Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Lørdag, 1. december 2018 13:07

Palle Jørgensen var hurtigst efter 6 omgange på den 3,4 km lange rute da Bornholms Cycle Club afviklede 1. afdeling af Fri Bikeshop Søndergade’s Scott XC mountainbike Cup, søndag formiddag i nordskoven.

 

26 deltager var med i denne første afdeling. I eliteklassen tog Palle Jørgensen og Lars Sonne meget hurtigt fronten, og her blev de hele løbet igennem. Deres nærmeste konkurrent, bornholmsmesteren Jens Jørgen Munch, måtte se sig distanceret med 2,30 min.

 

Det var forventet at Palle og Lars som skulle spurte om 1 pladsen, men på den sidste svære forhindring ca 1 km før mål  kom de 2 ryttere for tæt på hinanden. Det betød at Lars Sonne knækkede en eger i sit forhjul og punkterede. Palle kunne derefter køre over målstregen som vinder, medens Lars måtte løbe til mål.

 

Bjørk Jørgensen, der nu er at finde i juniordamer, havde taget kampen op mod elite herrerne, men måtte sig se indhentet med en omgang af dagens vinder.

 

I motionsklassen var Michael Andersen hurtigst foran Benny Jørgensen og Jørn Ole Pedersen. I dame klassen var det Sanna Nielsen der kom først over målstregen efter 4 omgange foran Nina Gjetterman.

 

Mathea Jørgensen, Victor Jensen  og Oscar Lund Hansen blev vinder af børneklasserne.

 

Næste afdelingen af mountainbike cup’en køres søndag d. 2 december i Vestermarie plantage.

 

Resultater fra Race 1

Senest opdateret: Mandag, 3. december 2018 15:48
 
Joomla Templates by Joomlashack