Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Torsdag, 23. februar 2017 12:10

Søndag den 26. februar køres 5. og næstsidste afdeling af vinter MTB cup'en, og denne gang køres der på nye spor i Vestermarie Plantage. Mødestedet er ved skydebanehuset på Ørningevej 4, og selve start- og målområdet vil være ganske tæt ved, på modsatte side af Ørningevej.

Selvom der kun er to afdelinger tilbage, kan nye deltagere sagens støde til og blot køre med i den ene eller begge tilbageværende afdelinger. Som sædvanlig køres der i elite, motion, begynder og børnerækker. Børnerækkerne inddeles i alder.

Da cup'en så småt nærmer sig afslutning, regner vi med et stort fremmøde, for det er nu alle kræfter skal sættes ind, så de vigtige point kan fordeles rigtigt.

Kim Mortensen skyder løbet igang præcis kl 10:00, så husk at møde op i god tid for at være HELT klar, opvarmet og motiveret når starten går.

Som sædvanlig vil der være mulighed for inden selve løbet at se ruten an og køre nogle omgange for måske at øve sig lidt på de svære passager. Denne rutefremvisning sker lørdag den 25. februar, dagen før løbet, hvor der er mødested ved skydebanehuset kl 11:00. Det er også muligt at møde op ved BCCs klubhus kl 10:00, hvorfra der er fælles afgang mod Vestermarie Plantage. Se evt. også artiklen herunder.

Samlet stilling

Vel mødet

Jesper Møller

 

Senest opdateret: Torsdag, 23. februar 2017 12:28
 
Joomla Templates by Joomlashack