Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Tirsdag, 10. november 2009 19:54

Som opvarmning og gennemsyn af ruten køres ruten en gang igennem med ”master”. Ruten vil være afmærket de steder hvor der kan opstå tvivl. Men det anbefales at være med til fremvisningen, så man bliver godt forberedt, for kører man forkert bliver man deklasseret eller diskvalificeret i løbet.
Ruten er forholdsvis let og uden svære nedkørsler, så den er også særdeles velegnet for nye MTB ryttere og almindelige motions cykelryttere. Ruten vil være den samme på denne side af jul, så der er gode muligheder for at træne specielle passager fra gang til gang og forbedre sig.

 Løbene henvender sig først og fremmest til dem som bruger cyklen til motion og konkurrence. Men MTB er også en motionsform man med fordel kan kombinere med anden idræt. For ski løbere der dyrker alpin ski er MTB velegnet træning. Man styrker benmusklerne, træner balancen og flytter vægten på nogenlunde samme måde som på ski. MTB kan bruges til almindelig motion eller intensiv træning. Man styrer selv sit engagement.

 Reglerne er simple. Den som kommer først over målstregen efter en time, med respekt for antal omgange på ruten, vinder. Sekundære placeringer beregnes efter samme princip. Der skal anvendes MTB. Cross-cykel er ikke tilladt. Deltagelse på eget ansvar og der skal anvendes hjelm Der køres i en herre og dame række opdelt i etablerede MTB ryttere, nye ryttere og ungdom. Efter løbet er der kaffe i BCCs klubhus.

 Der er tale om en løbende konkurrence hvor vinderen af de enkelte løb indkasserer 8 point, andenpladsen 6 point, tredjepladsen 5 point osv. Alle deltagere der gennemfører får dog et point. Vinder af Scott – Rønne Cykelforretnings MTB-cup bliver ham/hende der sammenlagt har optjent flest point fra løbene. Flotte præmier til cup-vinderne.

 

Yderligere information kontakt  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest opdateret: Torsdag, 12. november 2009 19:07
 
Joomla Templates by Joomlashack