Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup / afslutningen Udskriv Email
Fredag, 7. april 2017 15:25

Det blev en usædvanlig flot morgen den søndag, hvor vi startede med sommertid. I næsten vindstille og med masser af solskin kunne BCCs bedste folk foretage de sidste forberedelser inden løbet ved Blokhus i Onsbæk, og imens ankom deltagerne til pladsen og tog sig af deres egen klargøring. Alle har deres egne måder, at forberede sig på og sætte sig helt op til ræs. Selvom det bare er motion og sjov - så er det også alvor ...

Hele feltet var tydeligt klar og topmotiveret, da Kim Mortensen sendte feltet afsted mod alle verdenshjørner, for når det er stjerneløb, bliver man spredt ud i skoven helt fra start.
For nogles vedkommende bar forløbet et enkelt sted præg af, at det gennem årene er blevet kørt adskillige gange med samme stjerneformede rutenet. En lille variation af en af ruterne havde dog sneget sig ind, og selvom afmærkningen var helt i orden ifølge dagens rute, kørte nogle af deltagerne pr. hukommelse, eller af gammel vane, og fik dermed forlænget den smukke tur i skoven på første omgang. De efterfølgende omgange gik det bedre med navigationen, og selvom der for nogle var tale om en væsentlig ekstra strækning, fik det dog ikke afgørende betydning for det endelige samlede resultat.

Eliteklassen kørte stjerneruten igennem 3 gange, og her var det Jens Jørgen Munch, som viste virkelig storform og var helt uden for rækkevide. Selvom Jens Jørgen var en af kørerne, som tog nogle ekstra meter langs med bækken, var Jens i mål 20 sekunder før Palle W. Jørgensen, som kom ind på 2. pladsen. Kasper Flygare var efter ferie tilbage i MTB Cup'en og tog sig sikkert af 3. pladsen.
Samlet vinder af MTB Cup'en blev, efter en meget stabil indsats gennem alle afdelinger, Palle W. Jørgensen. Jens Jørgen Munch kunne på trods af dagens overbevisende indsats altså ikke nå Palle i den samlede stilling men sluttede på en flot 2. plads. Jesper Møller blev midt i MTB Cup forløbet rykket op i Eliteklassen, medbringende point fra motionsklassen, og sluttede på en samlet 3. plads.

I motionsklassen blev der fortaget 2 gennemkørsler, hvor Lars Hüttel sluttede på en klar 1.-plads, med Michael Andersen som nr. 2 og Jørn Ole Pedersen som nr. 3.
Samlet i motionsklassen sluttede Michael Andersen som nr. 1, Jørn Ole Pedersen som nr. 2 og Lars Hüttel som nr. 3.

I Dameklassen var der ligeledes 2 gennemkørsler og her var det Maiken Jørgensen, som vandt dagens afdeling med Nina Gjettermann på 2.-pladsen. I den samlede stilling sluttede Nina som nr 1 med Maiken på 2.-pladsen.

Hos U-19 piger var det Bjørk Jørgensen, der har været rigtig stabil og deltaget i samtlige afdelinger, som efter 2 gennemkørsler tog sig af 1.-pladsen. I dagens afdeling og samlet.

I U-16 piger kørte Jasmin Hüttel rigtig flot i 2 gennemkørsler. 1.-plads på dagen og samlet.

U-11 piger foretog 1 gennemkørsel hvor Kamille Hüttel sluttede på 1.-pladsen med Matea Jørgensen på 2.-pladsen. Dette var også gældende for den samlede stilling.

U-15 drenge tog også 1 gennemkørsel med Victor Jensen på 1.-pladsen såvel på dagen som i samlet stilling.

I U-13 drenge med 1 gennemkørsel blev med Anton Jørgensen vinder og Oscar Lund Hansen nr. 2. Dette blev gældende både for dagens afdeling og for den samlede stilling.

I U-11 drenge blev Noah Schow efter 1 gennemkørsel vinder på dagen. Noah sluttede også i den samlede stilling som nr. 1.

Onsbæk Blokhus var efter løbet fyldt godt op af deltagere, pårørende, officials og fotografer da der var afslutning med kaffe og kage samt præmieoverrækkelser, hvor CUBE og Rønne Cykelforretning havde sørget rigelige og flotte præmier.

Resultater fra 6 afdeling

 
6. afdeling af CUBE of Rønne Cykelforretnings MTB Cup Udskriv Email
Mandag, 20. marts 2017 12:36

Søndag den 26. marts skydes 6. afdeling igang ved Blokhuset i Onsbæk, hvor løbet afvikles som stjerneløb. Taktikken er enkel, for der skal fart på hele tiden, da men ikke aner hvordan man gennem løbet er placeret i forhold til konkurrenterne! Det bliver benhårdt og mindst ligeså underholdende!

Pladsen ved Blokhuset er centrum i den femtakkede stjerne, og her passerer alle rytterne, når en "sløjfe" er kørt, og man skal ud på den næste, så der bliver hektisk aktivitet og til tider trængsel på pladsen.

Husk at være ved Onsbæk i god tid, så man kan nå at varme op - og drille de andre lidt - så alle er kl 10:00 når Kim giver tegnet!

 
BCC-Nyt nr. 2, 2017 er udkommet Udskriv Email
Onsdag, 15. marts 2017 09:59

Så er der blad igen! Fra BCC til dig, Bornholms støste og bedste cykelmagasin.

Link til BCC-Nyt nummer 2, 2017

 

 

 

 
Resultater fra CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup, 5. afdeling Udskriv Email
Lørdag, 4. marts 2017 10:02

Resultater fra 5. afdeling af kan studeres her

 
CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup - 5. afdeling Udskriv Email
Torsdag, 23. februar 2017 12:10

Søndag den 26. februar køres 5. og næstsidste afdeling af vinter MTB cup'en, og denne gang køres der på nye spor i Vestermarie Plantage. Mødestedet er ved skydebanehuset på Ørningevej 4, og selve start- og målområdet vil være ganske tæt ved, på modsatte side af Ørningevej.

Selvom der kun er to afdelinger tilbage, kan nye deltagere sagens støde til og blot køre med i den ene eller begge tilbageværende afdelinger. Som sædvanlig køres der i elite, motion, begynder og børnerækker. Børnerækkerne inddeles i alder.

Da cup'en så småt nærmer sig afslutning, regner vi med et stort fremmøde, for det er nu alle kræfter skal sættes ind, så de vigtige point kan fordeles rigtigt.

Kim Mortensen skyder løbet igang præcis kl 10:00, så husk at møde op i god tid for at være HELT klar, opvarmet og motiveret når starten går.

Som sædvanlig vil der være mulighed for inden selve løbet at se ruten an og køre nogle omgange for måske at øve sig lidt på de svære passager. Denne rutefremvisning sker lørdag den 25. februar, dagen før løbet, hvor der er mødested ved skydebanehuset kl 11:00. Det er også muligt at møde op ved BCCs klubhus kl 10:00, hvorfra der er fælles afgang mod Vestermarie Plantage. Se evt. også artiklen herunder.

Samlet stilling

Vel mødet

Jesper Møller

 

 
<< Første < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gravel Ride Bornholm og MTB sommer

Gravel Ride Bornholm 14. april

BM mountain bike 9. september

Gravel Ride Bornholm 29. september

BHS Logistic's Cup og landevej 2018

 

 

Indledningsløbet 10. april (cup)

Vestermarieløbet 3. maj (cup)

Bornfondo 26.-27. maj

Sydbornholm rundt 17. juni

Lehnsgaard 28. juni (motion)

Bisseline 15. juli

Solsdalsløbet 18. juli (cup)

Nordbornholm rundt 22. juli

BM samlet start 12. august

Bornholm rundt 26. august

Bjergmesterskabet 2. september (cup)

BM enkeltstart 16. september

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 5738569
Joomla Templates by Joomlashack