Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Mandag, 5. oktober 2009 16:05

Ruten på cirka 3,5 kilometer var ny og uprøvet, og fandt først sin endelige udformning i ugen op til løbet – der var desværre modtaget afslag på benyttelse  af  ”BM-ruten” i statsskoven.

  Af flere grunde, bl.a. uvished  om ruten, var der ikke foretaget megen PR for løbet, resultatet var, at kun 10 ryttere stillede op. De fremmødte havde et godt race,  og det var glædeligt at se, at Per Clausens drenge gør store fremskridt.

Nils Toudal havde valgt at stille op i elite og dyste mod Per Olsen og TCB’s nye mand, Mads Feldberg.
Nils sikrede sig et forspring på et par minutter til Per på de første to omgange, hvor Per kørte lidt vild, og det forspring holdt han hele vejen.  Flot kørt af Nils, der har forbedret sin kondition radikalt det seneste halve år.
For alle øens garvede MTB-ryttere er det nok ved at være sidste udkald, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at slå Nils. Mads fra TCB fik defekt på fjerde runde, han er et godt nyt indslag i elitefeltet.
Dagens tredjehurtigste omgangstider stod Kristian Philipsen for. Han kører stadig ældste drenge og er et stort talent – spændende at se om han får mod på at køre licensløb til næste år. Jonathan Lundin var næstbedste ungdomsrytter, og har også gjort klare fremskridt siden jeg sidst så ham i aktion. Både Rasmus Jensen fra TCB og Emil Toudal styrtede undervejs, og tabte tid,  rytme og motivation.

Motion blev vundet af Jens Philipsen, der tydeligvis også har stort udbytte af Per Clausens træning. Toer blev banelægger Mikkel Toudal, mens Ole Karpf tog sig en god søndagstur og trillede ind på tredjepladsen.  
Ruten fik ros fra deltagerne, og bør efter min mening benyttes ved fremtidig løb også – ”Toudal-Ruten” kan vi jo kalde en, efter banelægger eller første sejrherre!

  
Senest opdateret: Tirsdag, 6. oktober 2009 18:58
 
Joomla Templates by Joomlashack