Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Fredag, 5. april 2019 00:43

 

Lars Sonne vinder finalen

Søndag d. 31 marts blev 6 afdeling og finalen i vinterens Fri BikeShop Søndergade 7 Scott XC MTB Cup afviklet.


28 ryttere var med da løbet blev afviklet på DGI stadion, hvor der blev kørte på en 1,8 km lange rute hvor deltagerne næsten kunne se hinanden hele vejen rundt.

 

I eliteklassen var der lagt op til et meget spændende opgør imellem Jens Jørgen Munch og Lars Sonne.

 

Dagens rute som blev kørte på græsunderlag passede meget godt til Lars Sonne, som er en lettere rytter end Jens Jørgen Munch. Det var da også Lars Sonne der straks fra start lagde sig i front. Og her blev han resten af løbet som blev på 10 omgange. Jens Jørgen Munch indtog hurtigt 2 pladsen og sekunder imellem Lars og Jens Jørgen svingede omgang for omgang imellem 15 og 20 sekunder. Så efter 10 omgange blev Lars Sonne hyldet som dagens vinder foran Jens Jørgen Munch, Asger Andersen og Micky Ankerstrøm. Lars Sonne blev også samlet vinder af cup’en med 31 point medens Jens Jørgen som indkørte 30 point.


Bjørk Jørgensen som køre i junior dame  har hele vinteren taget kampen op mod elitedrengene, og det har hun gjort meget flot. Også i dag viste Bjørk stor styrke og kunne placere sig på 5. pladsen imellem eliterytterne.


Hos motionsrytterne blev dagens vinder Anders Madsen foran Heine Larsen og Martin Kjeldsen.

Her blev Michael Andersen samlet vinder med 31 point foran Martin Kjeldsen med 26 point og Jørn Ole med 20 point.


I den samlede stilling  er det således at man skal have deltaget i 4 afdelinger for at kunne opnå placering, og samtidig er det de 5 bedste placeringer der tæller med i det samlede resultat. Netop denne regel ramte Jens Jørgen, idet han før 6. afd. have 28 point og med 2.pladsen i finalen fik han 6 point. Men da kun de 5 bedste resultater tæller med blev det til 30 point. Lars Sonne har deltaget i 5 afdelinger, og med 1. pladsen i finalen fik han 8 point = 31 point.


I alt har de været 56 ryttere igennem vinterens  MTB cup. Dog er det kun 5 der har været med alle gange: Jens Jørgen Munch, Micky Ankerstrøm, Jørn Ole P., Karsten Mogensen og Jens Ole Kock Jensen.

Flest deltagere var der til Stjerneløbet med 45 og kun 22 var der ved da der blev kørt ”natløb” i Sjælsmyre.


En meget stor tak til Fri BikeShop Søndergade 7 for deres sponsorat af MTB Cuppen.

 

Link til resultatet af afd. 6

 

Link til samlet stilling

 

Senest opdateret: Fredag, 5. april 2019 01:00
 
Joomla Templates by Joomlashack