Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Lørdag, 10. juni 2017 10:24

Fri BikeShop Søndergade - Cannondale MTB blev i Pinsen afviklet på Slotslyngen med 18 deltagere og spænding i forhold til meteologernes udmelding, hvor de havde lovet regn, regn og regn. Det kom dog først ved løbets afslutning, ungdom nåede at få kørt deres løb i tørvejr, hvor de voksne fik den glæde ved, at få en ekstra dimension på det tekniske, da rødder og klipper ændrede overfladen til det mere glatte look, det var en sjov og god del af løbet :-)

Løbet blev skudt igang kl.10:00 hvor alle deltagere startede samtidigt ned af Finnedalsvejen, dette betød en hurtig spredning og god plads på sporet efter den første låge skulle passeres.

Der var som altid fuld fart i cyklerne fra start til slut, hvor Jonathan, Niels og Palle lagde hårdt ud i Elite klassen, Jonathan punkterede desværre og måtte udgå på den stenede nedkørsel fra Finnens Top, Niels og Palle havde en god fight resten af løbet, hvor Niels til sidst kørte sejren i hus.

Der var generelt en god kamp om pladserne i front på alle niveauer, specielt i Ungdoms klassen da der var nye ryttere til start, - sjovt at følge de unge stjerner.

Øvrige vindere var Michael Andersen, Sanna Nielsen, Noah Lundquist, Anton Jørgensen, Mathea Jørgensen, og Bjørk Jørgensen.

Næste Fri BikeShop Søndergade - Cannondale MTB løb bliver afviklet i Almindingen den 19. juli kl.18:30, ruten bliver offentliggjort 14 dage inden afviklingen og der vil være rutefremvisning umiddelbart inden løbsdagen.

Vi glæder os til at se rigtig mange glade cykel entusiaster til MTB løb i Almindingen, vi vil igen forsøge at gøre sporet en anelse mere teknisk end vores vinterløb, så de der nyder skoven med blade på træerne og et underlag der forhåbentligt ikke er vådt, men tørt og hurtigt i sommervarmen, får udfordringer og MTB løb for alle pengene.

Vi ses derude.

Mtb udvalget.

Senest opdateret: Lørdag, 10. juni 2017 10:40
 
Joomla Templates by Joomlashack