Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Pro Edition af Bjergmesterskabet Udskriv Email
Onsdag, 1. Juli 2020 09:30
Flagposter og Hjælpere søges fredag d.10 juli tidsrummet 14-17
Som I nok allerede ved, så skal der afholdes på allerede på næste fredag et cykelløb på bjergmesterskabsruten "Bjergmesterskabet Pro Edition" (Vang havn til Hammerfyr).
Vi er godt i gang med arrangeringen af det hele eventet, og I skal glæde jer til at se dansk cykelsportselite kæmpe sig op til fyret!
Vi mangler dog en del frivillige til arrangementet til f.eks. flagposter, og til op-og nedtagning.
Hvis der derfor allerede sidder nogle derude, og virkelig savne at være med at hjælpe som frivillig, eller bare har lyst til at hjælpe os med at afholde cykelløbet, så TØV IKKE!
Skriv til Simon Hansen på Messenger, mail, eller SMS
Vi har brug for alle de hænder der kunne have lyst til at komme og hjælp os, med at få denne dag til at blive en succes. Vi står for lidt forplejning.
Info:
Fredag d.10 juli
Vi mangler flagposter i tidsrummet 14-17 og hjælp til op-og nedtagning i tidsrummet 10-13 og 17-19
Hvis man vil have yderligere oplysninger eller vil tilmelde sig som hjælper, er I mere end velkommen til at kontakte Simon på mobil (24261777) mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller på Facebook!

 
Østbornholm rundt Udskriv Email
Tirsdag, 30. juni 2020 19:30

Nexø Motions Cykel Club arrangerer Hasse Boss Motionscykelløbet Østbornholm rundt søndag den 5 juli 2020 kl. 10.00 og er på 52 km. Der er indskrivning mellem kl. 9.15 og 9.45 for deltagelse og det koster 50 kr.

Nexø Motion Cykel Club "NMCC" arrangerer cykelløbet og vi håber på at tiltrække rigtig mange cykelryttere fra hele Bornholm også gerne rigtig mange turister med hang til cykelsporten.

Det er et rent motionsløb og der bliver derfor ikke udråbt nogen vinder af løbet, men vi forventer alligevel at der bliver gået til stålet af flere deltagere og ellers at man får en hyggelig tur med ligesindede. Vi er sikker på at der er mange der higer efter en fælles cykeloplevelse efter den lange pause med cykelløb der har været i år.

Efter cykelløbet er der forfriskninger til deltagerne, så man kan blive kølet lidt ned og få energi depoterne fyldt op igen.

Hasse Boss Cykelforretning sponsorerer en række lodtræknings præmier, så der er mulighed for at få en gevinst med sig hjem.

Cykelløbet starter ved Hasse Boss Cykelforretning På Kannikegårdsvej nr. 10. Man vil blive inddelt i grupper der som minimum overholder Corona´s forsamlings krav og der startes efter deltagernes ønske om hastighed, så dem der kører hurtigst, starter først.

Mød op i god tid og få uddelt dit deltager nr. Placer dig i den anviste gruppe og bliv der, indtil du bliver kaldt frem til start. Det er vigtigt at alle holder afstand og tager hensyn efter de forskrifter myndighederne har udsendt i forhold til corona situationen.

Vi er sikker på at alle hjælper hinanden med denne disciplin og får en god oplevelse.

Hele cykelruten ligger inde på Garmin Connect og kan hentes ned på sin Garmin cykelcomputer https://connect.garmin.com/modern/course/6190010

Venlig Hilsen

NMCC

 
BCC-NYT nr. 4 juni 2020 Udskriv Email
Torsdag, 18. juni 2020 20:25

Så er der blad! BCC-Nyt er på gaden med et nyt nummer. Tak til redaktør Holger for at finde historierne frem, det er altid en fryd at læse. Læs Bornholms største, bedste og mest omtalte cykelmagasin før din nabo.

Hvis du ikke lige cykler, så glem alt om havearbejdet, indkøbene kan vente, få nogen til at gå med hunden, sæt dig i divaneseren, puderne skal ligge rigtigt, kaffe i koppen, også er der hyggetime, nyd bladet

BCC-Nyt nr 4 juni 2020

 

 
Afslutning på Fri Bikeshop Søndergade 7 vintercup Udskriv Email
Mandag, 15. juni 2020 19:26

 

Finalen i årets Fri BikeShop Søndergade 7 vintercup blev desværre aflyst grundet CORONA krisen..

Men derfor skal alle deltagerene i årets cup ikke snydes for en afslutning

Vi kører derfor lørdag d 27/6-20 kl 10.00 ved Sjælsmyre pladsen et alternativt "race"

Løbet bliver uden tidstagning og uden en egentlig vinder, målet bliver at ha det sjovt og lege med på de udfordringer banebyggeren sammensætter, der bliver stykker med teknik, med fart og med balance og måske en overraskelse eller 2( tag en tør trøje med )

Løbet vil vare ca 40 min og der er en samlet rutefremvisning kl 09.45 ca.

5 afd af vintercuppen er derfor annulleret så de 4 afviklede løb er gældende og d 27/6 har INGEN effekt på det samlede resultat.

Tilmelding er nødvendig grundet forsamlingsforbuddet på max 50 pers, så desværre INGEN pårørende til arrangementet denne gang

Der skal naturligvis uddeles præmier i div klasser, så vi forventer et stærkt fremmøde fra alle der har deltaget i vinter cup’en.

Ligeledes har vi 2 priser der skal uddeles, dels årets unge MTB' er samt en nystiftet hemmelig pris (nu bliver det spændene)

Der er naturligvis sørget for forplejning som altid i form af kaffe/kage

Tilbuddet er ganske GRATIS at deltage i men tilmelding er nødvendigt.

Enten til Kim på sms 20227078
Eller Lars 42318056

SENEST TORSDAG D 25/6-20 KL 18.00

På MTB udvalgets vegne

Vi glæder os til at se jer alle

Resultat efter 4 afdelinger


 

 
Bornfondo 2020 aflyst Udskriv Email
Onsdag, 10. juni 2020 11:41

09. juni 2020: BORNFONDO 2020 ER NU AFLYST
Vi må desværre nu konstatere, at det ikke er muligt at afvikle BornFondo under de retningslinier, som vi er pålagt at følge.
Rammerne er så stramme for afvikling, herunder antallet af deltagere, at  det ikke længere er realistisk, at afvikle løbet i 2020.

Vi beklager meget, men håber at alle har  forståelse for denne situation.

HVIS DU ER TILMELDT 2020
Du vil blive overflyttet til løbet i 2021, alternativt tilbudt tilbagebetaling,
Du får nærmere information tilsendt fra os, pr .mail.
Hvis du allerede har bedt om tilbagebetaling eller bedt om overflytning til 2021, skal du ikke foretage dig yderligere.
(BEMÆRK, at hvis du er tilmeldt via Team Bornholm, så skal du kontakte dem og melde afbud/overflytning og aftale evt. tilbagebetaling)


DATO FOR BORNFONDO 2021
Datoen er endnu ikke fastlagt, men det bliver medio eller ultimo maj. Endelig dato meldes ud hurtigst muligt.

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7030284
Joomla Templates by Joomlashack