Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Torsdag, 17. december 2009 16:41

Der er enighed om, at den varslede prisforhøjelse på forsikringen ikke er acceptabel at lægge oven i licensprisen, og konklusionen er derfor blevet, at der fremover ikke er indeholdt nogen ulykkesforsikring i licenset.

Dvs:
- på din nuværende licens er der indeholdt en ulykkesforsikring, men dækningen ophører pr. 31.03.2010.
- hvis du har tegnet/tegner licens (rytterlicens / motionslicens) for 2010, så har du ingen ulykkesforsikring.

Hvis du fremover vil være have en ulykkesforsikring, som kan dække dig ved invaliditet, død og evt. tandskade, så skal du selv tegne en forsikring igennem et forsikringsselskab.

* Forsikringsselskaberne har begrundet prisforhøjelsen med de generelle stigende personerstatninger, men især skadesforløbet (antallet og mengraden hos de tilskadekomne) under Danmarks Cykle Union.

Licensprisen for 2010 er derfor nedsat med kr. 100,-, som var den pris, som den nu ikke forlængede aftale på ulykkesforsikringen kostede.

Fremover har du / din klub følgende dækning igennem DCU / DIF:

Forsikring af alle cykelklubber

Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) har i forsikringsselskabet Tryg tegnet 5 fælles (kollektive) forsikringer, som din forening, via medlemskabet af DIF og/eller DGI, automatisk er dækket af.
 
De 5 forsikringer er:

1. En ansvarsforsikring, som dækker det erstatningsansvar, som din forening kan pådrage sig i forbindelse med sin virksomhed.

2. En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige del dækker, hvis f.eks. en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet. Den frivillige del dækker, hvis en af foreningens frivillige ledere kommer til skade, mens han/hun virker for foreningen.

3. Psykologisk krisehjælp, som dækker, hvis personer i eller omkring foreningen involveres i en alvorlig hændelse – f.eks. et ulykkestilfælde.

4. En idrætsrejseforsikring, som dækker foreningens medlemmer, instruktører og ledere på foreningsrejser til udlandet.

5. En retshjælpsforsikring, som dækker foreningens omkostninger i forbindelse med en retssag, dvs. hvor der er rejst et krav mod foreningen, som medfører retssagsom-kostninger.
Senest opdateret: Torsdag, 17. december 2009 16:45
 
Joomla Templates by Joomlashack