Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Tirsdag, 27. oktober 2009 21:16

 

Resultaterne taler et klart sprog som ikke er til at overse og han er da også opdaget af landstræneren. Magnus blev sidste måned udtaget til juniorlandsholds-bruttotruppen og skal til sin første træningssamling i februar 2010.

 Mange har oplevet at se Magnus ligge forrest på MTB sporet i skoven og på raceren på landevejen. Magnus har en fantastisk teknik på MTB, han kan læse sporet, koordinere sin styrke og balance og udnytte sit talent så fint at det er en fornøjelse at blive overhalet og se ham svæve let hen over skovbunden.
Bornholms Cycle Club er stolte af at have været med til at hjælpe Magnus frem og glade for at det er gået ham så godt. I dag udvikler Magnus sit talent på idrætshøjskole i Vejle, men når han lejlighedsvis er hjemme deltager han i Bornholms Cycle Clubs vinter-cup for MTB ryttere. Og mon ikke han også vil være til start ved BCCs traditionsrige stjerneløb den 26. december.

 Talent gør det ikke alene. Rammerne, mulighederne, glæden og træning er bestemt også en del af at kunne udvikle et potentiale som MTB rytter. Bornholms Cycle Club har flere unge gode MTB ryttere på vej frem, fx Niels Toudal, som vandt Bornholms Cycle Clubs seneste MTB løb i Vestermarie Plantage. Træningen i Bornholms Cycle Club er inspirerende, varieret, på de unges præmisser og selvfølgelig også motiveret af Magnus flotte resultater.

 

Senest opdateret: Torsdag, 18. februar 2010 18:16
 
Joomla Templates by Joomlashack