Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Søndag, 17. januar 2010 17:18
Frost og sne har givet MTB-cuppen en ekstra dimension. Vejret er koldere, hvilket de fleste håndterer med et par lange cykelbukser. Ruten er bundfrossen, nogle steder hård som asfalt og hurtig. Der har været lidt problemer med is på ruten, hvilket er håndteret ved at ændre lidt på ruteføringen så rytterne undgår farligt glatte områder.
Ruten er visse steder delt i to for hhv. elite og motion/børn og det er vigtigt for arrangørerne at kunne fremkomme med sikre ruter, som stadigvæk indeholder passende udfordringer, så alle kan få en god oplevelse af sporten.
 
Starten gik gennem fast pakket sne, og der var hård kamp om at komme ind på den første single track. Rytterne ligger tæt i toppen og kampen om placeringerne er intens, så rytterne der kæmper placeringer i klassementet, var under pres fra start til slut, og der blev leveret et meget spændende cykelløb. Kun to point skiller nu nr. et og to i cuppen, og siden en førsteplads i hver afdeling giver to point mere end en anden pladsen er den endelige afgørelse i cuppen stadigvæk åben!
 
Niels Toudal var hurtigst på den hårde rute med Kristian Philippsen og Per Clausen på de næste pladser. Katinka Skovgaard kørte ligesom Niels et godt løb og vandt foran Maja Ovesen og Lissi Skovgaard. Og Emil Toudal sejrede i U15.

 

Se den aktuelle stilling

Senest opdateret: Lørdag, 20. februar 2010 09:53
 
Joomla Templates by Joomlashack