Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Fredag, 7. april 2017 15:25

Det blev en usædvanlig flot morgen den søndag, hvor vi startede med sommertid. I næsten vindstille og med masser af solskin kunne BCCs bedste folk foretage de sidste forberedelser inden løbet ved Blokhus i Onsbæk, og imens ankom deltagerne til pladsen og tog sig af deres egen klargøring. Alle har deres egne måder, at forberede sig på og sætte sig helt op til ræs. Selvom det bare er motion og sjov - så er det også alvor ...

Hele feltet var tydeligt klar og topmotiveret, da Kim Mortensen sendte feltet afsted mod alle verdenshjørner, for når det er stjerneløb, bliver man spredt ud i skoven helt fra start.
For nogles vedkommende bar forløbet et enkelt sted præg af, at det gennem årene er blevet kørt adskillige gange med samme stjerneformede rutenet. En lille variation af en af ruterne havde dog sneget sig ind, og selvom afmærkningen var helt i orden ifølge dagens rute, kørte nogle af deltagerne pr. hukommelse, eller af gammel vane, og fik dermed forlænget den smukke tur i skoven på første omgang. De efterfølgende omgange gik det bedre med navigationen, og selvom der for nogle var tale om en væsentlig ekstra strækning, fik det dog ikke afgørende betydning for det endelige samlede resultat.

Eliteklassen kørte stjerneruten igennem 3 gange, og her var det Jens Jørgen Munch, som viste virkelig storform og var helt uden for rækkevide. Selvom Jens Jørgen var en af kørerne, som tog nogle ekstra meter langs med bækken, var Jens i mål 20 sekunder før Palle W. Jørgensen, som kom ind på 2. pladsen. Kasper Flygare var efter ferie tilbage i MTB Cup'en og tog sig sikkert af 3. pladsen.
Samlet vinder af MTB Cup'en blev, efter en meget stabil indsats gennem alle afdelinger, Palle W. Jørgensen. Jens Jørgen Munch kunne på trods af dagens overbevisende indsats altså ikke nå Palle i den samlede stilling men sluttede på en flot 2. plads. Jesper Møller blev midt i MTB Cup forløbet rykket op i Eliteklassen, medbringende point fra motionsklassen, og sluttede på en samlet 3. plads.

I motionsklassen blev der fortaget 2 gennemkørsler, hvor Lars Hüttel sluttede på en klar 1.-plads, med Michael Andersen som nr. 2 og Jørn Ole Pedersen som nr. 3.
Samlet i motionsklassen sluttede Michael Andersen som nr. 1, Jørn Ole Pedersen som nr. 2 og Lars Hüttel som nr. 3.

I Dameklassen var der ligeledes 2 gennemkørsler og her var det Maiken Jørgensen, som vandt dagens afdeling med Nina Gjettermann på 2.-pladsen. I den samlede stilling sluttede Nina som nr 1 med Maiken på 2.-pladsen.

Hos U-19 piger var det Bjørk Jørgensen, der har været rigtig stabil og deltaget i samtlige afdelinger, som efter 2 gennemkørsler tog sig af 1.-pladsen. I dagens afdeling og samlet.

I U-16 piger kørte Jasmin Hüttel rigtig flot i 2 gennemkørsler. 1.-plads på dagen og samlet.

U-11 piger foretog 1 gennemkørsel hvor Kamille Hüttel sluttede på 1.-pladsen med Matea Jørgensen på 2.-pladsen. Dette var også gældende for den samlede stilling.

U-15 drenge tog også 1 gennemkørsel med Victor Jensen på 1.-pladsen såvel på dagen som i samlet stilling.

I U-13 drenge med 1 gennemkørsel blev med Anton Jørgensen vinder og Oscar Lund Hansen nr. 2. Dette blev gældende både for dagens afdeling og for den samlede stilling.

I U-11 drenge blev Noah Schow efter 1 gennemkørsel vinder på dagen. Noah sluttede også i den samlede stilling som nr. 1.

Onsbæk Blokhus var efter løbet fyldt godt op af deltagere, pårørende, officials og fotografer da der var afslutning med kaffe og kage samt præmieoverrækkelser, hvor CUBE og Rønne Cykelforretning havde sørget rigelige og flotte præmier.

Resultater fra 6 afdeling

 
Joomla Templates by Joomlashack