Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Tirsdag, 22. august 2017 12:38

Søndag formiddag blev bornholmsmesterskabet i landevejscykling afviklet på en 12,5 rundstrækning omkring Bolsterbjerg og Årsballe.

 

Deltagerne i mesterskabet skulle 6 omgange på den  d. 12,5 km rundstrækning hvor arrangørerne havde placeret start og mål ved rastepladsen på Bolsterbjergvej. I mesterskabsklassen deltog rytter fra klassen 19-39 år, U-17 samt H-40.

Blandt deltagerne var bornholmsmesteren fra 2015 Søren Christensen og  den tidligere topløber og topcykelrytter i Amerika Brian Jensen.

 

Der var ro på feltet de 2 første omgange, men nu rørte Brian Jensen på sig og fik vist at han ikke har glemt hvordan man kører på cykel. Brian og den senere mester  Søren Christensen fik på 3 omgang revet sig  løs. En anden favorit til titlen, Lasse Pedersen var ikke vågen da de 2 kørte og forsøgte at sætte en forfølgelse i gang. Men det lykkes ikke at indhente Brian og Søren.

 

Da spurten skulle afgøres  var det med Søren Christensen først over stregen, Brian passererede som nr. 2, men  Brian deltog udenfor konkurrencen. De jagtende ryttere Lasse Pedersen , Bertil Freise og Claus Mortensen skulle nu spurte om de sidste 2 podiepladser. Og det var da også kun med få cm at Lasse fik sig presset foran Bertil på selve målstregen.

 

Bornholmsmester i landevejscykling blev Søren Christensen i tiden 2.00.35 for de 75 km, nr. 2 blev Lasse Pedersen 2.01.10 og i samme tid blev Bertil Friese nr. 3. Claus Mortensen vandt H-40, Alexsander Studsgaard blev mester i U-17 klassen.

I ungdomsklasserne vandt William Studsgaard U-15 og Benjamin Sommer U-13 drenge klassen.U-11 pige klaassen blev vundet af Sasja Marfelt foran Mathea Jørgensen.

 

Resultater fra BM, landevej, 2017.

 
Joomla Templates by Joomlashack