Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Søndag, 30. oktober 2016 19:35

30 deltagere stod søndag formiddag klar til at indtage Alminding, da Bornholms Cycle Club afholdt 1. afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup 2016 - 2017.

Start og mål var på Rytterknægten og det meste af ruten var lagt på det nye mountainbike spor. Om det var den flotte efterårs-sol eller om det var skiltet til vintertid der gjorde at den senere vinder i eliteklassen Emil Toudal - igen fristes man til at sige - kørte som et urværk, vides ikke. Deltagerne i eliteklassen skulle rundt på ruten i 1 time og 10 min og Emil var så tæt på idealtiden at hans køre tid blev noteret til 1.10.05 for de 7 omgange. Nr. 2 blev Asger Andersen. Palle Jørgensen indtog 3 pladsen og Jens Jørgen Munch blev nr. 4.

Motionsklassen blev efter 5 omgange vundet af Mikkel Toudal foran Jesper Møller og Nicklas Johansen der havde debut som mountainbike rytter og  kvitterede med en 3 plads.

Bjørk Jørgensen viste igen sine evner som mountainbike rytter og på de 5 omgange kunne hun været blev nr. 3 i herre motionsklassen.
Dameklassen blev vundet af Nina Gjettermann.

Deltagerne i drenge- og pigeklassen afgjorde deres løb på en kortere rute og Anton Jørgensen vandt foran Oscar Lund Hansen, Kamille Hüttel og Johan Bille Brache.

2. afdeling af MTB cuppen køres søndag d. 27. november på ”Den Grønne Ring” med start og mål ved Bornholms Produkt Handel på Snorrebakken.

Link til resultat af 1. afdeling


Senest opdateret: Søndag, 30. oktober 2016 19:50
 
Joomla Templates by Joomlashack