Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Udskriv Email
Tirsdag, 30. juni 2020 19:30

Nexø Motions Cykel Club arrangerer Hasse Boss Motionscykelløbet Østbornholm rundt søndag den 5 juli 2020 kl. 10.00 og er på 52 km. Der er indskrivning mellem kl. 9.15 og 9.45 for deltagelse og det koster 50 kr.

Nexø Motion Cykel Club "NMCC" arrangerer cykelløbet og vi håber på at tiltrække rigtig mange cykelryttere fra hele Bornholm også gerne rigtig mange turister med hang til cykelsporten.

Det er et rent motionsløb og der bliver derfor ikke udråbt nogen vinder af løbet, men vi forventer alligevel at der bliver gået til stålet af flere deltagere og ellers at man får en hyggelig tur med ligesindede. Vi er sikker på at der er mange der higer efter en fælles cykeloplevelse efter den lange pause med cykelløb der har været i år.

Efter cykelløbet er der forfriskninger til deltagerne, så man kan blive kølet lidt ned og få energi depoterne fyldt op igen.

Hasse Boss Cykelforretning sponsorerer en række lodtræknings præmier, så der er mulighed for at få en gevinst med sig hjem.

Cykelløbet starter ved Hasse Boss Cykelforretning På Kannikegårdsvej nr. 10. Man vil blive inddelt i grupper der som minimum overholder Corona´s forsamlings krav og der startes efter deltagernes ønske om hastighed, så dem der kører hurtigst, starter først.

Mød op i god tid og få uddelt dit deltager nr. Placer dig i den anviste gruppe og bliv der, indtil du bliver kaldt frem til start. Det er vigtigt at alle holder afstand og tager hensyn efter de forskrifter myndighederne har udsendt i forhold til corona situationen.

Vi er sikker på at alle hjælper hinanden med denne disciplin og får en god oplevelse.

Hele cykelruten ligger inde på Garmin Connect og kan hentes ned på sin Garmin cykelcomputer https://connect.garmin.com/modern/course/6190010

Venlig Hilsen

NMCC

 
Joomla Templates by Joomlashack