tilbud på ulykkesforsikringen, da dækningen på den nuværende forsikring udløber pr. 31. marts 2010. De indkomne tilbud betyder, at prisen på forsikringen min. vil stige med 350 %. En sådan prisforhøjelse af forsikringen og dermed af licensprisen for det almindelige rytterlicens samt for motionslicensen har været drøftet i bestyrelserne for såvel DCU-Motion, Distrikt Sjælland, Distrikt Jylland/Fyn og DCU´s bestyrelse.
Læs mere…
 
Udskriv Email
Tirsdag, 10. november 2009 19:54
 
   
 
Scott – Rønne Cykelforretnings MTB-cup 2009/2010
 
Scott og Rønne Cykelforretning arrangerer i samarbejde med Bornholms Cykel Club en vinter cup for MTB ryttere.
De første tre løb er fastsat til lørdag den 14. og 28. november og lørdag den 12. december.

Løbene foregår i området omkring Blokhus, Onsbæk, ved Rønne. Med forbehold for vejret er der planlagt 8 løb i alt, med finale den 27. februar 2009.Deltagere skal enten møde op ved Borholms Cykle Club på Bellmannsvej på løbsdagene kl 13.00, så vil man varme op ved at køre samlet ud til start.

Man kan også møde op og være klar til start ved Blokhuset kl. 13:15.

 Deltagere skal enten møde op ved Borholms Cykle Club på Bellmannsvej på løbsdagene kl 13.00, så vil man varme op ved at køre samlet ud til start. Eller man kan møde op og være klar til start ved Blokhuset kl. 13:15.

Læs mere…
 
Magnus Cort vinder anden afdeling Udskriv Email
Lørdag, 5. december 2009 10:03
Magnus Cort vinder anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.
 
Bornholms Cycle Club afholdt lørdag den 28. november anden afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup ved Blokhuset.
 
23 ryttere var mødt op til løbet for at forsvare deres position i klassementet.
 
Anden afdeling blev kørt på præcis den samme rute som første afdeling, men de sidste dages regn havde gjort skovbunden blødere, så ruten var temmelig tungere. Der var ikke 2 sekunders ro på ruten, cyklen skulle holdes i fart hele tiden ellers sugede den bløde bund fart og moment ud af cykel og rytter, så alle kom på virkelig hårdt arbejde – hele tiden!
 
Anden afdeling blev et opgør mellem Magnus Cort, Niels Toudal, Kristian Philippsen og Peer Olsen. Rytterne lå forholdsvis samlet indtil tredje omgang og ingen kunne rigtig slippe væk. Magnus lagde et konstant pres på konkurrenterne og holdt en jævn høj fart som langsomt men sikkert fik de andre ryttere til at slippe en efter en. Magnus kunne således køre i mål som vinder af anden afdeling foran Niels og Kristian.
 
Niels Toudal, som er blevet virkelig godt kørende, har dog flest point og fører MTB cuppen.
 
Niels Toudal vinder Udskriv Email
Fredag, 20. november 2009 13:03

Niels Toudal vinder første afdeling af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB cup.

De tre hurtigste i første afdeling. Fra venstre: Kristian Philippsen, Niels Toudal og Peer OlsenBornholms Cycle Club er glade for at 23 MTB ryttere havde fundet vej til første afdeling af Scott og Rønne Cykelforretnings MTB cup. Fremmødet bestod først og fremmest af MTB ryttere som vil køre konkurrence eller træne med høj intensitet. Men motionister og nye ryttere som vil lære mere om sporten, havde også fundet vej til arrangementet.

Som altid når en ny cup starter, så står alle lige med nul point når første løb sættes i gang. Det er noget særligt. Alle er derfor tændte og klar til at præstere et godt løb og tjene point, for hvert løb tæller i det samlede regnskab og man skulle jo nødig komme bagud i første løb!

Læs mere…
 
Udskriv Email
Tirsdag, 27. oktober 2009 21:16

 I fredags fik Magnus tildelt 10.000 kr fra Gunner Nu fonden og en flot Gunner Nu sølvmedalje. 

Magnus Cort fra Bornholms Cycle Club har det sidste års tid opnået det ene bemærkelsesværdige resultat efter det andet. Nordisk mesterskab og dansk mesterskab på MTB taler for sig selv og viser klart at Magnus er et talent ud over det sædvanlige. Han er en rytter som i en tidlig alder med en flot sejrsrække har gjort opmærksom på sig selv og en rytter vi kommer til at høre meget mere til.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7089083
Joomla Templates by Joomlashack