Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Tirsdag, 23. marts 2010 20:05

 

 I toppen var der kun to points difference mellem Niels Toudal og Kristian Philippsen og der var fra start lagt op til lidt af en gyser. Niels kom dog bedst fra start og holdt Kristian lige bag sig og efter et par omgange så det ud til, at kun en defekt på cyklen kunne fravriste Niels sejren. Den våde, mudrede og tunge rute sled hårdt på udstyret og et par ryttere fik defekt, men Niels klarede frisag og kørte i mål som vinder af fianlen og cuppen med Kristian på anden pladsen i finale og cup.

Kampen om tredje– og fjerdepladsen var også tæt. Peer Olsen og Per Clausen har ligget tæt i hele cuppen. Peer Olsen fik defekt i femte afdeling og det gjorde udslaget. Selv om Peer Olsen gennemgående har været lige en tand hurtigere end Per Clausen, så endte Per Calusen på tredjepladsen med et point mere end Peer Olsen.

 

I U15 sejrede Emil Toudal sikkert uden konkurrence med maksimum point. Hvis Emil havde kørt i herre klassen ville han ligge ca. midt i feltet, så Emil er bestemt en hurtig rytter med potentiale.

 

I dame klassen var Katinka Skovgaard bedst og fik ligesom Emil maksimum point uden konkurrence.

 

I U13 vandt Benjamin Andersen foran Micas Ager og Malte Karlshøj.

 

I motionsrækken, herrer, delte Kim Mortensen og Ole Karpf førstepladsen, Maja Ovesen vandt dame motion.

 

Det har gennemgående været en meget intens MTB-cup, som bød på masser af teknisk god MTB kørsel og spændingen blev bevaret til sidste tråd.

Bornholms Cycle Club vil hermed sige tak til alle deltagere i cuppen og siger på gensyn til en ny vinter cup med start i efteråret 2010.

I sommer halvåret er der dog stadigvæk masser af god og intensiv MTB i Bornholms Cycle Club.

 

Slutstilling

 
Joomla Templates by Joomlashack